JAG: Οι κρατούμενοι «Απίθανο» να είναι κλώνοι

 

«Είναι απίθανο

οι κρατούμενοι που κρατούνται στο Camp Delta να είναι κλώνοι», ισχυρίστηκε πηγή του GITMO αφού το ιατρικό προσωπικό εξέτασε τη Nancy Pelosi, τον Jim Baker, τον Miguel Cardona, πέντε κρατουμένους των οποίων τα ονόματα δεν έχουν δοθεί ακομη στη δημοσιοτητα και το πτώμα του Jeff Zients. για στοιχεία κλωνοποίησης.

Όπως αναφέρθηκε χθες, μια ιατρική ομάδα στο Womack Army Medical Center, Fort Bragg, έχοντας μελετήσει μη ζωντανούς κλώνους του Joseph Biden και του αείμνηστου Dr. Anthony Fauci, βρήκε ανωμαλίες που υποδηλώνουν ότι η διαδικασία κλωνοποίησης του Deep State παράγει ελαττωματικούς κλώνους. Πιο αξιοσημείωτο, κανένας από τους κλώνους δεν είχε δεύτερους γομφίους.

Το βράδυ της Παρασκευής, η Νάνσυ με συνοδεια βγηκε από το κλουβί της και μεταφέρθηκε στο ιατρικό κέντρο για διεξοδική εξέταση. Το προσωπικό έπρεπε να την ναρκώσει, είπε η πηγή μας, επειδή προσπάθησε να δαγκώσει τα δάχτυλα του ιατροδικαστή που έκανε την εξέταση. Είχε τα φυσικά της δόντια, συμπεριλαμβανομένων των δεύτερων γομφίων.

Ο Ιατρός έλεγξε επίσης τα πόδια της για μια πάθηση που ονομάζεται πλατυποδία, η οποία υπήρχε και στους δύο κλώνους, αλλά οι καμάρες της Νάνσυ φάνηκαν φυσιολογικές. Τέλος, συνέκριναν παλιές διαθέσιμες στο κοινό εικόνες της Πελόζι με φωτογραφίες που της είχε τραβήξει ο JAG όταν έφτασε στο GITMO, αφού οι κλώνοι δεν φαίνεται να κληρονομούν σημάδια εκ γενετής στα πραγματικά πρόσωπα. Η εύρεση διαφορών στο πρόσωπο της Nancy, είπε η πηγή μας, ήταν πρακτικά αδύνατο, καθώς είχε υποβληθεί σε πολλές αισθητικές επεμβάσεις.

«Έπρεπε να είχε ζητήσει επιστροφή χρημάτων», αστειεύτηκε η πηγή μας. «Με βάση τις εμφανίσεις, φαίνεται ότι τα άτομα που ελέγξαμε δεν είναι κλώνοι».

Όταν ρωτήθηκε πόσα ακριβώς κελιά είναι κατειλημμένα στον Κόλπο του Γκουαντάναμο, απάντησε χαμογελωντας: «Περισσότερα από όσα σας είπαν και περισσότερα από όσα φαντάζεστε».

Είπε, ωστόσο, ότι όλα τα άτομα που εκτελέστηκαν στο Γκουαντάναμο κρατούνται στον πάγο και ότι η JAG θα ελέγξει τους νεκρούς για δείκτες κλωνοποίησης. 





ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ    SINOMOSIOLOGOS

 

 

 

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Θα δηλωσω ακομα μια φορα πως αρθρα τετοιου τυπου ειναι σατιρικου χαρακτηρα.Ελπιζω να σας διασκεδαζουν....













ΠΗΓΗ

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις