Η νέα θεωρία για το σκηνοθετημένο θάνατο του Χίτλερ

Η νέα θεωρία για το σκηνοθετημένο θάνατο του Χίτλερ (βίντεο-φωτο) 


Δεκάδες θεωρίες έχουν διατυπωθεί τις προηγούμενες δεκαετίες σχετικά με την κατάληξη του Αδόλφου Χίτλερ. Όλες έχουν έναν κοινό παρανομαστή: Τον σκηνοθετημένο
θάνατο.
Ο Χίτλερ δεν αυτοκτόνησε, αλλά αφού σκηνοθέτησε τον θάνατό του, απέδρασε στην Αργεντινή, υποστηρίζει μεταξύ άλλων θεωριών συνωμοσίας το βιβλίο με τίτλο "Γκρίζος Λύκος: Η απόδραση του Αδόλφου Χίτλερ" ("Grey Wolf: The Escape of Adolf").



Όπως γράφουν οι συγγραφείς του, Simon Dunstan και Gerrard Williams, ο Χίτλερ στην πραγματικότητα διέφυγε με ένα αεροσκάφος και στη συνέχεια με υποβρύχιο στη χώρα της λατινικής Αμερικής, μαζί με την σύζυγό του Εύα Μπράουν, όπου μάλιστα απέκτησε δύο κόρες και πέθανε σε ηλικία 73 ετών, το 1962.

«Οι μυστικές υπηρεσίες των ΗΠΑ, γνώριζαν την αλήθεια, αλλά προτίμησαν να την αποκρύψουν, λαμβάνοντας ως αντάλλαγμα την πρόσβαση στην μυστική τεχνολογία των Ναζί. Δεν επιχειρούμε να ξαναγράψουμε την ιστορία αλλά τα στοιχεία είναι πολύ συνταρακτικά για να τα αγνοήσουμε», δήλωσε ο ένας εκ των συγγραφέων, Gerrard Williams, ιστορικός και δημοσιογράφος.



Στο βιβλίο, γίνεται εκτενής αναφορά στον τρόπο δραπέτευσης του Χίτλερ και της Μπράουν. «Ο Αδόλφος μπήκε στο καταφύγιο μετά τα μεσάνυχτα στις 28ης Απριλίου, μαζί με τα δύο αγαπημένα του σκυλιά της Αλσατίας και κάποιους πιστούς άντρες των SS. Αυτοί είχαν αναλάβει να τον βοηθήσουν να διαφύγει, αξιοποιώντας το μυστικό υπόγειο τούνελ διαφυγής στο Βερολίνο», υποστηρίζουν οι συγγραφείς και προσθέτουν:

«Καμουφλαρισμένοι με φαρδιές στολές και κράνη των Ες-Ες, ο Χίτλερ, η Μπράουν και οι υπόλοιποι συνωμότες τους, διέσχισαν το εγκαταλελειμμένο υπόγειο διάδρομο, μέχρι να φτάσουν στο σταθμό Fehrbelliner Plat. Εκεί είχε δημιουργηθεί ένας αυτοσχέδιος διάδρομος για αεροπλάνα».

Στη συνέχεια της ιστορίας, ο Φύρερ και η συνοδεία του πέταξαν προς τη Δανία και από εκεί σε μια ισπανική στρατιωτική βάση νότια της Βαρκελώνης, όπου άλλαξαν αεροπλάνο για να καταλήξουν στις Κανάριες Νήσους. Εκεί, τους περίμενε ένα υποβρύχιο με την ονομασία "Γκρίζος Λύκος", το οποίο τους οδήγησε στην -υπό φασιστικί διακυβέρνηση- Αργεντινή.













ΠΗΓΗ 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις