Ο ΡΟΥΝΤΙ ΓΚΙΟΥΛΙΑΝΙ ΡΙΧΝΕΙ ΤΗΝ ΒΟΜΒΑ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΠΑΝΩ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥΣ

Rudy Giuliani Drops Legal BOMB On Democrats' Plans for Pennsylvania 
 
Ο Ρουντι Γκιουλιάνι , προσωπικός δικηγόρος του Τραμπ επισημαίνει ότι στην πολιτεία της Φιλαδέλφεια όπου κλάπηκαν πολύ μεγάλος αριθμός ψήφων από τον Τραμπ, το σύστημα δεν λειτούργησε σωστά.
 
Οι παρατηρητές δεν μπορούσαν να πλησιάσουν για να ελέγχουν τα ψηφοδέλτια αλλά έπρεπε να στέκονται 6 με 9 μέτρα μακριά; ως απότέλεσμα δεν μπορούσαν να βλέπουν τα ψηφοδέλτια.Ακόμα και αν κάποιος ψήφιζε 50 φορές δεν θα το ήξερε κανείς.
 
Δυστυχώς η Φιλαδέλφεια έχει παράδοση για την απάτη στην ψηφοφορία. Το ίδιο θέμα υπάρχει και στο Ουισκονσιν, όπου σταμάτησαν την καταμέτρηση και στις 3 το πρωί εμφανίστηκαν 120,000 ψηφοδέλτια.
 
Υπάρχει βέβαια παρόμοια κατάσταση στην Αριζόνα, Νεβάδα, Μίσιγκαν και ακόμα 5 πολιτείες.
Δεν θα τους αφήσουμε να κλέψουν αυτές τις εκλογές. Οι εκλογές αποφασίζονται από τον κόσμο. Η Ελίτ δεν νοιάζεται για τον κόσμο για αυτό και σας αποκαλούν με διάφορα υποτιμητικά επίθετα.
Ο λόγος για τον οποίο ο πρόεδρος Τραμπ έβαλε υποψηφιότητα είναι γιατί θέλει η δύναμη να παραμείνει με τον κόσμο.
 
Προχωρούμε σε αγωγές, εκτός από τις τοπικές αγωγές σε κάθε πολιτεία θα κάνουμε και Εθνική αγωγή ώστε να εκτεθεί η διαφθορά των δημοκρατικών όλους.
 
Θα πολεμήσουμε για τους ανθρώπους. Το τελικό αποτέλεσμα είναι ότι ο πρόεδρος Τραμπ έχει κερδίσει τις εκλογές.
 
Ξέρετε κάτι, οι δημοκρατικοί πιστεύουν ακριβώς ότι είμαστε βλάκες για αυτό και μας φωνάζουν με διάφορα υποτιμητικά επίθετα.
 
Θα επιμείνουμε στην ορθή καταμέτρηση των ψήφων διότι έχουμε κερδίσει αυτές τις εκλογές.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις