O ΠΟΛΕΜΟΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕ...

Οι ΗΠΑ σε διαρκή κρίση | Πολιτική | DW | 31.05.2020 

Είναι απίστευτο αυτό που έγινε! Ο Πρόεδρος Τραμπ, κέρδιζε τις εκλογές και

ξαφνικά, πατήθηκε ένα "κουμπί" και σταμάτησε η καταμέτρηση των ψήφων σε 5 Πολιτείες! 

Όπως είπε στο διάγγελμά του, πριν από λίγο, τα κανάλια δε θέλουν να ανακηρύξουν τον νικητή στις κρίσιμες Πολιτείες, παρ' όλο που έχουν απομείνει ελάχιστες ψήφοι προς καταμέτρηση, που δεν αλλάζουν ριζικά το εκλογικό αποτέλεσμα. 

Είχαμε προειδοποιήσει σε άρθρο μας με τίτλο "θα κάψουν το πλανήτη για να μην συλληφθούν", οι συμμορίτες.

 Προς τα εκεί πάμε διότι, υπάρχουν πολιτικές, οικονομικές και γεωπολιτικές δυνάμεις στον κόσμο, που δε θα ανεχθούν αυτό το πραξικόπημα.

 Από τα βάθη της καρδιάς μας, προσευχόμαστε για το μέλλον της ανθρωπότητας απο εδώ και πέρα. Προσευχόμαστε για τον Αμερικανικό λαό και τις ελίτ του. Να δουν το έγκλημα που πάνε να κάνουν και τις συνέπειες που θα έχει...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

Σχόλια

  1. Αν ο τραμπ ειναι πραγματικα αυτο που λεει τοτε εκανε μεγαλο λαθος που δεν μαζεψε απο πριν αυτα τα καθαρματα τους σιωνιστες .
    Τωρα θα το πληρωσει ολη η ανθρωποτητα.
    Θυμαμαι το λαθος του κολοκοτρωνη και των αλλων αγωνιστων που τοτε δεν εσφαξαν τους κοτσαμπασηδες και τα πολιτικα τομαρια πρακτορες των αγγλων και των γαλλων που εφεραν τον οθωνα και σκοτωσαν το καποδηστρια.
    Επρεπε τοτε να καθαρισει τον τοπο ο στρατηγος απο τα σκατα που εβαζε η μασονια και ο ροτσιλντ .
    Απο τοτε μεχρι σημερα πληρωνουμε αυτο το λαθος του στρατηγου και φαινεται οτι θα το πληρωνουμε για πολυ ακομα αφου σημερα δεν ζουμε στην ελλαδα αλλα στο υποκαταστημα του ισραηλ και της φραγκφουστης.
    Οσα και κεφαλια να κοψεις απο την λερναια υδρα αυτη βγαζει νεα αρα ο τραμπ επρεπε να κοψει το σωμα αλλα δεν το εκανε.το γιατι ειναι το θεμα που απο την αρχη με προβληματιζε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να πας σύμβουλος του τράμπ σίγουρα μετά θα είσαι πρόεδρος των ΗΠΑ

      Διαγραφή
  2. Γεωργι χαλάρωσε δεν ξέρουμε ακόμα τη θα γίνει. Για τόσο μπουνταλα τον έχεις τον Trump να φανερώνει από νωρίς τα σχέδια του. Δεν είδες χθες πως μπούκαρε μέσα ούτε μάσκα και τους αγαλιασε όλους... ο τύπος είναι στα αρχίδια του!

    Γαβριήλ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις