Η/Ο Lori Lightfoot ειπε "adios"

 

«Έκανα περισσότερα

για το Σικάγο από οποιονδήποτε δήμαρχο πριν από εμένα», είπε η Λόρι Λάιτφουτ, καθώς ένας  στρατιώτης έβαλε μια θηλιά στο λαιμό του και έσφιξε το σχοινί αρκετά ώστε να μπορεί ακόμα να μιλάει. Τα χέρια του ήταν δεμένα με χειροπέδες πίσω από την πλάτη του, ώστε να μην μπορεί να χτυπήσει με τα νύχια το προσωπικό.

«Αυτή η δήλωση είναι τόσο παράλογη όσο η προσπάθεια να πιεις από ένα σουρωτήρι», είπε ο αντιναύαρχος Darse E. Crandall.

Ο Λάιτφουτ έλεγε πώς το Σικάγο, υπό την κυριαρχία του, είχε βιώσει απαράμιλλη ασφάλεια και ευημερία λόγω των μετασχηματιστικών πολιτικών του, οι οποίες, όπως είπε, έσωσαν εκατομμύρια ζωές σε περιόδους Covid. Διέψευσε ότι ήταν αυταρχικός, δικτάτορας και είπε ότι «ο λαός του Τραμπ» είχε σαμποτάρει την προεκλογική του εκστρατεία—επειδή ήθελαν το Σικάγο να γίνει στάχτη, κάτι που δεν μπορούσε να συμβεί υπό τη μεγαλόψυχη διακυβέρνησή του.

«Βλέπω τι πραγματικά συνέβη εδώ», είπε ο Λάιτφουτ,μπροστά στο σύνολο των αξιωματικων που είχαν έρθει για να παρακολουθήσουν την εκτέλεση. «Έκανα πολύ καλή δουλειά, και εσείς οι άνθρωποι ξέρατε, ξέρατε ότι ήταν προκαθορισμένο ότι μια μέρα θα ήμουν Πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών».

Ένας στρατηγός τριών αστέρων ψιθύρισε στον ναύαρχο Κράνταλ.

"Αυτό που λεει εχει τις ιδιες πιθανοτητες με το να ερθει ο Ομπάμα να πέσει με αλεξίπτωτο από τον ουρανό για να τον σώσει", είπε ο ναύαρχος Κράνταλ.

Ο Λάιτφουτ το ακουσε και γουρλωσε τα μάτια του. «Δεν έχεις κερδίσει το δικαίωμα να πεις το όνομά του».

«Ναι, αυτό το καταλάβαμε», είπε γελωντας ο ναύαρχος.

Ένας ιερέας του Πολεμικού Ναυτικού στην κορυφή της εξέδρας ρώτησε τον Λάιτφουτ αν ήθελε τις Τελευταίες Προσευχες. Ο Λάιτφουτ τον κοίταξε αμίλητος. Το διαπεραστικό του βλέμμα, εκείνα τα γουρλωμενα μάτια που έβγαιναν από τις κόγχες τους, παρέλυσαν στιγμιαία τον ιερέα, ο οποίος, μετά από μερικές αμηχανες στιγμές, είπε ότι θα προσευχόταν για την ψυχή του Λάιτφουτ καθώς έφευγε από την εξέδρα. Μουρμούρισε κάτι για ένα αμειλικτο κακό στα μάτια του Λάιτφουτ, σηματοδοτώντας τη δεύτερη φορά μέσα σε δύο χρόνια - η πρώτη συνέβη στον απαγχονισμό του Γκάβιν Νιούσομ - ένας ιερέας του Πολεμικού Ναυτικού είχε δει μια αφύσικη παρουσία να παραμονεύει μέσα στους καταδικασμένους .

«Ας το τελειώσουμε», είπε ο ναύαρχος Κράνταλ. «Πραγματοποιήστε την εκτέλεση».

«Μπορείς να ρουφήξεις το κ*** μου», ουρλιαξε ο Λάιτφουτ.

Ο στρατιώτης που στεκόταν δίπλα στον Lightfoot πάτησε ένα κουμπί και η περιστρεφόμενη πόρτα κάτω από τα πόδια του Lightfoot άνοιξε αιφνιδιαστικά, κανοντας τον να πέσει. Ο λαιμός του Lightfoot έσπασε, το στόμα του άνοιξε. Ένας γιατρός του Πολεμικού Ναυτικού σημείωσε την ώρα του θανάτου: 10:45 π.μ., Παρασκευή 14 Απριλίου 2023. 






ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ    SINOMOSIOLOGOS

 

 

 

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Θα δηλωσω ακομα μια φορα πως αρθρα τετοιου τυπου ειναι σατιρικου χαρακτηρα.Ελπιζω να σας διασκεδαζουν..













ΠΗΓΗ

Σχόλια

  1. ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ18 Απριλίου, 2023 11:06

    ΕΜΈΝΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ
    ,ΜΕ ΔΙΑΣΚΕΔΑΖΟΥΝ ΑΦΑΝΤΑΣΤΑ !
    ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ !!!!!
    ".....ΑΦΥΣΙΚΕΣ ΠΑΡΟΥΣΊΕΣ...."
    ΔΑΙΜΟΝΙΚΆ ΜΈΣΑ ΤΟΥΣ.
    ΚΥΡΙΑΡΧΕΙ ΤΟ ΚΑΚΟ ΜΕΣΑ ΤΟΥΣ.
    ΚΑΙ ΚΑΚΟ ΠΑΡΑΓΟΥΝ.
    ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΆ ,ΠΟΥ ΜΕ ΕΚΑΝΕΣ ΚΑΙ ΓΕΛΑΣΑ .
    ΤΟ ΦΧΑΡΙΣΤΗΘΗΚΑ.
    ΑΑΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!!!!
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις