Νέα δίκη ισχυρίζεται ότι οι Δημοκρατικοί της Πενσυλβανίας παραβίασαν τους εκλογικούς νόμους

Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, στη σκηνή, νύχτα και κοντινό πλάνο 
 
Στην τελευταία από αρκετές αγωγές εναντίον εκλογικών αξιωματούχων της Πενσυλβανίας, οι Ρεπουμπλικάνοι ανέφεραν ότι ο υφυπουργός Εκλογών Τζόναθαν Μάρκς παραβίασε τον κρατικό κώδικα λέγοντας σε αξιωματούχους του Δημοκρατικού Κόμματος για τις απορριφθείσες ψηφοφορίες. πριν από το κλείσιμο των εκλογικών κέντρων.
 
Σε μια διαδικασία που ονομάζεται «θεραπεία» των ψηφοφόρων, οι αξιωματούχοι γράφουν ποια ψηφοδέλτια πρέπει να απορριφθούν και επικοινωνούν με τον ψηφοφόρο για να τους επιτρέψει να ψηφίσουν μια νέα προσωρινή ψηφοφορία. Σύμφωνα με πληροφορίες, αξιωματούχοι των εκλογών της Πενσυλβανίας ανέφεραν στα δημοκρατικά μέλη τα ονόματα και τα στοιχεία επικοινωνίας των ψηφοφόρων των οποίων οι ψηφοφορίες απορρίφθηκαν πριν από το τέλος της ημέρας των εκλογών, την οποία οι Ρεπουμπλικάνοι λένε ότι παραβιάζουν τους νόμους των κρατικών εκλογών.
 
Ο Κώδικας της Πενσυλβανίας δηλώνει ότι "Κανένα άτομο που παρατηρεί, παρευρίσκεται ή συμμετέχει σε μια συνάντηση πριν από την υποβολή αιτήματος δεν μπορεί να αποκαλύψει τα αποτελέσματα οποιουδήποτε μέρους οποιασδήποτε συνεδρίασης πριν από την ολοκλήρωση της ψηφοφορίας." Το Pre-canvassing είναι η διαδικασία ανοίγματος και καταμέτρησης ψήφων πριν από την αναφορά τους.
Οι έξι Ρεπουμπλικάνοι που υπέβαλαν την καταγγελία, συμπεριλαμβανομένων δύο υποψηφίων και τεσσάρων ψηφοφόρων από τρεις διαφορετικές κομητείες, ισχυρίζονται ότι ο Μαρκ παραβίασε αυτό το μέρος του εκλογικού κώδικα στέλνοντας ένα email τη Δευτέρα το βράδυ στους αξιωματούχους των εκλογών του νομού. Στο email που ελήφθη από την National Review, ο Marks είπε ότι "τα εκλογικά συμβούλια της κομητείας θα πρέπει να παρέχουν πληροφορίες σε εκπροσώπους του κόμματος και των υποψηφίων κατά τη διάρκεια της προ-προσφυγής που προσδιορίζει τους ψηφοφόρους των οποίων οι ψηφοφορίες έχουν απορριφθεί".
 
Τόσο η Bucks County όσο και η Montgomery County έχουν ενημερώσει τους ψηφοφόρους των οποίων τα ψηφοδέλτια πρέπει να αλλάξουν, όπως ζητήθηκε από το email του Marks. Αξιωματούχοι της κομητείας του Μοντγκόμερι ανέφεραν ότι παραχώρησαν τα τροποποιημένα ψηφοδέλτια έως ότου επιλυθεί η αγωγή. Οι εν λόγω ψήφοι προέρχονται από ταχυδρομικές ψηφοφορίες, οι οποίες ευνοούσαν σε μεγάλο βαθμό τον δημοκρατικό προεδρικό υποψήφιο Joe Biden.
 
Οκτώ άλλες επαρχίες της Πενσυλβανίας αρνήθηκαν να ακολουθήσουν τις οδηγίες του Marks επειδή παραβίασαν τον εκλογικό κώδικα, προσθέτει η αγωγή. Αναφέρει επίσης την αναγνώριση του Ανώτατου Δικαστηρίου της Πενσυλβανίας ότι "σε αντίθεση με τους προσωπικούς ψηφοφόρους, οι ταχυδρομικές παραγγελίες ή οι απόντες ψηφοφόροι δεν έχουν την ευκαιρία να διορθώσουν τα αντιληπτά ελαττώματα [των ψηφοφόρων] εγκαίρως." Το δικαστήριο έκανε αυτή τη δήλωση στην πρόσφατη απόφασή του που απαγορεύει στους εκλογικούς υπαλλήλους να απορρίπτουν ψηφοφορίες βάσει της υπογραφής των ψηφοφόρων.
 
Σε άλλη απόφαση, το Ανώτατο Δικαστήριο της Πενσυλβανίας ανάγκασε τους εκλογικούς αξιωματούχους να δεχτούν ψηφοδέλτια μέσω ταχυδρομείου μέχρι την Παρασκευή μετά την ημέρα των εκλογών, παρόλο που δεν υπάρχουν στοιχεία που να έχουν σφραγιστεί στο ταχυδρομείο. χρόνος. Η υπόθεση ασκήθηκε έφεση στο Ανώτατο Δικαστήριο των Ηνωμένων Πολιτειών, το οποίο διαιρέθηκε με 4 έως 4 σχετικά με την παραμονή στις αρχές Οκτωβρίου, πριν από την επιβεβαίωση της δικαιοσύνης Amy Coney Barrett . Ωστόσο, το δικαστήριο θα μπορούσε ακόμη να εξετάσει το ζήτημα ξανά με απόφαση μετά την εκλογή.
 
Οι εκλογικοί αξιωματούχοι της Πενσυλβανίας δήλωσαν επίσης ιδιωτικά την εκστρατεία του Μπάιντεν την Τετάρτη ότι περίμεναν να κερδίσει ο Μπάιντεν με περιθώριο 100.000 έως 200.000 ψήφων.
Εν τω μεταξύ, η εκστρατεία του Τραμπ κατέθεσε και κέρδισε αγωγή για να αναγκάσει τους εκλογικούς αξιωματούχους να επιτρέψουν στους Ρεπουμπλικάνους παρατηρητές να παρατηρήσουν τον αριθμό των ψήφων. Αυτή η δίκη ισχυρίστηκε ότι αξιωματούχοι των εκλογών «κρύβουν τον αριθμό των ψηφοφόρων», ωθώντας τους Ρεπουμπλικάνους.
 
"Η δημοκρατία πεθαίνει σε αφάνεια", δήλωσε ο Corey Lewandowski, ανώτερος σύμβουλος εκστρατείας του Trump για την προφανή προσπάθεια αξιωματούχων της Φιλαδέλφειας να εμποδίσει τους Ρεπουμπλικάνους να παρακολουθούν τον αριθμό των ψήφων. "Ήρθε η ώρα να μπείτε και να ρίξετε λίγο φως στο τι συμβαίνει." Ένας δικαστής της Κοινοπολιτείας της Πενσυλβανίας αποφάνθηκε υπέρ του ισχυρισμού της εκστρατείας Trump, παρόλο που το Διοικητικό Συμβούλιο Εκλογών της Φιλαδέλφειας άσκησε έφεση.
 
Σε μια άλλη αγωγή, η εκστρατεία του Trump μήνυσε τον υπουργό Εξωτερικών της Πενσυλβανίας για συντόμευση της χρονικής περιόδου για τους ψηφοφόρους με ταχυδρομημένη ψηφοφορία για την παροχή εξαιρετικής αναγνώρισης που απαιτείται για την επικύρωση των ψήφων τους.
Την Πέμπτη το βράδυ, ο Τραμπ οδήγησε τον Μπάιντεν με λιγότερες από 27.000 ψήφους, σύμφωνα με το Associated Press. Ο αριθμός αυτός μειώθηκε κατά περίπου 500.000 ψήφους την Τετάρτη.
Μια αποδεικτική ακρόαση στη δίκη για «επούλωση» των ψηφοφόρων θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή το πρωί.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Σχόλια

  1. Διάγγελμα Μπάιντεν! https://www.pronews.gr/kosmos/diethnis-politiki/931919_tzoe-mpainten-dimioyrgisame-megalytero-organismo-notheias-stin Αριστομαχε δευρο έξω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. 🔆 ΜΑΚΕΔΟΝΑΣ 🔆07 Νοεμβρίου, 2020 07:53

    https://youtu.be/WGRnhBmHYN0

    Βίντεο-ντοκουμέντο: Ομολογία από το «χαμένο» μυαλό του Τ.Μπάιντεν: «Κάναμε την μεγαλύτερη νοθεία στην ιστορία»

    Παραδέχθηκε ότι οργάνωσε την πιο εκτεταμένη εκλογική νοθεία με μία πρωτοφανή επιχείρηση αλλοίωσης της εκλογικής βούλησης των πολιτών σε ολόκληρη την ιστορία των ΗΠΑ!

    Σε πλήρη παραδοχή της νοθείας που διέπραξε προχώρησε ο υποψήφιος των Δημοκρατικών Τζόε Μπάιντεν στο διάγγελμά του.

    Προφανώς κάτι άλλο ήθελε να πει αλλά το φθαρμένο από το Αλτσχάιμερ μυαλό του, μπέρδεψε την αλήθεια με αυτό το κάτι άλλο και κατέληξε να πει την αλήθεια:


    «Δημιουργήσαμε, νομίζω, τον πιο εκτεταμένο και τον πιο αποτελεσματικό οργανισμό νοθείας της ψήφου στην ιστορία της αμερικανικής πολιτικής».

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις