Σε Ποιούς Ανήκει το Περίεργο ΑΤΙΑ στον Θερμαϊκό Κόλπο της Θεσσαλονίκης

 


Πρόσφατα στην θαλάσσια περιοχή της Νέας Μηχανιώνας της Θεσσαλονίκης,στο βυθό του Θερμαϊκού έχει εμφανισθεί ένα τεράστιο ΑΤΙΑ που έχει
εντοπισθεί μέσω του Google Earth.

Σύμφωνα με τις εικόνες που έχουν δει το φως της δημοσιότητας, αποθανατίζεται ένα στρογγυλό αντικείμενο με μικρότερους κύκλους στο εσωτερικό. Εικόνες που εύκολα παραπέμπουν σε ιπτάμενο δίσκο.Εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι σε προγενέστερο χρόνο προ του 2015 στην συγκεκριμένη τοποθεσία δεν εντοπίζεται κάτι.

Πολλά δημοσιεύματα που κυκλοφορούν ανεξέλεγκτα στο Διαδίκτυο,σκορπίζουν τρόμο και πανικό,και κανείς δεν μπορεί να εξηγήσει τι είναι αυτό το τεράστιο αντικείμενο.Εκτιμάται ότι η διάμετρος του είναι 67-70 μέτρα και βρίσκεται περίπου σε βάθος 15 μέτρων και στο συγκεκριμένο μέρος δεν επιτρέπεται το κολύμπι.

Αν θέλετε να το δείτε και μόνοι σας κάντε κλικ σε αυτές τις συντεταγμένες στο Google Earth:Ανατολικά 40°26΄44″ και Βόρεια 22°51΄39″

Σύμφωνα με μήνυμα των Ολυμπίων, πριν ακόμη υπάρξει η Θεσσαλονίκη, ένα υποθυγατρικό κυκλικό σκάφος τους, υπέστει βλάβη της μηχανής του και έπεσε στο βυθό της περιοχής που προανέφερα και βυθίσθηκε στην λάσπη,με αποτέλεσμα να πνιγεί όλο το πληρωμά του. Oι Ολύμπιοι δεν μπόρεσαν να το ανελκύσουν λόγω της μεγάλης ποσότητας λάσπης.

Υπ’όψη ότι στην περιοχή αυτή και σε όλο τον Θερμαϊκό Κόλπο, υπάρχει τεράστια ποσότητα Μεθανίου καθώς και «θερμικοί πίδακες».

Λόγω της μηχανής του σκάφους,η οποία πάντα βρισκόταν σε λειτουργία και των πιδάκων Μεθανίου που χτυπούν το σκάφος, δημιουργούντο όλα αυτά τα χρόνια εκρήξεις,οι οποίες ήταν άγνωστες σε όλους.

Τα τελευταία χρόνια έγιναν έρευνες με θερμικές κάμερες για την ύπαρξη του Μεθανίου και έτσι ανακάλυψαν και το βυθισμένο στη λάσπη σκάφος.Μετά απ’αυτό σταμάτησαν να ρίχνονται λύματα στον Θερμαϊκό,και η λάσπη σιγά σιγά υποχώρησε,και το σκάφος φάνηκε.

ΗΠΑ και ΝΑΤΟ θέλησαν να πάρουν το σκάφος από τον βυθό, αλλά ακόμα δεν το έχουν πετύχει.

Υπόψη ο Θερμαϊκός Κόλπος έχει τεράστιες ποσότητες Μεθανίου που μπορεί να καλύψει όλη την Γη.Είναι ένας από τους λόγους που έχει «λυσάξει» το ΝΑΤΟ να πάρει τα Σκόπια και να έχει φτηνά «χέρια» για την εξόρυξη του Μεθανίου και άλλων ορυκτών.

 

Υποστράτηγου ε.α. Γεώργιου Καρδαμίτση









ΠΗΓΗ 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις