Ο ΣΤΡΑΤΟΣ "ΣΤΡΙΜΩΞΕ" ΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΤΡΙΑ ΤΗΣ MODERNA

 

Μια εξέχουσα χημικός

της Moderna, η Melissa J. Moore, συνελήφθη στο σπίτι της στο Έβερετ της Μασαχουσέτης το βράδυ της Κυριακής, αφού προσπάθησε να αποφύγει τους ερευνητές της JAG του Ναυτικού των ΗΠΑ που παρακολουθούσαν την κατοικία και περίμεναν την ευκαιρία να εκπληρώσουν στρατιωτικό ένταλμα σύλληψης, είπε ένας συνεργάτης της JAG.

Η πηγή μας είπε ότι οι ερευνητές είχαν κυκλωσει τη θερινή κατοικία της Μουρ στα περίχωρα της Βοστώνης μετά από πολλές αποτυχημένες προσπάθειες να την απομονώσουν στην κύρια κατοικία της στο Κέιμπριτζ και την ακριβή χρονο-μίσθωση στη λίμνη Tahoe και στα κεντρικά γραφεία της Moderna στη Βοστώνη, όπου πρωτοστάτησε στο mRNA εμβολια του φαρμακευτικού γίγαντα.

Οι ερευνητές, πρόσθεσε, βρίσκονταν σε ένα πολιτικο όχημα στην απέναντι πλευρά του δρόμου όταν το Land Rover του Moore εστριψε στο δρόμο. Καθώς τα παράθυρα είχαν μια σκούρα απόχρωση, δεν μπορούσαν να δουν αμέσως τον οδηγό ή να προσδιορίσουν αν το SUV ειχε συνεπιβάτες, οπότε περίμεναν μέχρι να ανοίξει η πόρτα πριν πλησιάσουν. Η Μουρ, ωστόσο, πρέπει να εντόπισε το δίδυμο της έρευνας, γιατί άνοιξε την πόρτα, άρπαξε την τσαντα της και άρχισε να τρεχει στο δρομο ενώ φώναζε για βοήθεια. Έπεσε στο έδαφος κρατώντας την τσάντα της, αποσύροντας αυτό που οι ερευνητές νόμιζαν ότι μπορεί να ήταν πυροβόλο όπλο. Αλλά ήταν μια σύριγγα.

«Κόντεψε να τρυπηθει», είπε η πηγή μας. «Στο τελευταίο δευτερόλεπτο κατάλαβαν ότι δεν ήταν όπλο και της κλώτσησαν τη σύριγγα από το χέρι. Προσπαθούσε να τρυπήσει τον εαυτό της».

Πρόσθεσε ότι οι ερευνητές πέρασαν χειροπέδες στη Μουρ και την τοποθέτησαν στο πίσω κάθισμα του οχήματός τους.

Εξήγησε ότι η JAG άρχισε να δημιουργεί μια υπόθεση εναντίον της Moore τον Ιανουάριο του 2023, λίγους μήνες μετά τον απαγχονισμό του πρώην εργοδότη της, CEO της Moderna, Stéphane Bancel, στο Γκουαντάναμο. Η JAG ανακάλυψε προσωπική αλληλογραφία στην οποία ο Bancel ανήγγειλε τη Moore ως τη «Βασίλισσα του mRNA», γράφοντας ότι η τεχνογνωσία και η αποφασιστικότητά της βοήθησαν να τεθεί το σήμα της Moderna στον χάρτη ως παγκόσμιος κατασκευαστής εμβολίων COVID-19. Η επιμονή της Μουρ, έγραψε ο Bancel, τους έκανε πλούσιους ωστ να ζησουν τ ονειρο. Σε απάντηση στο κολακευτικό ανακοινωθέν του Bancel, ο Moore είπε ότι «η ιστορία θα αναφέρει τελικά ότι τα ανθρώπινα ινδικά χοιρίδια είναι απαραίτητα για την προώθηση της επαναστατικής ιατρικής» και παραδέχτηκε ότι το εμβόλιο της εταιρείας ήταν ένας κολοσσιαίος δολοφόνος: «Αν σκοτώσει τρία εκατομμύρια για να σώσει τρία δισεκατομμύρια, έχω έκανα τη δουλειά μου. Τρέφω τη μέγιστη ευλάβεια για την ανθρώπινη ζωή, αλλά πρέπει να γίνονται μάρτυρες στο όνομα της επιστήμης», στην οποία ο Μπανσέλ απάντησε: «Δεν θα υπάρξουν μάρτυρες γιατί θα αποδώσουμε τον θάνατό τους στην ασθένεια».

Αυτές οι επιστολές, είπε η πηγή μας, οδήγησαν σε πρόσθετα στοιχεία που θα παρουσιαστούν σε ένα στρατοδικείο.

«Αυτή η γυναίκα ήταν ο "εκτελεστης" των εμβόλων θρόμβου mRNA», είπε η πηγή μας.

Τον Οκτώβριο του 2016, η Moore διορίστηκε Επικεφαλής Επιστημονικός Υπεύθυνος, Platform Research, στη Moderna Pharmaceuticals. Ενώ υπηρετούσε αυτόν τον ρόλο, η Εθνική Ακαδημία Επιστημών της απένειμε το 2021 RNA Lifetime Achievement Award, κυρίως για τη συμμετοχή της στη βελτίωση των εμβολίων. Αν και γνωρίζοντας ότι το εμβόλιο ήταν θανατηφόρο και είχε σκοτώσει τους συμμετέχοντες στη δοκιμή, έπεισε τον FDA να χορηγήσει άδεια χρήσης έκτακτης ανάγκης στο εμβόλιο θρόμβου mRNA-1273.

«Τα στοιχεία για αυτήν είναι εγκυκλοπαιδικά. Θα έπρεπε να είναι δολοφονικα», είπε η πηγή μας. «Προσπάθησε να χτυπήσει τον εαυτό της με κάτι και αυτό αναλύεται. Έχουμε ήδη παρει αίμα και ξέρουμε ότι ποτέ δεν υποβλήθηκε σε εμβολιασμο». 





ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ    SINOMOSIOLOGOS

 

 

 

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Θα δηλωσω ακομα μια φορα πως αρθρα τετοιου τυπου ειναι σατιρικου χαρακτηρα.Ελπιζω να σας διασκεδαζουν..

















ΠΗΓΗ

Σχόλια

  1. ΒΡΕ ,ΓΡΑΦΕ ΜΑΣ ΕΣΥ ΤΕΤΟΙΑ ΑΝΈΚΔΟΤΑ ΚΑΙ ΑΣΕ ΕΑΝ ΤΟ.
    ΔΙΑΣΚΕΔΆΖΟΥΜΕ !!!
    ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ !
    ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΤΟ ΓΛΕΝΤΑΩ
    ΚΑΙ ΡΙΧΝΩ ΚΑΙ ΧΟΡΟΎΣ!
    ΑΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ !
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις