Βιέννη τώρα: Κατεβάζει τον στρατό στους δρόμους ο Κουρτζ!

Βιέννη τώρα: Κατεβάζει τον στρατό στους δρόμους ο Κουρτζ! | newsbreak 
 
Σε έξι σημεία χτύπησαν οι ισλαμιστές τρομοκράτες. Πριν από λίγο έγινε γνωστό ότι υπάρχει εμπλοκή του στρατού της Αυστρίας.
 
Σε πραγματικό πεδίο μάχης μετατρέπεται η Βιέννη, αφού αυτή τη στιγμή στρατιωτικές δυνάμεις κατεβαίνω στους δρόμους για να συνδράμουν το έργο της αστυνομίας και των ειδικών δυνάμεων.
 
Οι ισλαμιστές τρομοκράτες χτύπησαν σε έξι διαφορετικά σημεία πράγμα που οδηγεί στο συμπέρασμα πως υπήρχε σχέδιο το οποίο εκπονήθηκε εδώ και καιρό. 
 
Ήταν μάλιστα δύσκολο να εκπονηθεί χωρίς την βοήθεια κάποιας μεγάλης μυστικής υπηρεσίας του εξωτερικού. Πρόσφατα είχαμε τις αποκαλύψεις ότι οι τουρκικές μυστικές υπηρεσίες σχεδίαζαν δολοφονικά χτυπήματα κατά αυστριακών πολιτικών εντός αυστριακού εδάφους. 
 
Το γεγονός και μόνο ότι το επίσημο πρακτορείο ειδήσεων της Τουρκίας, το Αναντολού, δεν λεει κουβέντα για τρομοκρατία, οδηγεί στο συμπέρασμα πως κάτι πολύ βρώμικο συμβαίνει πίσω από την τρομοκρατική επίθεση στην Βιέννη.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Σχόλια

  1. Βρήκε την αφορμή και τον κατεβάζει...γι αυτό γράφω ότι η τρομοκρατική επίθεση ήταν σκηνοθετημένη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτο θα γινει παντου.
      Το βλεπουμε στην αμερικη και στην γαλλια στην αυστρια κτλ κτλ.
      Χωρις στρατο δεν μπορουν να εμβολιασουν και να εγκαταστησουν την παγκοσμιοποιηση.
      Για αυτο λεω οτι και ο τραμπ ειναι στο κολπο με την μασκα του καλου.για αυτο λεω οτι οι δημοκρατικοι βαλανε ενα πανηλιθιο γερο με ανοια για να βγει ο τραμπ.
      Ολα τα δεδομενα τεινουν σε παγκοσμιοποιηση που μονοι μας θα την επιδιωκουμε νομιζωντας οτι ειναι για το καλο μας δυστυχως.
      Εχει τσιμπησει παρα πολυς κοσμος το παραμυθι τους δυστυχως.
      Και δεν λεω οτι εγω ειμαι εξυπνος και οι αλλοι βλακες αλλα με τοση απατη τοσους αιωνες δεν ειναι δυνατον να μην κραταμε μια πισινη σε οτι μας πλασαρουν.
      Ακουω παρα πολλους να το εχουν σιγουρακι οτι θα τους σωσει ο τραμπ η οποιοσδηποτε αλλος και καθοντε μονο και παρακωλουθουν ως χειροκροτητες σε τοκ σοου.
      Ακουσα οτι ο τραμπ πηρε την φεντ ενω με το στιμιουλους εδωσε στις τραπεζες 5τρις και στον υπολοιπο λαο 3 τρις.
      Δηλαδη τι εκανε εσωσε τους τραπεζιτες απο απολυτα σιγουρη χρεοκοπια λογω φουσκας και μοιρασε μερικα ψυχουλα στα προβατα που θα τα πληρωσουν αργοτερα λογω οτι ολο αυτο ηταν δανειο.η φεντ εχει ακομα μετοχους τους τραπεζιτες και δεν κρατικοποιηθηκε.απλα την ελενχει το κρατος δηλαδη αυτοι που εβαλαν οι τραπεζιτες.
      Πραγματικα πρεπει να εισαι πολυ αφελης για να μην καταλαβαινεις οτι κατι δεν παει καλα.
      Λενε για τον πουτιν οτι συνεργαζεται με τον τραμπ και ειναι κατα της παγκοσμιοποιησης αλλα δεν ξερουν οτι προσφατα ο πουτιν ψηφισε νομο που φυλακιζει οποιον μιλαει κατα του αφηγηματος του κοροιδοιου.
      Με τα λογια χτιζεις ανωγεια και κατωγεια και ολοι μαθανε απο του σιωνιστες να πιστευουν μονο λογια και οχι πραξεις.
      Πιστευουν το προεδρο της αμερικης οτι μπορει να αλλαξει τα πραγματα οταν το φατσοβιβλιο και ολα τα αλλα σιωνιστικα μεσα τον ξεφτιλιζουν διαγραφωντας οτιδηποτε δεν τους αρεσει χωρις καμια συνεπεια.
      Πραγματικα δεν μπορω να πω κατι αλλο οποιος εχει μυαλο καταλαβαινει.

      Διαγραφή
    2. Άρα, γι αυτό τον τραμπ δεν τον θέλει κανείς, ούτε οι δημοσιογράφοι, και όχι μόνο οι Αμερικάνοι, ούτε οι καλλιτέχνες. Δεν έχω ακούσει κανείς να τον θέλει. Γτετοια λσπη σε όλα τα κανάλια, και όχι μόνο τα ελληνικά δεν έχω ακούσει.

      Διαγραφή
  2. ΚΑΛΟΠΛΗΡΩΜΕΝΟΙ ΦΟΝΙΑΔΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΕΣΤΙΕΣ ΘΡΗΚΕΥΤΙΚΟΥ ΦΑΝΑΤΙΣΜΟΥ
    ΠΡΟΩΘΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΩΝ ΔΑΙΜΟΝΙΣΜΕΝΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις