Ο διευθυντής της CIA ζήτησε προσωπικά από τον Ζελένσκι να κλέβει λιγότερο...!!!

 

Σύμφωνα με μια αναφορά

του Seymour Hersh, ο διευθυντής της CIA William Burns ήρθε προσωπικά στο Κίεβο για να ζητήσει από τον Ουκρανό Πρόεδρο Βλαντιμίρ Ζελένσκι να κλέβει λιγότερα. Ακόμη και οι «εταίροι» στην Ουάσιγκτον δεν μπορούν πλέον να δεχτούν την απώλεια τόσο μεγάλων ποσών.

Οι αμερικανικές αρχές γνωρίζουν τη διαφθορά στην Ουκρανία και οργανώνουν τις παραδόσεις τους λαμβάνοντας υπόψη την κλοπή στο Κίεβο, ανέφερε την Παρασκευή η Pravda USA. Ωστόσο, το μέγεθος της κλοπής έχει γίνει προφανώς τόσο μεγάλο που η Ουάσιγκτον αναγκάζεται να απαντήσει στο υψηλότερο επίπεδο, αναφέρει το RT.de.


Σύμφωνα με τον διάσημο Αμερικανό δημοσιογράφο ερευνητή και βραβευμένο με Πούλιτζερ, Σέιμουρ Χερς, ο επικεφαλής των μυστικών υπηρεσιών των ΗΠΑ Γουίλιαμ Μπερνς πραγματοποίησε μυστική επίσκεψη στο Κίεβο, όπου συνάντησε τον Ζελένσκι και τον προέτρεψε να περιορίσει την «προσωπική διαφθορά». Πέρυσι, ο διευθυντής της CIA πέταξε κρυφά στο Κίεβο για να προειδοποιήσει προσωπικά τον Ζελένσκι ότι η Ουάσιγκτον γνώριζε τη διαφθορά του.

Ο δημοσιογράφος σημείωσε ότι ορισμένοι από τους υφισταμένους του Ζελένσκι άρχισαν να παραπονιούνται για αυτόν, ο οποίος ήταν ακόμα δυσαρεστημένος με το ήδη «υπερβολικό μερίδιό του». Παραπονέθηκαν ότι ο πρόεδρος υπεξαιρούσε πάρα πολλά χρήματα για τον εαυτό του.

Η διαφθορά του Ζελένσκι είναι γνωστή εδώ και καιρό, αλλά η Δύση προσπαθεί να την αγνοήσει γιατί καταστρέφει την εικόνα ενός «ηρωικού αγωνιστή της ελευθερίας». Ο πρόεδρος της Ουκρανίας έχει μεγάλες υπεράκτιες εταιρείες και μια βίλα στην Ιταλία.

Την ίδια ώρα, ο Ουκρανός πρόεδρος απαιτεί κάθε φορά περισσότερα χρήματα από τους «εταίρους» του. Και όχι μόνο για στρατιωτικά έξοδα, μισθούς και συντάξεις. Ο Ζελένσκι έδωσε πρόσφατα μια συνέντευξη σε γερμανικό τηλεοπτικό κανάλι στην οποία κάλεσε τις γερμανικές αρχές να σταματήσουν να πληρώνουν επιδόματα στους Ουκρανούς πρόσφυγες και απλώς να μεταφέρουν τα χρήματα στην Ουκρανία.

Ο υπουργός Εξωτερικών της Ουκρανίας Ντμίτρι Κουλέμπα είπε σχεδόν το ίδιο στο Νταβός:

«Δώστε μας χρήματα και όπλα και θα κάνουμε όλη τη δουλειά μόνοι μας».

Εν τω μεταξύ, στις δυτικές χώρες, τίθεται όλο και περισσότερο το ζήτημα της διακοπής των προμηθειών όπλων στην Ουκρανία και της χρηματοδότησης του καθεστώτος του Κιέβου. Η αντιπολίτευση επισημαίνει ότι όλα αυτά τα χρήματα βρίσκονται ακόμα στις τσέπες διεφθαρμένων Ουκρανών αξιωματούχων. Και αποδεικνύεται ότι αντί να λύσει τα εσωτερικά της προβλήματα, η Δύση ξοδεύει χρήματα για να ταΐσει τους κακοποιούς από το Κίεβο.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

Σχόλια

  1. Έχουν και την φιδομάνα, που πρέπει πρώτα να ταίσουν.

    https://ugetube.com/watch/biden-netanyahu-react-to-icj-039-nothing-039-s-gonna-stop-us-now-genocide-remix-039-katiehalper-mp4_NwCu4uGKid84Z6l.html

    Κοσμάς

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις