Κανείς δεν αισθάνεται ασφαλής - Εικόνες της "νέας Ελλάδας" που σοκάρουν

Κανείς δεν αισθάνεται ασφαλής - Εικόνες της "νέας Ελλάδας" που σοκάρουν (ΒΙΝΤΕΟ) 


Κατά μία μεγάλη...ειρωνεία, μόλις λίγες μέρες μετά τις περιβόητες κυβερνητικές διαβεβαιώσεις για την...άκρατη ασφάλεια που επικρατεί στην χώρα μας, έρχονται να μας χτυπήσουν
την πόρτα περιστατικά ανομίας και μάλιστα στις περισσότερες των περιπτώσεων με θύματα απλούς πολίτες.
Δεν πέρασαν πολλές μέρες που από το βήμα της Βουλής ο ίδιος ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, διαβεβαίωνε τον ελληνικό λαό πως η εγκληματικότητα έχει μειωθεί παντού και πως ο Έλληνας αισθάνεται πλέον την ασφάλεια να επιστρέφει στους ελληνικούς δρόμους! 
Η αλήθεια ωστόσο, για άλλη μία φορά, απέχει πολύ από τις κυβερνητικές ουτοπίες. Η απόδειξη έρχεται με τον πλέον βαρύγδουπο τρόπο.
Αποκορύφωμα στάθηκαν τα χθεσινά αιματηρά γεγονότα στα Εξάρχεια, έξω από τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ, που παραλίγο να κοστίσουν τη ζωή αστυνομικών. Στην ΕΛ.ΑΣ. πιστεύουν πως ήταν πολλά παραπάνω από απλώς μία "μεμονωμένη επίθεση" με καλάσνικοφ, που λίγο έλειψε να αποδειχθεί δολοφονική χθες το βράδυ.
Σημειώνεται εδώ πως η συγκεκριμένη περιοχή αποτελεί πεδίο μαχών σχεδόν σε καθημερινή βάση ανάμεσα σε διμοιρίες των ΜΑΤ και αναρχικούς, που παίζουν "κρυφτό" στα στενά γύρω από την Πατησίων.
Στην ΓΑΔΑ ανησυχούν ιδιαίτερα για το "αντάρτικο των πόλεων" που πλέον λαμβάνει διαστάσεις συναγερμού, καθότι τόσο η συχνότητα που παρατηρείται όσο και ο οπλισμό είναι πρωτοφανείς για τα ελληνικά δεδομένα.



Η ευθύνη για αυτές τις καταδρομικού τύπου επιθέσεις που θέτουν σε κίνδυνο ακόμη και την ζωή απλών πολιτών αποδίδεται στις διάφορες "συλλογικότητες" ή οργανώσεις του αναρχικού χώρου ή όπως αλλιώς αυτοαποκαλούνται, που το τελευταίο διάστημα λυμαίνονται το σκανδαλώδες άβατο που έχουν λάβει από την πολιτεία.
Ακόμη και οι τραμπουκισμοί των... "πράσινων αναρχικών" του «Μέτωπο Απελευθέρωσης Ζώων (ALF)», οι οποίοι απειλούν με...λεπίδια στο λαιμό, τραμπουκίζοντας κρεοπωλεία στην Αττική, συμπεριλαμβάνονται σε αυτό το παράλογο κρεσέντο ανομίας που παρατηρείται στην Ελλάδα του 2017.
Όλοι τους, "ντυμένοι" με την στολή του...ακτιβιστή, δεν διστάζουν ακόμη και να επιτεθούν με δολοφονικές διαθέσεις σε όσους "τολμήσουν" και κυκλοφορούν με στολές, αποκαλώντας τους φασίστες! Σας θυμίζουμε το πρόσφατο περιστατικό με τους τρεις άτυχους Ευέλπιδες, που έτυχε να βρίσκονται στο λάθος σημείο την λάθος στιγμή.



Την ίδια ώρα οι κύριοι στην κυβέρνηση της "πρώτης φοράς αριστεράς" επιμένουν πως η Ελλάδα είναι μία χώρα στην οποία οι πολίτες της νιώθουν....ασφάλεια! 
Εμείς πάντως πολύ αμφιβάλλουμε για αυτό:











ΠΗΓΗ





































































Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις