ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ 22/03/23


ΤΙΤΛΟΣ DAILY MAIL ΧΩΡΙΣ ΣΧΟΛΙΑ… Τρανς νομοθέτης από τη Μινεσότα κερδίζει το βραβείο «Γυναίκα της Χρονιάς» του USA Today μαζί με τη Μισέλ Ομπάμα - καθώς οι κριτικοί αναρωτιούνται: «Τι θα μείνει ποτέ για τα βιολογικά θηλυκά;»…. ΚΟΚΚΙΝΑ ΧΑΠΙΑ…
 
 Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και κείμενο
 
>>Και νέα αύξηση επιτοκίων από την Fed όπως είχαμε αναφέρει, ενώ όπως το παρουσίασε έξυπνα ο Έλον Μασκ από τα χθεσινά του tweet, η πανικόβλητη αγορά ΑΠΑΙΤΟΥΣΕ μείωση εδώ και τώρα.. ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΠΡΟΣΕΧΩΣ ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΘΑ ΥΠΟΣΤΕΙ ΤΙΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ.
 
 Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο που λέει "QuantumLight1111 Forwarded from Insider Paper US Fed mulls more rate hikes amid banking uncertainty READ: banking ng-uncertainty/ Follow Insider Paper for more news 42 QuantumLi..., 12:09PM QuantumLight1111 ΔΩΣΕ ΕΝΑ 0,50 ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ QuantumLi...,"
 
>> Το υπουργείο Εξωτερικών της Βόρειας Κορέας δήλωσε ότι ο εξαναγκασμός αποπυρηνικοποίησης ισοδυναμεί με την κήρυξη πολέμου στη Βόρεια Κορέα. ΜΗΝΥΜΑ ΣΕ ΗΠΑ ΚΑΙ ΝΟΤΙΑ ΚΟΡΕΑ.
 
 Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο που λέει "QuantumLight1111 Forwarded from AZgeopolitics North Korea Foreign Ministry said that forcing denuclearization is equal to declaring war on North Korea KCNA 52Quantumi...2:09PM"
 
>> Το γραφείο του εισαγγελέα του Μανχάταν, Άλβιν Μπραγκ, «ακύρωσε» τη συνεδρίαση του Δικαστηρίου που ήταν προγραμματισμένη να πραγματοποιηθεί την Τετάρτη στο πλαίσιο της έρευνας για τον πρόεδρο Τραμπ, εν μέσω εικασιών για πιθανή απαγγελία κατηγορίας, δήλωσαν δύο γνωστές πηγές στο Fox News.
Το Δικαστήριο επρόκειτο να συνεδριάσει την Τετάρτη και αναμενόταν να ακούσει τουλάχιστον έναν επιπλέον μάρτυρα, αλλά το Fox News έμαθε ότι το γραφείο του Μπραγκ «ακύρωσε» τη διαδικασία. Το Δικαστήριο ειδοποιήθηκε το πρωί της Τετάρτης και τέθηκε «σε ετοιμότητα» για την Πέμπτη, είπε μια πηγή στο Fox News.
 
 Μπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα και κείμενο
 
«Δεν μπορούμε να επιβεβαιώσουμε ή να σχολιάσουμε τα θέματα του Δικαστηρίου», είπε το γραφείο του Μπραγκ στο Fox News.
Δύο γνωστές πηγές είπαν στο Fox News Digital την Τετάρτη ότι το δικαστήριο ακυρώθηκε εν μέσω "μεγάλης διαφωνίας" στο γραφείο του εισαγγελέα. Μια πηγή ισχυρίστηκε ότι ο εισαγγελέας της περιοχής δυσκολεύεται να πείσει το δικαστήριο για πιθανές κατηγορίες λόγω της «αδυναμίας» της υπόθεσης. Παρά τις φήμες για πιθανή επικείμενη κατηγορία, πηγές δήλωσαν στο Fox News Digital ότι ο Τραμπ δεν έχει ενημερωθεί επισήμως για το εάν ο Μπραγκ σκοπεύει πράγματι να ασκήσει κατηγορίες εναντίον του.
 
 
ΠΑΜΕ ΠΕΜΠΤΗ ΛΟΙΠΟΝ… 
 
>>ΤΑ ΓΝΩΣΤΑ ΚΕΝΤΡΑ ΣΕ ΗΠΑ ΚΑΙ ΕΕ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΑΝΙΚΟΥ ΜΕΤΑ ΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΠΟΥΤΙΝ ΚΑΙ ΖΙ. 
 
Δηλώσεις από ΗΠΑ ακούσαμε και χθες, αξίζει όμως να διαβάσουμε το tweet του Ολλανδού ευρωπαίου πολιτικού γραφειοκράτη/κηφήνα: «Ηγέτες του μη-ελεύθερου κόσμου ενωθείτε. Η συμμαχία των δικτατόρων & πολεμικών εγκληματιών του κόσμου πρέπει να αντιμετωπιστεί από μια ισχυρότερη συμμαχία για την Δημοκρατία και την Ελευθερία. Για την ΕΕ, δεν μπορεί να κάνει εμπόριο με την Κίνα που είναι στο ίδιο κρεβάτι με τον Πούτιν…
 
 Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και κείμενο
 
1.ΕΙΠΕ Ο ΚΗΦΗΝΑΣ ΑΠΟΙΚΙΟΚΡΑΤΗΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΟΥΡΣΟΥΛΑ, ΜΗ ΕΚΛΕΓΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΟ ΛΑΟ, ΩΣ ΗΓΕΤΗ ΤΗΣ ΕΕ…
 
2.ΚΟΨΤΕ ΕΜΠΟΡΙΟ ΕΝΤΕΛΩΣ ΜΕ ΡΩΣΙΑ ΚΑΙ ΚΙΝΑ ΚΑΙ ΤΡΕΞΤΕ ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΙΤΕ, ΚΑΘΩΣ ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΕΙ Η ΕΕ, ΘΑ ΣΑΣ ΚΥΝΗΓΑ Ο ΚΟΣΜΟΣ.
 
>>Εξαιρετική συνέντευξη με τον Συνταγματάρχη Μακγκρέγκορ. Στο τελευταίο τμήμα της συνέντευξης κάνει εξαιρετική σύγκριση της πυραυλικής κρίσης της Κούβας με το σήμερα… ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟΣ!
 
 
>>ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΒΡΑΔΙΑΣ ΧΘΕΣ ΣΤΗ ΜΟΣΧΑ, ΣΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥ ΜΕΤΑΞΥ ΠΟΥΤΙΝ ΚΑΙ ΖΙ, Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΕΙΠΕ ΣΤΟΝ ΠΟΥΤΙΝ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΙ ΑΛΛΑΓΕΣ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ: 
 
 
ΖΙ: Έρχονται αλλαγές που δεν έχουν συμβεί εδώ και 100 χρόνια. Και προωθούμε αυτές τις αλλαγές μαζί. Όπου είμαστε ενωμένοι, υπάρχει ειρήνη.
ΠΟΥΤΙΝ: Συμφωνώ.
ΖΙ: Πρόσεχε τον εαυτό σου, σε παρακαλώ αγαπητέ φίλε.
ΠΟΥΤΙΝ: Καλό ταξίδι.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

Σχόλια

  1. ΓΙΑΤΊ ΡΕΣΕΙΣ ΕΊΝΑΙ ΚΌΚΚΙΝΑ ΧΆΠΙΑ???
    ΤΟ ΛΈΝΕ ΤΩΡΑ ΠΧΙΑ...



    Ι'Μ ΠΩΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ενδεικτικές οι μάσκες των συνοδών του κινέζου ηγέτη, ως προς το τι έρχεται, κάτι που εύχομαι να κάνω λάθος.
    Και το κινέζικο σύστημα του ΚΚΚ απ' ότι γνωρίζουμε αποτελεί και το πρότυπον και για τον Σουάμπ.....το λέει συχνά το βδέλυγμα, δεν είναι κρυφό.
    Όσο για τον Πούτιν δεν με εκπλήσσουν οι υπογραφές και οι συμμαχίες που συνάπτει, περισσότερο από το γεγονός που θα αφήσει πολλούς άφωνους ότι είναι ένα από τα αγαπημένα μέλη του WEF:

    https://thecorporateasylum.com/wef/vladimir-putin/

    Όπως και της Ουγγαρίας.......η χειραψία με τον Πούτιν μου τράβηξε την προσοχή.

    https://thecorporateasylum.com/wef/viktor-orban/

    Εμείς,....σε αναμονή τι θα γίνει με τα "εντάλματα" σύλληψης των σωτήρων Πούτιν και Τράμπ, αλλά ευτυχώς προλάβανε οι περισσότεροι να προστατευτούν τουλάχιστον από τον θανατηφόρο "ιο" για να φτάσουν πάλι στις κάλπες μήπως και χάσουμε τους πραγματικούς ιούς.
    ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΙΩΠΗΛΟΙ ΚΑΙ “ΝΑ ΠΕΘΑΙΝΟΥΜΕ ΣΙΓΑ-ΣΙΓΑ” ΚΑΘΩΣ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ (ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΔΟΥΛΩΝ ΠΑΙΔΟΦΙΛΩΝ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ ΠΟΥ ΝΟΜΟΘΕΤΟΥΝ) ΜΑΣ ΔΙΑΤΑΖΟΥΝ ΕΤΣΙ. ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΜΕ (ΠΕΡΠΑΤΗΣΟΥΜΕ) ΗΣΥΧΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΝΥΧΤΑ, ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ/ΠΡΟΣΤΑΓΕΣ των.
    Αυτός είναι ο τίτλος της αγανακτΙσμένης φωνής του PETERS STEW, που τα λέει έξω από τα δόντια, μια κι έξω.

    https://ugetube.com/watch/we-cannot-stay-silent-and-quot-die-quitely-quot-as-the-jews-through-their-pedofile-slaves-in-our-law_AdeFgVE5nRJH5xF.html


    Κοσμάς

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις