Οι πεζοναύτες συλλαμβάνουν μια λεσβια δικαστινα του Ανωτατου Δικαστηριου του Colorado που ψήφισε υπέρ της απομάκρυνσης του προέδρου Τραμπ από το ψηφοδέλτιο των επερχομενων εκλογων

 

Οι πεζοναύτες των Ηνωμένων Πολιτειών

συνέλαβαν την Τετάρτη με την κατηγορία της προδοσίας έναν από τους τέσσερις δικαστές του Ανωτάτου Δικαστηρίου του Κολοράντο που ψήφισαν υπέρ της αφαίρεσης του ονόματος του προέδρου Ντόναλντ Τζ. Τραμπ από το ψηφοδέλτιο του 2024 της πολιτείας, δήλωσε πηγή από το γραφείο του στρατηγού Έρικ Μ. Σμιθ.

Ο στρατηγός Smith έστειλε πεζοναύτες στο Κολοράντο αφού ο αντιναύαρχος Crandall μελετησε την απόφαση 230 σελίδων του δικαστηρίου κατά του Τμήματος 3 της 14ης Τροποποίησης, η οποία δηλώνει ότι «Κανένα άτομο δεν μπορεί … να κατέχει κανένα αξίωμα, πολιτικό ή στρατιωτικό, υπό τις Ηνωμένες Πολιτείες… έχοντας προηγουμένως ορκιστεί … ως αξιωματικός των Ηνωμένων Πολιτειών … να υποστηρίξει το Σύνταγμα των Ηνωμένων Πολιτειών, θα έχει εμπλακεί σε εξέγερση εναντίον αυτών, ή θα έχει δώσει βοήθεια στους εχθρούς τους».

Καθώς ο Τραμπ δεν κατηγορήθηκε ούτε καταδικάστηκε για εξέγερση, ο ναύαρχος Κράνταλ αποφάσισε ότι η μεροληψια του δικαστηρίου παραμόρφωσε το κείμενο της 14ης Τροποποίησης για να ταιριάζει σε μια ημερήσια διάταξη—να αρνηθεί στους κατοίκους του Κολοράντο το συνταγματικά προστατευμένο δικαίωμά τους να ψηφίζουν για τον υποψήφιο της επιλογής τους, διαπράττοντας έτσι προδοσία εναντίον των πολιτών του Κολοράντο και των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής. Αφού συνέταξε κατηγορητήρια, ο ναύαρχος ζήτησε από τον στρατηγό Σμιθ να συλλάβει τους τέσσερις ποινικούς δικαστές.

Μια σύντομη ενημέρωση, ωστόσο, αποκάλυψε ότι τρεις από τους τέσσερις δικαστές είχαν «εξαφανιστεί» για διακοπές αμέσως μετά τον αποκλεισμό του Τραμπ από τη συμμετοχή στις προκριματικές εκλογές του 2024. Οι πεζοναύτες που έφτασαν στο Κολοράντο το απόγευμα της Τετάρτης επιβεβαίωσαν την αναφορά μετά από επιτήρηση στα σπίτια των Ρίτσαρντ Γκάμπριελ, Μελίσσα Χαρτ, Μόνικα Μάρκες και Γουίλιαμ Χουντ. Αυτό το κουαρτέτο είπε ότι είχε «λίγη δυσκολία» να προσδιορίσει ότι τα γεγονότα του J6 αποτελούσαν μια εξέγερση και μια εξέγερση που ξεκίνησε από τον Πρόεδρο Τραμπ.

Από τους τέσσερις, μόνο η δικαστής Μόνικα Μάρκες, μια λεσβία και μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου LGBT του Κολοράντο, και απόφοιτος της Νομικής Σχολής του Γέιλ, βρισκόταν στη δημόσια κατοικία της. Παρεμπιπτόντως, είχε μιλήσει κατά τη διάρκεια «ωρών αφήγησης παραμυθιών με drag queen» σε παιδικές βιβλιοθήκες στην Aurora και στο Ντένβερ. Τα σπίτια των άλλων τριών δικαστών ήταν σκοτεινά, έρημα και χωρίς κίνηση, ανέφεραν οι πεζοναύτες στο γραφείο του στρατηγού Σμιθ.

«Ο στρατηγός ήθελε να αρπάξει και τους τέσσερις ταυτόχρονα», είπε η πηγή μας, «αλλά αποφάσισε ότι το ένα είναι καλύτερο από κανένα και έδωσε εντολή στους Πεζοναύτες να συλλάβουν την Marquez. Σκέφτηκε ότι οι Deep Staters επιστρέφουν πάντα στον τόπο του εγκλήματος και ότι θα είχαν μια δεύτερη ευκαιρία συντομα.»

Οι πεζοναύτες, πρόσθεσε, επιτηρουσαν την κατοικία της Marquez για αρκετές ώρες έως ότου μια άγνωστη γυναίκα, πιθανώς η εραστής της Marquez, αναχώρησε από τις εγκαταστάσεις. Απενεργοποίησαν ένα ασύρματο σύστημα συναγερμού, στη συνέχεια παραβίασαν την μπροστινή πόρτα και εισέβαλαν μέσα, αντιμετώπισαν μια τρομαγμενη και ξαφνιασμενη Marquez, η οποια ούρλιαζε ενω βρισκοταν στην κουζίνα.

«Είμαι δικαστής του Ανωτάτου Δικαστηρίου της πολιτειας και του κράτους», είπε καθώς οι πεζοναύτες επέδειξαν το ένταλμα σύλληψης και της έβαλαν χειροπέδες. «Σε έστειλε ο Ντόναλντ Τραμπ;»

Με την Marquez σε πανικο, οι πεζοναύτες ερεύνησαν το σπίτι και κατέσχεσαν πολλές ηλεκτρονικές συσκευές και δύο κινητά τηλέφωνα, ένα από τα οποία, είπε η πηγή μας, είχε φωτογραφίες της οικογένειας Trump, συμπεριλαμβανομένων λήψεων του Baron και της Melania έξω από ένα κατάστημα λιανικής. στο Παλμ Μπιτς της Φλόριντα.

«Από ό,τι φαίνεται, κάποιος τους παρακολουθουσε και τους τραβούσε τις φωτογραφίες. Γιατί η Marquez τα ήθελε αυτά είναι εικασία κανενός αυτή τη στιγμή, επειδή αρνήθηκε να μιλήσει από τότε που τέθηκε υπό κράτηση. Την έχουμε σε ασφαλή τοποθεσία μέχρι να πάει σύντομα στο GITMO», είπε η πηγή μας.

 

 

 

  ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ    SINOMOSIOLOGOS

 

 

 

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Θα δηλωσω ακομα μια φορα πως αρθρα τετοιου τυπου ειναι σατιρικου χαρακτηρα.Ελπιζω να σας διασκεδαζουν.. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

 

 

 

 

Σχόλια

  1. ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΗ ! ΘΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΤΡΕΙΣ ΣΑΤΥΡΕΣ !
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις