Η «παγκόσμια τάξη που βασίζεται σε κανόνες» έχει χαθεί


Έχει σχεδόν τελειώσει το παιχνίδι. Η λεγόμενη «παγκόσμια τάξη βασισμένη σε κανόνες» έχει χάσει διεθνώς. Το μόνο που μένει τώρα είναι να τους τελειώσουμε στα τελευταία προπύργια τους στην Ευρώπη, το Ισραήλ και τις Ηνωμένες Πολιτείες.

Το πιο ξεκάθαρο σημάδι της ήττας τους ήταν μια ψηφοφορία του ΟΗΕ στις 13 Δεκεμβρίου που ζητούσε κατάπαυση του πυρός στη Γάζα. Μόνο 8 χώρες υποστήριξαν την αντίθεση των ΗΠΑ στην κατάπαυση του πυρός. Αυτές ήταν η Αυστρία, η Τσεχία, η Γουατεμάλα, η Λιβερία, η Μικρονησία, το Ναούρου, η Παπούα Νέα Γουινέα και η Παραγουάη. Ένας άλλος τρόπος για να το δούμε αυτό είναι να τις δούμε ως τις τελευταίες χώρες που ελέγχονται από τη ναζιστική φατρία της Χαζαρικής Μαφίας. 

https://www.presstv.ir/Detail/2023/12/13/716283/Palestine-Israel-United-Nations-General-Assembly-passes-resolution-ceasefire-war-Gaza

 Αυτό είναι χαμηλότερο από 60 χώρες που συμμετείχαν σε μια συνάντηση των Ιπποτών της Μάλτας που ζητούσαν τη συνέχιση του πολέμου στην Ουκρανία το περασμένο καλοκαίρι. Είναι σημαντικό ότι καμία από τις υπόλοιπες χώρες της G7 δεν υποστηρίζει πλέον τις Η.Π.Α.

Η απώλεια της Ιαπωνίας ήταν ίσως το μεγαλύτερο πλήγμα για τους Ναζί. Την περασμένη εβδομάδα, δώδεκα ανώτεροι Ιάπωνες πολιτικοί, συμπεριλαμβανομένων τεσσάρων υπουργών του υπουργικού συμβουλίου, συνελήφθησαν στην Ιαπωνία. Μεταξύ αυτών ήταν ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργικού Συμβουλίου Hirokazu Matsuno, ο Πρόεδρος του Συμβουλίου Πολιτικής Έρευνας Koichi Hagiuda, ο Υπουργός Οικονομίας, Εμπορίου και Βιομηχανίας Yasutoshi Nishimura, ο Υπουργός Γεωργίας Ichiro Miyashita και ο Υπουργός Εσωτερικών Υποθέσεων και Επικοινωνιών Junji Suzuki.

Ήταν όλοι συνδεδεμένοι με την Εκκλησία της Ενοποίησης ή τις "Μουνιέ". Η Ιαπωνία βρίσκεται τώρα στη μέση μιας μεγάλης πολιτικής εκκαθάρισης που θα καταργήσει το σύστημα δωροδοκίας KM που μετέτρεψε το Κοινοβούλιο σε γιγάντιο θίασο ηθοποιών.

Η επόμενη κίνηση στον καθαρισμό θα είναι η απομάκρυνση όλων των πολιτικών δεύτερης και τρίτης γενιάς που μετέτρεπαν τη χώρα σε φεουδαρχική δικτατορία. Όταν ολοκληρωθεί η εκκαθάριση, η Ιαπωνία θα ελέγχεται και πάλι από αξιοκρατικά επιλεγμένους δημόσιους υπαλλήλους και δημοκρατικά εκλεγμένους πολιτικούς.

Η σύλληψη των πολιτικών του Moonie σημαίνει ότι οι Ναζί έχουν χάσει τον έλεγχο της Ταϊβάν, της Ιαπωνίας και της Βόρειας Κορέας. Αυτές οι χώρες σχεδιάζουν τώρα να εμβαθύνουν τους δεσμούς με την ASEAN προκειμένου να δημιουργήσουν μια ανατολική ασιατική αντιστάθμιση στην κομμουνιστική Κίνα, λένε πηγές της ασιατικής βασιλικής οικογένειας.

Ο πρώην πρόεδρος του Συμβουλίου Ροκφέλερ για τις Εξωτερικές Σχέσεις, Ρίτσαρντ Χάας, άφησε να εννοηθεί αυτές οι θεμελιώδεις αλλαγές όταν είπε στην Wall Street Journal την περασμένη εβδομάδα για «μια δραματική αλλαγή στην ικανότητα ή την προθυμία των ΗΠΑ να βοηθήσουν την Ταϊβάν».

Τώρα που ο «καλός τους φίλος» ο υπερναζιστής Χάιντς Κίσινγκερ έχει φύγει, η Κίνα, από την πλευρά της, θα εμβαθύνει την ολοκλήρωσή της με την Ινδία για να αποτελέσει το οικονομικό κέντρο βάρους για τον μεταδυτικό κόσμο, λένε οι βασιλικοί της Ασίας.

Παρεμπιπτόντως, οι πρόσφατες ψηφοφορίες του ΟΗΕ δείχνουν ότι οι υπόλοιπες βάσεις υποβρυχίων των Ναζί βρίσκονται στη Γουατεμάλα, τη Λιβερία, τη Μικρονησία, το Ναουρού και την Παπούα Νέα Γουινέα.

Η Παραγουάη είναι όπου οι Moonie είχαν ένα ράντσο δίπλα σε αυτό που ανήκε στον Αδόλφο Χίτλερ (βλ. συνημμένη έκθεση του FBI για τον Χίτλερ) που στη συνέχεια ανέλαβε ο Τζορτζ Μπους ο πρεσβύτερος. Χρησιμοποίησαν ιαπωνικά και γερμανικά υποβρύχια για να δημιουργήσουν μια διεθνή μαφία ναρκωτικών. κοκαΐνη από τη Νότια Αμερική, αμφεταμίνες από τη Βόρεια Κορέα και ηρωίνη από τη Νοτιοανατολική Ασία. Αυτή η ομάδα ασχολούνταν επίσης με μεγάλης κλίμακας εμπορία ανθρώπων και πωλήσεις όπλων.

 

 Έκαναν τη μεγάλη τους κίνηση στις 11 Σεπτεμβρίου 2001 και κατάφεραν να μετατρέψουν το Ισραήλ σε ναζιστικό κράτος μαζί με την Ιαπωνία. Αυτός είναι ο λόγος που η Ιαπωνία και η Δύση ξεκίνησαν ένα τεράστιο έργο έρευνας και διασποράς βιο-όπλων μετά τις 9/11.

Τώρα που η Ιαπωνία έχει απελευθερωθεί, η μάχη βρίσκεται σε εξέλιξη για την απομάκρυνση των ναζιστικών οχυρών στην Αυστρία, την Τσεχία, το Ισραήλ και τις ΗΠΑ.

Η μάχη για την απελευθέρωση των ΗΠΑ πήρε δραματική τροπή στις 15 Δεκεμβρίου. Οι άνθρωποι "Q" έστησαν ένα ρολόι αντίστροφης μέτρησης που έλεγε ότι θα συμβεί διακοπή ρεύματος. Ένας σταθμός ηλεκτροπαραγωγής στη Νέα Υόρκη ανατινάχθηκε τα μεσάνυχτα της 15ης Δεκεμβρίου, -όποτε ακριβώς προέβλεπαν- προκαλώντας εκτεταμένες ελλείψεις ρεύματος στη Νέα Υόρκη.

 https://www.foxnews.com/us/explosion-nyc-con-edison-substation-results-in-blackout-individuals-stuck-on-elevators

 Είναι καλή εικασία ότι το ρεύμα κόπηκε στο μεγάλο οχυρό KM της Νέας Υόρκης για να απενεργοποιηθούν τα συστήματα συναγερμού και να αφεθούν τα στρατεύματα των ειδικών επιχειρήσεων να αρπάξουν άτομα υψηλού προφίλ. Ο χρόνος θα δείξει αν ήταν έτσι.

Οι άνθρωποι του Q λένε τώρα «Y2K3: Ο κόσμος όπως τον ξέρετε… έχει τελειώσει. Δέκα μέρες απόλυτου χάους…Καλά Χριστούγεννα».

 https://qofficial.net/password

 Το κίνημα Q, φυσικά, συνδέεται στενά με τον πρόεδρο των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ.

 

 

 

 

 

 ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ  SINOMOSIOLOGOS

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 


Σχόλια

  1. Μια έτσι μια γιουβέτσι. Τι πίνει αυτό το άτομο? Καλά δεν παραδόθηκαν? Έτσι υποστήριξε την τελευταία φορά μαζί με άλλα. Κατασταλάξει σε μια θέση Βεντζαμην.Μας έχεις τρελάνει ρε φιλαράκι.
    ΚΑΝΑΔΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. " Έκαναν τη μεγάλη τους κίνηση στις 11 Σεπτεμβρίου 2001 και κατάφεραν να μετατρέψουν το Ισραήλ σε ναζιστικό κράτος μαζί με την Ιαπωνία......",
    Γράφει μεταξύ άλλων, ο Benjamin Fulford.
    Είπα και γώ!..............
    Ρε το άμοιρο το Ισραήλ τι τού μελε να πάθει πάλι!

    https://ugetube.com/watch/shes-exposing-the-wef-false-flag-coming-in-2024-journalist-whitney-webb-redacted_gUML7UoqTsgMoNK.html

    Κοσμάς

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις