ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΟΙ ΝΕΚΡΟΙ ΔΙΝΟΥΝ ΕΝΤΟΛΕΣ...?

 

Η Τεχνητή Νοημοσύνη

μεταμφιεσμένη στον αείμνηστο εγκληματία πολέμου Lloyd Austin προσπάθησε μάταια να πείσει έναν υψηλόβαθμο διοικητή της πτέρυγας βομβαρδιστικών της Πολεμικής Αεροπορίας να εξαπολύσει μια μαζική αεροπορική επιδρομή εναντίον του Κόλπου του Γκουαντάναμο αυτή την εβδομάδα, υποστηρίζοντας ότι εξεγερμένοι αξιωματικοί πιστοί στον Τραμπ είχαν διοικήσει και χρησιμοποιούσαν τη βάση για πολεμο στην κυβέρνηση Μπάιντεν, είπε μια πηγή από το γραφείο του στρατηγού Έρικ Μ. Σμιθ.

Δυστυχώς για το παράνομο καθεστώς, ο προγραμματιστής του AI είτε είχε ξεχάσει είτε δεν του είπαν ότι ο πραγματικός Όστιν είχε αφησει το ματαιο τουτο κοσμο και ειχε παει ειδικα αυτος καπου χειροτερα, στα μέσα του 2023, τον ίδιο αξιωματικό, τον Διοικητή της 509ης πτέρυγας βομβών, συνταγματάρχη Κιθ Μπάτλερ, να ταξινομήσει μια επίθεση B-2 Spirit σχετικά με τα κτίρια διοίκησης και ελέγχου του GITMO, μια εντολή που ο συνταγματάρχης Μπάτλερ αρνήθηκε. Σύμφωνα με την πηγή μας, ο τότε ζωντανός Όστιν αγανακτησε με την άρνηση του Μπάτλερ και απείλησε να τον χαρακτηρίσει ως προδότη και να συγκαλέσει Στρατοδικείο εναντίον του. Αλλά ο Μπάτλερ είχε χαμογελάσει με τις εντολές, λέγοντας ότι ο Όστιν ήταν στην πραγματικότητα ο προδότης και ένας παράνομος υπουργός άμυνας, ένα εργαλείο της cabal. Μέχρι τότε, ο συνταγματάρχης Μπάτλερ είχε εγκαταλείψει το καθεστώς και είχε ορκιστεί ενώπιον του Στρατηγού Έρικ Μ. Σμιθ να τηρήσει το Σύνταγμα των Ηνωμένων Πολιτειών. Είχε δεσμευτεί να υποστηρίξει τον τελευταίο νόμιμο γενικό διοικητή, τον Πρόεδρο Ντόναλντ Τζ. Τραμπ, και να αποφύγει τις παράνομες οδηγίες του καθεστώτος.

Παρόλα αυτά, την Πέμπτη 22 Φεβρουαρίου, ο συνταγματάρχης Μπάτλερ στην αεροπορική βάση Whitman του Μιζούρι, έλαβε ένα email που τον διέταξε να εμφανιστεί με πλήρη στρατιωτική ενδυμασία σε μια βιντεοκλήση με τον Όστιν το επόμενο πρωί. Το μήνυμα, ωστόσο, είχε σταλεί από τον Τζον Κίρμπι, έναν απόστρατο υποναύαρχο του Πολεμικού Ναυτικού που έγινε περιουσιακό στοιχείο του Deep State, ο οποίος, ως Διευθυντής Επικοινωνιών του NSC, δεν είχε καμία εξουσία επί του συνταγματάρχη Μπάτλερ.

Ο συνταγματάρχης αμφισβήτησε το email, γράφοντας πίσω και ρωτώντας γιατί ο Όστιν δεν είχε επικοινωνήσει προσωπικά μαζί του, στην οποία ο Κίρμπι απάντησε, σύμφωνα με πληροφορίες, «Ο Γραμματέας Όστιν είναι πολυάσχολος άνθρωπος. Σας μεταφέρω τις εντολές του, υπό την εξουσία του».

Εν αγνοία του Κίρμπι, προφανώς, ο Μπάτλερ γνώριζε ήδη ότι ο Λόιντ Όστιν σκοτώθηκε από επίθεση ρωσικού πυραύλου κρουζ στην Ουκρανία τον Ιανουάριο, επιβεβαιωμένο από στοιχεία DNA που είχε διαβιβάσει η FSB, η Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Ασφαλείας της Ρωσίας στα γραφεία του στρατηγού Σμιθ.

Ο συνταγματάρχης Μπάτλερ ενημέρωσε τον στρατηγό Σμιθ για την προσπάθεια υπονόμευσης του Deep State.

«Πάρε αυτή τη βιντεοδιάσκεψη, συνταγματάρχη, και ηχογραφήστε την, και θα βάλω τα παιδιά μας να τη δουν. Έχουμε κάθε λόγο να πιστεύουμε ότι ο Όστιν πέθανε, αλλά θα ήθελα ακόμα να ρίξω μια ματιά σε όποιον ισχυρίζεται ότι είναι αυτός», είπε ο στρατηγός Σμιθ στον συνταγματάρχη Μπάτλερ σε ένα τηλεφώνημα.

Όταν ο συνταγματάρχης Μπάτλερ είδε τον «Όστιν» σε μια οθόνη υπολογιστή, ήξερε ότι μιλούσε με απάτη. Η τονικότητα, η διάλεκτος και ο ρυθμός της προσομοίωσης ταίριαζαν απόλυτα με του Austin, αλλά η εμφάνισή της είχε δείκτες παραποίησης. Τα γυαλιά του είχαν λάθος σχήμα—οκταγωνικά αντί για κυκλικούς φακούς και το πρόσωπό του ήταν πολύ λεπτό, σαν να το είχε χειραγωγήσει κάποιος στο Photoshop. Επιπλέον, ο γνήσιος Όστιν πάντα φορούσε μια καρφίτσα με αμερικανική σημαία στο αριστερό πέτο του σακακιού του. Ο συνταγματάρχης Μπάτλερ το παρατήρησε στο δεξί πέτο. Επιπλέον, τα μάτια του Όστιν είχαν μια πιο ανοιχτή απόχρωση του καφέ και τα αυτιά του είχαν μεγαλώσει σχεδόν τόσο ευδιάκριτα όσο του Ομπάμα. Το πιο προφανές δώρο, ωστόσο, ήταν ότι ο Όστιν δεν είχε καμία απολύτως ανάμνηση από την προηγούμενη ανυπακοή του συνταγματάρχη Μπάτλερ.

«Οι Deep Fake του μίλησαν σαν να ήταν παλιοί φίλοι για περίπου δέκα λεπτά πριν φτάσουν στο ψητο του θέματος, και ο συνταγματάρχης Μπάτλερ αρχικά έπαιξε μαζί του. Τουλάχιστον μέχρι να ήθελε ο συνταγματάρχης Μπάτλερ να κάνει κομμάτια το GITMO», είπε η πηγή μας.

«Συνταγματάρχη Μπάτλερ, διατάσσεστε να απογειωσετε αμέσως δύο μοίρες B-2 για να στοχεύσετε τον Κόλπο του Γκουαντάναμο, στοχευμένα πακέτα που θα προωθηθούν αυτή τη στιγμή. Εν ολίγοις, το GITMO καταλήφθηκε από αντιφρονούντες στρατιωτικές δυνάμεις που εξακολουθούν να υπακούουν στον Ντόναλντ Τραμπ. Στοχεύει να περιλαμβάνει την εντολή nexus αλλά όχι, επαναλαμβάνω, τα κελιά κράτησης. Τα περιουσιακά στοιχεία πρέπει επίσης να καταστρέψουν όλα τα πλοία του Πολεμικού Ναυτικού που ελλιμενίζονται εκεί, καθώς οι διοικητές τους έχουν γινει προδοτες», ανέφερε η προσομοίωση, προφέροντας λάθος το επώνυμο του Μπάτλερ, δίνοντας έμφαση στο «u» όπως θα πρόφερε κανείς «Ferris Bueller».

«Γραμματέα Austin, γνωρίζετε ότι αυτό δεν είναι SOP για την έκδοση εντολών οποιουδήποτε είδους, έτσι δεν είναι;» είπε ο συνταγματάρχης Μπάτλερ.

«Αυτές οι παραγγελίες προέρχονται απευθείας από τον POTUS, Joseph R. Biden», απάντησε η προσομοίωση του Austin.

«Δεν θυμάστε να είχαμε αυτή την ίδια συζήτηση πριν από αρκετούς μήνες, σωστά;» είπε ο συνταγματάρχης Μπάτλερ.

Το προσομοιωμένο πρόσωπο σώπασε για ένα λεπτό. Το AI του πρέπει να προσπαθούσε να προσαρμοστεί στη συνομιλία και να διατυπώσει μια σωστή, πιστευτή απάντηση. Στη συνέχεια είπε: «Φυσικά, θυμάμαι. Όμως έμεινε ημιτελές. Γι' αυτό το έχουμε ξανά, συνταγματάρχη Μπάτλερ», είπε ο ψεύτικος Όστιν.

Ο συνταγματάρχης Μπάτλερ δεν πιστεψε την μπλόφα. «Δεν θα υπακούσω σε αυτήν την εντολή. Ξέρω ότι ο Όστιν πέθανε και δεν είσαι αυτός. Ποιος ακριβώς εκεί ακούει αυτή τη συζήτηση;»

Η συνομιλία ολοκληρώθηκε στην πηγή της, την οποία η Διοίκηση Κυβερνοχώρου των Δυνάμεων Πεζοναυτών των ΗΠΑ αποφάσισε αργότερα ότι ήταν μια διεύθυνση IP συνδεδεμένη με ένα δορυφορικό γραφείο NSC στο Bakersfield της Καλιφόρνια.

 «Αυτά είναι περισσότερα στοιχεία για τον θάνατο του Όστιν», είπε η πηγή μας. «Αυτό που είναι τρελό είναι ότι ένας 12χρονος που χρησιμοποιεί το Midjourney θα μπορούσε να έχει δημιουργήσει καλύτερη τεχνητή νοημοσύνη. Το Deep State έχει κλώνους και εκπαιδευμένους σωσιες, και αυτό εδω το πραγμα προσφέρθηκε να προσποιηθεί ότι είναι ο Austin; Έχουν πολλά να μάθουν. Υποχωρούν, φαίνεται».

 

 

 

 

 

 ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ    SINOMOSIOLOGOS

 

 

 

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Θα δηλωσω ακομα μια φορα πως αρθρα τετοιου τυπου ειναι σατιρικου χαρακτηρα.Ελπιζω να σας διασκεδαζουν..

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις