Η αλήθεια για τα Paradise Papers

Η αλήθεια για τα Paradise Papers (BINTEO) 


Σάλος με τα λεγόμενα Paradise Papers, τα οποία χαρακτηρίζονται ως «ωρολογιακή βόμβα» έτοιμη να
σκάσει!
Τα Paradise Papers συνιστούν προϊόν της διαρροής εκατομμυρίων εγγράφων που αποκαλύπτουν τα... μυστικά του κρυμμένου πλούτου των παγκόσμιων ελίτ.

Η δημοσίευση 13,5 εκατομμυρίων εγγράφων με πληροφορίες για τις παράκτιες εταιρείες που είχαν ιδρύσει σε 19 φορολογικούς «παραδείσους» κορυφαίοι πολιτικοί, επιχειρηματίες, εταιρείες, ποδοσφαιρικές ομάδες, σταρ και αθλητές, ακόμη και δύο βασίλισσες προκαλεί έντονες διεθνείς αντιδράσεις!

Γιατί όμως δημοσιεύτηκαν αυτά τα έγγραφα; Επειδή η παγκοσμιοποίηση είναι δίκαια;
Οι αποκαλύψεις για τα « Paradise Papers » δημοσιεύονται σε 95 μίντια σε όλο τον κόσμο.
Σύμφωνα με τις αναφορές της γαλλικής Le Monde, το κόστος της φοροαποφυγής των πλουσίων στοιχίζει 350 δισ. ευρώ ετησίως στα κράτη όλου του κόσμου και ειδικότερα στοιχίζει 120 δισ. ευρώ στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

Ανάμεσά στα ονόματα των φοροφυγάδων της ελίτ, ακόμα και εκείνο της Βασίλισσας Ελισάβετ.
Επιπλέον, σύμφωνα με τα στοιχεία που δημοσιεύονται περισσότερα από 130 ονόματα ελληνικού ενδιαφέροντος εμφανίζονται να συνδέονται με εταιρείες offshore και εντοπίζονται στα αρχεία της Appleby.

Όλες οι χώρες αναμένουν τις αποκαλύψεις. Στην Γερμανία για παράδειγμα, στα «Paradise Papers» βρίσκονται μεγάλες γερμανικές εταιρείες και 1.000 φυσικά πρόσωπα, όπως ο Γκέρχαρντ Σρέντερ.
Η νέα παγκόσμια τάξη θα παρουσιαστεί στους πολίτες φέρνοντας «εξυγίανση»!

Ποιος λαός δεν θα ήθελε έναν ηγέτη, ο οποίος θα «χτυπούσε» ακόμα και τα μεγάλα κεφάλια της παγκόσμιας ελίτ! Ποιος λαός δεν θα χαιρέτιζε την αποπομπή πολιτικών, οι οποίοι σχετίζονται με οικονομικά αδικήματα!

Τα Paradise Papers καθιερώνουν το παγκόσμιο σύστημα ανταλλαγής φορολογικών στοιχείων, το οποίο θα αποτελεί «όπλο» φακελώματος στα χέρια της όποιας παγκόσμιας κυβέρνησης.
Οι πολίτες, βλέποντας έρευνα κατά των… μεγάλων του πλανήτη, νιώθουν ικανοποίηση και δέχονται και εκείνοι την παράδοση στον απόλυτο έλεγχο και στην υπερφορολόγηση!

Τα πράγματα καμιά φορά είναι πολύ απλά!








ΠΗΓΗ 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις