ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ...Ο Πολακης ειχε πάρει μέρος σε εκδήλωση εναντίον του Ελληνισμού…

 


Το βρώμικο παρελθόν του Παύλου Πολάκη αποκαλύπτεται.
Ως φοιτητής της Ιατρικής εντάχθηκε στην ΚΝΕ το 1983 και το 1989 συμμετείχε σε βίαια
επεισόδια που έγιναν στην Ιατρική Σχολή.

Το ρεπορτάζ της εφημερίδας ΒΟΡΕΙΟΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟ ΒΗΜΑ είναι αναλυτικό και προκαλεί σοκ. Ήταν Απρίλιος του 1989 όταν ο Μητροπολίτης Κονίτσης Σεβαστιανός, φτάνει στην Αθήνα, όπου πρόκειται να εκφωνήσει λόγο στο Αμφιθέατρο της Ιατρικής Σχολής και να περιγράψει τα όσα ζουν στον «κομμουνιστικό παράδεισο» της Αλβανίας οι Βορειοηπειρώτες.

Μια ομάδα κνιτών με αρχηγό τον Παύλο Πολάκη, ορμάει στο Αμφιθέατρο και απειλεί τον Μητροπολίτη και τους παρευρισκόμενους.

Μάλιστα, ακούγονται και συνθήματα όπως «Τα Αλβανικά σύνορα να φτάσουν στη Λαμία», «Θάνατος στους εθνικιστές», «Σεβαστιανέ φασίστα».


Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, τα επεισόδια που ακολούθησαν είχαν ως αποτέλεσμα να μεταφερθούν στο νοσοκομείο 20 άτομα, ανάμεσα τους και ένας φοιτητής με βαριά κατάγματα στο κρανίο.
Ο «Εθνικός Σύλλογος Βόρειος Ήπειρος 1914», αναδημοσίευσε το τεύχος της εφημερίδας Βορειοηπειρωτικό Βήμα που αναφερόταν στα γεγονότα του 1989.
Να σημειωθεί ότι στο δημοσίευμα αναγράφεται ως «Τ. Πολάκης», από λάθος. Πρόκειται αποδεδειγμένα για τον Παύλο Πολάκη, τον σημερινό υφυπουργό.










ΠΗΓΗ

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις