"ΜΑΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕ" ΚΑΙ Η ΒΟΗΘΟΣ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΑΜΥΝΑΣ ΤΩΝ ΗΠΑ TANYA SKEEN

 

Το Σώμα του Γενικού Εισαγγελέα Δικαστών του Ναυτικού των Ηνωμένων Πολιτειών

εκτέλεσε την Τετάρτη τη Βοηθό Υπουργό Άμυνας Tanya M. Skeen, το αποκορύφωμα ενός στρατιωτικού δικαστηρίου που έλαβε χώρα στις 24 Ιανουαρίου και το οποίο η ιστοσελιδα επέλεξε να μην το κάνει play-by-play επειδή ήταν διαδικαστικά το ίδιο σε μισή ντουζίνα άλλα δικαστήρια που είδαν τον αντιναύαρχο Darse E. Crandall να διώκει τους Deep Staters με μια τάση για φειδωλή παροχή αμερικανικών φορολογικών δολαρίων σε Ουκρανούς αξιωματούχους.

Όπως αναφέρθηκε στις 19 Δεκεμβρίου, οι Αμερικανοί πεζοναύτες συνέλαβαν την Skeen και έναν «άρρεν σύντροφο» στο Charlottesville της Βιρτζίνια, στις 16 Δεκεμβρίου, με βάση στοιχεία ότι είχε διαβιβάσει κρυφά 35 εκατομμύρια δολάρια στον προσωπικό τραπεζικό λογαριασμό του Volodymyr Zelenskyy. Το ποσό ήταν ασήμαντο σε σύγκριση με αυτό που είχαν στείλει άλλοι Deep Staters Ουκρανοί αξιωματούχοι, αλλά η JAG παρ' όλα αυτά την κατηγόρησε για προδοσία, εξαπάτηση των ΗΠΑ και βοήθεια και υποκίνηση του εχθρού. Οι κατηγορίες της κέρδισαν ένα εισιτήριο μονής διαδρομής για το GITMO, όπου κρατήθηκε σε προφυλάκιση μέχρι το δικαστήριο και την επακόλουθη εκτέλεσή της.

Τα κυριότερα σημεία του δικαστηρίου περιελάμβαναν οικεία ψεμματα του Deep State, υποσχέσεις εκδίκησης και συναισθηματικές εκρήξεις. Αρνήθηκε να εξηγήσει γιατί έδωσε στον Zelenskyy χρήματα από τις ΗΠΑ και είπε ότι ακολούθησε εντολές. Είπε στον ναύαρχο Crandall ότι μπορούσε να επαληθεύσει αυτό το γεγονός με τον Lloyd Austin.

Όταν της είπαν ότι η Όστιν πέθανε από επίθεση με ρωσικό πύραυλο κρουζ στην Ουκρανία, το πρόσωπό της χλόμιασε και το σαγόνι της έπεσε. Καθώς το δικό της ήταν το μόνο όνομα σε μια αναφορά οικονομικών συναλλαγών του Υπουργείου Εξωτερικών, ο ναύαρχος είπε ότι θα λογοδοτούσε μόνη της.

Οι τρεις στρατιωτικοι δικαστες που ζύγισαν την υπόθεση την βρήκαν γρήγορα ένοχη και προτειναν με συνοπτικες διαδικασιες την κρεμαλα. Ο επικεφαλής της επιτροπής, ένας καπετάνιος του Πολεμικού Ναυτικού, είπε: «Το ίδιο το έγκλημα είναι μια πράξη προδοσίας και ο αποφασιστικός παράγοντας για την κρίση μας. Συμφωνήσαμε ότι η τιμωρία ταιριάζει με το έγκλημα, ακόμα κι αν ήταν $10.000 ή $10."

Ο ναύαρχος Crandall είχε αποδεχθεί τη σύστασή τους και καταδίκασε την Skeen σε θάνατο.

Την συνόδευσαν στην αγχόνη το πρωί της Τετάρτης. Ιδιόμορφη για μια φυλή του Deep State, η Skeen αποδέχτηκε τα "τελευταια λογια" αλλά δεν κατάφερε να αποκαταστήσει τα εγκλήματά της. «Έχω προσπαθήσει πολυ να υπηρετήσω τη χώρα μου όπως κατάλαβα πώς να την υπηρετήσω. Προφανώς, κάποια αρχή πιστεύει ότι έχω εμπλακεί σε ατασθαλίες. Τι άλλο μπορεί να ειπωθεί;»

Τα μαλλιά της φτερούγιζαν στο πρωινό αεράκι. Καθώς ο δήμιος άρχισε να βαζει έναν σάκο πάνω από το λαιμό της, εκείνη είπε: «Όχι. Σας παρακαλω. Αν πρόκειται να πεθάνω, θέλω να γινει με τα μάτια ανοιχτά».

«Όπως θέλετε», είπε ο ναύαρχος Κράνταλ.

Ο λαιμός της επέζησε από την πτώση και πέθανε αργά, μέσα σε λίγα λεπτά, με τα χείλη της να γίνονται μπλε από την κυάνωση καθώς το σχοινί έτριβε το δέρμα της. Κηρύχθηκε επισήμως νεκρή στις 10:37 π.μ., 31 Ιανουαρίου.

Η ιστοσελιδα ρώτησε μια πηγή του GITMO για τον άνδρα σύντροφο της Skeen.

«Είναι ακόμα υπό κράτηση και θα παραμείνει έτσι. Το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι δεν είναι κυβερνητικός αξιωματούχος των ΗΠΑ, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι είναι αθώος», είπε η πηγή μας.

 

 

 

 

 ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ    SINOMOSIOLOGOS

 

 

 

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Θα δηλωσω ακομα μια φορα πως αρθρα τετοιου τυπου ειναι σατιρικου χαρακτηρα.Ελπιζω να σας διασκεδαζουν..

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

Σχόλια

  1. ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΜΟΥ ,ΘΥΜΑΜΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΝΕΚΔΟΤΑ .
    ΣΥΝΗΘΩΣ ΗΤΑΝ ΚΑΝΑ ΔΥΟ ,ΑΛΛΑ ΑΥΤΑ ,ΜΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ ΠΟΛΥ .
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις