Ενα βιντεο για να μην ξεχασουν αυτοι που ξεχνανε ευκολα...!!!

Ένα βίντεο επίκαιρο όσο ποτέ που πρέπει να δουν όλοι οι Έλληνες 


Ξανά στο προσκήνιο ήρθαν τις τελευταίες μέρες, περισσότερο από ποτέ, οι σχέσεις "συμπάθειας" μεταξύ μελών-οπαδών του ΣΥΡΙΖΑ και
οργανώσεων ή "συλλογικοτήτων", που χαρακτηρίζονται διαχρονικά από τις βίαιες πράξεις τους. 
Μάλιστα αρκετοί ίσως να έχουν ξεχάσει τις απίστευτες πλην επίκαιρες τοποθετήσεις Μπαλαούρα για τον...ανθρωπιστικό ρόλο της γνωστής σε όλους 17 Νοέμβρη, παρακλάδια της οποίας λυμαίνονται σήμερα την ελληνική κοινωνία. 
"Οι οργανώσεις όπως η 17 Νοέμβρη είχαν ένα λαθεμένο ιδεώδες υπέρ του ανθρώπου. Είχανε μία αντίληψη της κοινωνίας τελείως διαφορετικής. Μίας κοινωνίας καλής εν πάση περιπτώσει!".
Αυτά δήλωνε έναν περίπου χρόνο πριν ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Μάκης Μπαλαούρας, εκφράζοντας μία μερίδα μελών του κυβερνώντος κόμματος.



Έναν χρόνο μετά και αφού έχουν προηγηθεί οι "τιτάνιες μάχες" μεταξύ κυβέρνησης και δικαιοσύνης για το θέμα της..."συντρόφισσας Ηριάννας", το πρόσωπο-"σύμβολο" της μεγαλύτερης εγχώριας τρομοκρατικής οργάνωσης, λαμβάνει διήμερη άδεια προς έκπληξη όλου του πολιτικού κόσμου.
Ακόμη και από το εξωτερικό οι αντιδράσεις ήταν σφοδρές, επικρίνοντας κυρίως την κυβέρνηση που επέτρεψε σε έναν τρομοκράτη σαν τον Δημήτρη Κουφοντίνα να βγει για πρώτη φορά από την φυλακή. 
Όλως τυχαίως δε, τα γεγονότα αυτά γίνονται μόλις λίγες μέρες πριν από τους εορτασμούς του Πολυτεχνείου, μέσα σε ένα κλίμα γενικότερης ανομίας και "ασυλίας" αναρχικών ομάδων και "συλλογικοτήτων". 
Ποια μπορεί να είναι η συνέχεια; 








ΠΗΓΗ






















Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις