Η JAG συλλαμβάνει τον υπουργο εξωτερικων της πολιτειας της Georgia Μπραντ Ράφενσπεργκερ για προδοσία

 

Οι ερευνητές της JAG του Πολεμικού Ναυτικού των ΗΠΑ

συνέλαβαν την Παρασκευή τον υπουργό Εξωτερικών της Τζόρτζια Μπραντ Ράφενσμπεργκερ για προδοσία, εκπληρώνοντας τη δέσμευση του Προέδρου Ντόναλντ Τζ. Τραμπ τον Ιανουάριο του 2021 να λογοδοτήσει για παρέμβαση στις προεδρικές εκλογές του 2020.

Η σύλληψη, η οποία έλαβε χώρα έξω από την έδρα του Raffensperger, προέρχεται από ισχυρισμούς ότι αυτός, ένας RINO, «έθαψε» τις ψήφους των Ρεπουμπλικάνων, ώστε ο Joseph R. Biden να κερδίσει την πολιτεία της Τζόρτζια.

Στις 2 Ιανουαρίου 2021 - 18 ημέρες πριν ορκιστεί παράνομα ο Μπάιντεν - ο Τραμπ και ο Ράφενσπεργκερ είχαν μια ωριαία τηλεφωνική επικοινωνία κατά την οποία ο πρόεδρος του ζήτησε να βρει 11.780 ψήφους των Ρεπουμπλικανών που έλειπαν. Η κλήση δημοσιοποιήθηκε λίγες μέρες αργότερα, και η ομάδα Μπάιντεν και οι σύμμαχοί της στο MSM παραποιησαν το νόημα των λόγων του Τραμπ, υποστηρίζοντας ότι προσπάθησε να απειλήσει τον Ράφενσπεργκερ να δημιουργήσει ανύπαρκτες ψήφους. Το προειδοποιητικό μήνυμα του Τραμπ, ωστόσο, ήταν μια τελευταία ευκαιρία για τον Ράφενσπεργκερ να εξιλεωθεί που πούλησε την ψυχή του στο Deep State και να παραδεχτεί ότι είχε αδιαφορήσει για τις νόμιμες ψήφους. Αλλά ένας πεισματάρης Raffensberger αρνήθηκε τη γενναιοδωρία του Τραμπ και παπαγαλίζοντας την προηγούμενη δήλωσή του: «Δεν υπάρχουν ψήφοι να βρεθούν».

Όπως ανέφερε η ιστοσελιδα στις 4 Ιανουαρίου 2021, ο Πρόεδρος Τραμπ και ο εν ενεργεία Γενικός Εισαγγελέας Τζέφρι Ρόζεν απήγγειλαν κατηγορίες στον Ράφενσμπεργκερ για προδοσία, δεσμεύοντας ότι τελικά θα σαπίσει στα σπλάχνα του Γκουαντάναμο. Αλλά για αδιευκρίνιστους λόγους, το κατηγορητήριο σφραγίστηκε και τοποθετήθηκε ανάμεσα σε ογκώδεις σωρούς άλλων κατηγορητηρίων, όπου παρέμενε ανενόχλητο μέχρι την περασμένη εβδομάδα.

Η πηγή μας είπε ότι δεν γνωρίζει ποιες συνθήκες ώθησαν το επιτελείο του Αντιναύαρχου Κράνταλ να αποσφραγίσει τη γραφειοκρατία του Raffensperger την περασμένη εβδομάδα. Ωστόσο, το χρονοδιάγραμμα συνέπεσε με ένα ομοσπονδιακό δικαστήριο που διέταξε τον Ρούντι Τζουίλιανι να πληρώσει πάνω από 148 εκατομμύρια δολάρια σε δύο εκλογικούς εργάτες της Τζόρτζια επειδή ισχυρίστηκαν, με στοιχεία, ότι διέπραξαν νοθεία στις κάλπες (έβαλαν ψηφοδέλτια σε βαλίτσες κάτω από ένα τραπέζι) στις προεδρικές εκλογές του 2020. Ένας δικαστής του Deep State και ένα δικαστήριο συνεννοήθηκαν για να βρουν ψευδώς ένοχο τον Guiliani στην αγωγή για συκοφαντική δυσφήμιση.

Ανεξάρτητα από αυτό, η JAG έστειλε τέσσερις ερευνητές στη Γεωργία την Παρασκευή για να επιβάλει το καταδικαστικό κατηγορητήριο του Raffensperger. Σύμφωνα με την πηγή μας, περίμεναν έξω από το γραφείο του Raffensperger μέχρι να φύγει από τη δουλειά, στη συνέχεια τον άρπαξαν, δένοντας τους καρπούς του , καθώς πλησίαζε το όχημά του. Ο Raffensperger διαμαρτυρήθηκε έντονα, λέγοντας: «Τι είναι αυτό; Ποιος είσαι? Ξέρεις ποιός είμαι?" στην οποία ένας ερευνητής απάντησε: «Δεν έχει σημασία ποιος είσαι. έρχεσαι μαζί μας» και του έδειξε ένα στρατιωτικό ένταλμα σύλληψης υπογεγραμμένο από τον υποναύαρχο Κράνταλ.

Ο Raffensperger μεταφέρθηκε σε μια εγκατάσταση όπου θα παραμείνει έως ότου η JAG τον στείλει στο GITMO για να δικαστεί. 






  ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ    SINOMOSIOLOGOS

 

 

 

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Θα δηλωσω ακομα μια φορα πως αρθρα τετοιου τυπου ειναι σατιρικου χαρακτηρα.Ελπιζω να σας διασκεδαζουν..

















ΠΗΓΗ


Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις