ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΙΔΕΙΑ! ΖΗΤΟΥΝ χαράτσι για εκπαιδευτικές εκδρομές μαθητών...




Αυτό μου ήρθε σήμερα από το σχολείο του γιου μου. Οι εκπαιδευτικές εκδρομές στην Δωρεάν Δημόσια Εκπαίδευση της χώρας στοιχίζουν 8 ευρώ το παιδί για να πάνε εκεί που
θέλουν οι ιδιωτικές ΜΚΟ. Και αν έχεις ένα παιδί και εργάζεσαι, τα σκας. Αν ειααι τριτεκνος η πολυτεκνος και ζεις στα συνορα Κερατσινιου Πειραια που η ανεργια χτυπαει κοκκινο, δεν μπορεις να σκας σε τακτά χρονικά διαστήματα 8ευρα και 10ευρα για κάθε παιδι.
Αν λοιπόν δεν τα σκάσεις το παιδί σου μένει πίσω μόνο του από όλη την ταξη. Είναι ή δεν είναι ΑΝΤΙΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ, ΣΤΟΧΟΠΟΙΗΣΗ και ΞΕΦΤΙΛΑ από πλευρας, συλλόγου διδασκόντων και συλλόγου γονέων αυτο????? Ευτυχώς πριν αρχίσω τα μπινελικια, άκουσα οτι οι μαθητές μετά από συγκέντρωση και πορεία διαμαρτυρίας στο Υπουργείο Παιδείας, μπήκαν στο γραφείο του Υπουργού και του δήλωσαν ότι είναι αντίθετοι σε ένα σχολείο που θα φτιάχνει μόνο αναλώσιμα για την αγορά. Μπράβο στα παιδιά. Είναι καιρός να αναλάβουμε δράση όμως και οι γονείς. Ας αποδείξουμε ότι είμαστε αντάξιοι των παιδιών μας. Ειδικά αυτές τις μέρες που διεξάγονται οι εκλογές για καινούργια ΔΣ στους συλλόγους γονέων και κηδεμόνων. Ας εκλέξουμε αγωνιστικά ΔΣ που θα διεκδικήσουν την εκπαίδευση που αξίζει ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ.









ΠΗΓΗ 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις