ΤΑ ΛΕΥΚΑ ΚΑΠΕΛΑ ΖΗΤΗΣΑΝ ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ TΗΛΕΦΩΝΩΝ ΣΤΗ ΔΟΚΙΜΗ ΤΟΥ ΕΑS ΤΗΣ FEMA

 

Τα Λευκα Καπελα

έχουν ενθαρρύνει τους δικούς τους να απενεργοποιήσουν προσωρινά τα κινητά τηλέφωνα μεταξύ 2:00-3:00 μ.μ. στις 4 Οκτωβρίου, όταν η εγκληματική Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Διαχείρισης Έκτακτης Ανάγκης έχει προγραμματιστεί να πραγματοποιήσει μια πανεθνική δοκιμή ενός νέου Συστήματος Δράσης Έκτακτης Ανάγκης (EAS), δήλωσε μια πηγή από το γραφείο του στρατηγού Eric M. Smith.

Όπως αναφέρθηκε τον Μάρτιο του 2022, τα Λευκα Καπελα κατέλαβαν το οχυρό Mount Weather της FEMA στα βουνά Blue Ridge και ανέλαβαν τον έλεγχο του κεντρικού πομπού EAS της χώρας βαθιά μέσα στο υπόγειο φρούριο. Μια αιματηρή συμπλοκή μεταξύ Λευκα Καπελα Delta Force/Army Rangers και δυνάμεων του καθεστώτος είχε ως αποτέλεσμα τον θάνατο δύο δωδεκάδων προσωπικού της FEMA. Ο συνασπισμός Λευκα Καπελα είχε πολλές απώλειες, αλλά όχι θύματα.

Τους επόμενους μήνες, η FEMA έκανε τρεις προσπάθειες να ανακαταλάβει το βουνό, αλλά τα Λευκα Καπέλα απέκρουσαν κάθε εισβολή και η λίστα των θυμάτων της FEMA διευρύνθηκε. Η τελευταία επίθεση του καθεστώτος ήταν τον Σεπτέμβριο του 2022 και έβαλε 30 ομοσπονδιακούς σε σακούλες νεκρων, καθώς μέχρι τότε σχεδόν 2.500 πεζοναύτες και στρατιώτες του στρατού των ΗΠΑ διατηρούσαν συνεχή επαγρύπνηση μέσα και γύρω από το βουνό.

Μιλώντας για τις επιδρομές, η πηγή μας είπε με ειλικρίνεια ότι εάν το καθεστώς Μπάιντεν αρχικά ανταπέδιδε μαζικά αντί με εκστρατευτικές δυνάμεις, πιθανότατα θα μπορούσε να είχε ανακαταλάβει το βουνό, ένα τεράστιο οπλοστάσιο και το δίκτυο της EAS.

«Συνεχίσαμε να ενισχύουμε τις άμυνες, προσθέτοντας ανθρώπινο δυναμικό, περιμένοντας, ρεαλιστικά, να εμφανιστεί ένα τάγμα. Δεν ήταν μια παράλογη σκεψη. Μετά το SAC και το NORAD, το Mt. Weather είναι το πιο απόρθητο καταφύγιο στη χώρα. Ξέραμε ότι ήθελαν πίσω το EAS-EBS», είπε η πηγή μας.

Ο στρατηγός Ντέιβιντ Χ. Μπέργκερ, πρόσθεσε, βρισκόταν στο τέλος ενός ατελείωτου καταιγισμού απειλητικών μηνυμάτων που συντάχθηκε από τον Λόιντ Όστιν, ο οποίος τον διέταξε να παραδώσει το βουνό «αλλιώς». Αγνόησε τουλάχιστον μια ντουζίνα απειλές προτού απαντήσει τελικά, «Ή αλλιώς τι», μετά από την οποία ο εκφοβισμός σταμάτησε και δεν πλησίασε πλέον η FEMA στο βουνό.

Τα Λευκα Καπελα είχαν από καιρό υποψιαστεί ότι «ή αλλιώς» σήμαινε μια μελλοντική εισβολή στο Mount Weather, αλλά τον Ιούλιο του 2023, συνειδητοποίησαν ότι η FEMA είχε εγκαταλείψει τη μάταιη προσπάθειά της να κατακτήσει το βουνό και αντ' αυτού είχε κατασκευάσει ένα νέο EAS σε μια άγνωστη τοποθεσία.

«Με απλά λόγια, τα καταφέρανε. Αυτή ήταν μια μεγάλη αποτυχία πληροφοριών, δεδομένου ότι το είχαν εργαστεί για 18 μήνες. Δεν καταλάβαμε τιποτα μέχρι τον Ιούλιο, ούτε μια λέξη. Προσπαθούσαμε να το βρούμε, αλλά δεν είχαμε τύχη, και δεν ήξερα καν ότι το είχαν ολοκληρώσει μέχρι τις αρχές Αυγούστου, όταν είπαν ότι θα το δοκιμάσουν», είπε η πηγή μας.

Στις 3 Αυγούστου, η FEMA δημοσίευσε στον ιστότοπό της ότι αυτή και η Ομοσπονδιακή Επιτροπή Επικοινωνιών θα πραγματοποιήσουν εγχωρια δοκιμή του EAS στις 4 Οκτωβρίου 2023, περίπου στις 2:20 μ.μ. EST. Το σήμα θα σταλεί σε όλες τις τηλεοράσεις και τα κινητά τηλέφωνα των καταναλωτών και θα περιλαμβάνει ένα μήνυμα που θα διαβεβαιώνει τους πολίτες ότι «ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΔΟΚΙΜΗ του Εθνικού Ασύρματου Συστήματος Ειδοποίησης Έκτακτης Ανάγκης. Δεν χρειάζεται καμία ενέργεια».

Τα Λευκα Καπελα πιστεύουν ότι η FEMA έχει ένα απώτερο κίνητρο να δοκιμάσει το νέο της παιχνίδι: να εντοπίσει και να παρακολουθήσει τόσο μέλη της κοινότητας Λευκα Καπελα όσο και πατριώτες, τους οποίους η FEMA έχει χαρακτηρίσει εγχώριους τρομοκράτες, σε όλες τις Ηνωμένες Πολιτείες.

«Το EAS στο Weather εκσυγχρονίστηκε μερικές φορές, αλλά εξακολουθεί να είναι παλαιότερη αρχιτεκτονική από αυτό που υπάρχει αυτή τη στιγμή. Δεν γνωρίζουμε τα τεχνικά χαρακτηριστικά του νέου και είναι σίγουρα πιθανό όταν αυτό το μήνυμα φτάσει σε έξυπνες συσκευές -τηλέφωνα και τηλεοράσεις- να στείλουν ένα σήμα στη FEMA, ένα σήμα που η FEMA μπορεί εύκολα να τριγωνοποιήσει. Δεν λέμε ότι αυτό θα συμβεί, μόνο ότι υπάρχει πιθανότητα και γι' αυτό δεν ρισκάρουμε», είπε η πηγή μας.

Στις 6 Αυγούστου, ο στρατηγός Smith και το συμβούλιο Λευκα Καπελα ενθάρρυναν τους διοικητές στις στρατιωτικές εγκαταστάσεις των ΗΠΑ να απενεργοποιήσουν τις κινητές συσκευές και να τις τοποθετήσουν σε μια τσάντα Faraday - ένα περίβλημα που εμποδίζει τα ηλεκτρομαγνητικά πεδία - για τη διάρκεια της δοκιμής.

«Απενεργοποίηση σημαίνει απενεργοποίηση των υπηρεσιών τοποθεσίας GPS και τραβήξτε την μπαταρία και την κάρτα sim», είπε η πηγή μας. «Ελπίζουμε ότι το μήνυμα εκτείνεται σε όλο το στρατιωτικό κλιμάκιο μέχρι και την ιεραρχία».

Ερωτηθείσα πώς θα επικοινωνήσουν τα  Λευκα Καπελα εάν, για παράδειγμα, το καθεστώς κηρύξει στρατιωτικό νόμο κατά τη διάρκεια της δοκιμής, η πηγή μας είπε: "Έχουμε ασφαλεις ασυρματους και υπάρχει πάντα καλό παλιό βραχυ-κύμα σε περίπτωση που δημιουργηθει μια εκτακτη αναγκη".

Όταν ρωτήθηκε τι μπορεί να συμβεί εάν η FEMA ξεκινήσει μια απροειδοποίητη δοκιμή, είπε, «Προφανώς, δεν μπορούμε να τ αποσυνδέσουμε για πάντα από φόβο. Λαμβάνουμε προφυλάξεις όταν και όπου μπορούμε. Ευτυχώς, το Deep State έχει μια περίεργη επιθυμία να προαναγγείλει τις ατζέντες τους. Η δοκιμή μπορεί να αποτύχει και μπορεί να μας βοηθήσει να απομονώσουμε την πηγή μετάδοσης.

«Η FEMA ειδοποίησε στις 3 Αυγούστου, οπότε η EAS της ήταν λειτουργική τότε. Κρατηστε αυτό: Αν η FEMA ήθελε να σώσει ζωές, γιατί δεν έκανε EAS στη Χαβάη. Είμαι σίγουρος ότι θα μπορούσαν».

Κλείνοντας, η πηγή μας είπε ότι το κοινό παρερμήνευσε την ώθηση των Λευκων Καπελων για την κατάληψη του Mount Weather's EAS εξαρχής.







ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ    SINOMOSIOLOGOS

 

 

 

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Θα δηλωσω ακομα μια φορα πως αρθρα τετοιου τυπου ειναι σατιρικου χαρακτηρα.Ελπιζω να σας διασκεδαζουν..






 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις