Η ΤΕΧΝΗ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ

 

Η ΤΕΧΝΗ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ SUN TZU (απόσπασμα) - Τελευταία Έξοδος 
 
ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΕΚΠΛΗΞΗ ΗΤΑΝ ΟΛΑ ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΑ
ΚΑΙ Ο ΤΡΑΜΠ ΤΟ ΧΕΙΡΙΖΕΤΑΙ ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΑ!!!
 
Συνέντευξη με τον Στιβ Πιτζενικ
αξιωματούχο της Ομοσπονδιακής Κυβέρνησης.
 
Αυτό που γίνεται με τις εκλογές δεν είναι χοαξ. Ο λόγος που δεν μπόρεσα να έρθω στο σόου του Άλεξ Τζοουνς χθες βράδυ είναι επειδή δεν είχα την άδεια να πω αυτά που θα πω τώρα; ακόμα εργάζομαι για την Ομοσπονδιακή κυβέρνηση.
 
Θα επαναλάβω αυτά που είπα το 2016; υπάρχουν έντιμα άτομα μέσα στην κοινότητα των μυστικών στρατιωτικών υπηρεσιών της κυβέρνησης, που κατάλαβαν ακριβώς πόσο διεφθαρμένος είναι ο Μπάιντεν αλλά και ολόκληρος ο μηχανισμός των δημοκρατικών.
 
Σε αντίθεση με ότι λένε οι άλλοι , αυτό που εξελίσσεται τώρα είναι η «Στρατιωτική επιχείρηση Πόνος». Ο Τραμπ γνώριζε ότι αυτό θα γινόταν και προειδοποιούσε τον κόσμο., όπως και εγώ το ήξερα ότι θα γινόταν.
 
Αυτό που κάναμε είναι πως σημαδέψαμε κάθε ψηφοδέλτιο με τεχνολογία QFS lock chain. Με άλλα λόγια γνωρίζουμε ακριβώς που έχει πάει κάθε ψηφοδέλτιο, που βρίσκεται και ποιος το έχει.
 
Επομένως αυτές οι εκλογές δεν μπορούν να κλαπούν, αντίθετα έχουμε ανατρέψει ολόκληρο το σχέδιο πολέμου σε σχέση με την φιλοσοφία της « Τέχνης του Πολέμου». Ο Τραμπ ήταν και είναι καταπληκτικός με όλο αυτό.
 
Ο λόγος που ο Τραμπ δεν παρουσιάζεται αυτές τις μέρες είναι απλός; Στην τέχνη του πολέμου αποσύρεσαι και δίνεις χώρο στον εχθρό για να κάνει τα λάθη του και μετά επιστρέφεις στο πεδίο της μάχης για το τελικό κτύπημα.
 
Αυτό ακριβώς είναι που συμβαίνει τώρα.
 
Τίποτα από όλο αυτό δεν μας έχει εκπλήξει; ήταν όλα αναμενόμενα και όλα αυτά είναι μέρος της « Στρατιωτικής Επιχείρησης Πόνος» την οποία έχουμε ενεργοποιήσει

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

ΠΗΓΗ 

Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις