Ο Daniel Andrews, πρωθυπουργός της πολιτείας της Βικτώριας στην Αυστραλία παραπέμπεται στο Δικαστήριο

 

 Ο Daniel Andrews, πρωθυπουργός της πολιτείας της Βικτώριας στην Αυστραλία, κατηγορείται

για εσχάτη προδοσία και απάτη κατά το κοινό δίκαιο. Για τις δύο αυτές κατηγορίες καλείται στο δικαστήριο στις 17 Δεκεμβρίου 2021....

Ο Andrews κατηγορείται για απόκρυψη απροκάλυπτης πράξης προδοσίας για την παράνομη και εγκληματική πράξη της απομάκρυνσης του "Στέμματος" και της "Μοναρχίας" μέσω της νομοθεσίας που θεσπίστηκε την 1η Ιανουαρίου 2004 με τίτλο: "Νόμος περί τροποποίησης και κατάργησης νόμων Δικαστηρίων και νομικής πρακτικής".

Η νομοθεσία είναι μια ανοικτή πράξη προδοσίας και η απόκρυψη προδοσίας είναι το στοιχείο για την εσχάτη προδοσία. Το στοιχείο της απάτης είναι η σκόπιμη απόπειρα απόκρυψης αυτού του ουσιώδους γεγονότος.

Ο δημόσιος υπάλληλος της Κοινοπολιτείας Jim Rech και η Dezi Freeman, φωτογράφος, έχουν ηλεκτρίσει πολλούς Αυστραλούς που έχουν συνειδητοποιήσει ότι η κυβέρνηση έχει βγάλει την Α.Μ. Βασίλισσα Ελισάβετ Β' του Ηνωμένου Βασιλείου, της Βόρειας Ιρλανδίας και της Κοινοπολιτείας, εκτός Συντάγματος.

Το Bloody Aussie Battler έχει καταγράψει το έργο "αυτών των δύο γενναίων ανδρών", καθώς "συνεχίζουν να συλλαμβάνουν όσους κάθονται στα έδρανα χωρίς καμία εξουσιοδότηση του Στέμματος". Έχουν συλλάβει δύο δικαστές: τον έναν στο Wonthaggi και τον άλλο στην Wangaratta, και οι δύο στην Πολιτεία της Βικτώριας.

Στις 2 Ιουνίου 2019, ο Freeman συνέλαβε έναν δικαστή και τέσσερις αστυνομικούς κατά τη διάρκεια μιας πολιτικής ακρόασης στο δικαστήριο Wangaratta Magistrates Court. Λίγες εβδομάδες αργότερα, στις 28 Ιουνίου, ο Rech συνέλαβε έναν δικαστή για διάπραξη εσχάτης προδοσίας κατά τη διάρκεια ακροαματικής διαδικασίας στο Wonthaggi Magistrates Court.

Στη Μελβούρνη, στις 28 Νοεμβρίου 2021, ο Rech ανακοίνωσε στους διαδηλωτές ότι είχαν απαγγελθεί ποινικές κατηγορίες κατά του πρωθυπουργού Daniel Andrews και ότι είχε εκδοθεί κλήση για να παραστεί στο δικαστήριο.

"Ο Daniel Andrews έχει δικάσιμο στο δικαστήριο του Myrtleford Magistrates Court στις 17 Δεκεμβρίου. Του απαγγέλθηκαν κατηγορίες, οι οποίες δεν περιορίζονται μόνο σε εσχάτη προδοσία και απάτη. Και ως αποτέλεσμα αυτών των κατηγοριών που κατατέθηκαν και επιδόθηκαν, επιδόθηκαν στο εκλογικό του γραφείο, ... η αστυνομία έλαβε ειδοποίηση ... Τα δικαστήρια ενημερώθηκαν να αποσιωπήσουν την καταχώριση, αλλά εμείς το βγάλαμε εκεί έξω, πήγαμε στους γραμματείς των δικαστηρίων. Τώρα αυτό σημαίνει ότι οποιοσδήποτε πολιτικός για ποινικά αδικήματα που μπορούν να καταγγελθούν, τα οποία επισύρουν ισόβια κάθειρξη, αλλά σύμφωνα με τον στρατιωτικό νόμο είναι θανατική ποινή - πρέπει να περάσει από δικαστήριο", δήλωσε ο Rech στο πλήθος στη Μελβούρνη.

Αποκάλυψη ποινικών κατηγοριών του Daniel Andrews από τον Jim Rech στη διαμαρτυρία στη Μελβούρνη, 28 Νοεμβρίου 2021 (9 λεπτά)

Περαιτέρω πηγές:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ

ΠΗΓΗ 

Σχόλια

  1. Ο DIRTY DANNY EINAI ΕΝΑΣ ΠΑΙΔΟΦΙΛΟΣ ΣΑΤΑΝΙΣΤΗΣ ΟΠΩΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΊ ΤΟΥ ΟΖ ΚΑΙ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΖΗΛΑΝΔΊΑΣ. ΑΠΛΑ ΤΟΥ ΣΤΗΣΑΝΕ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΟΙ ΜΑΦΙΟΖΟΙ ΚΙΝΑΣ ΤΗΝ ΑΝΟΙΞΗ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΗΛΙΚΗ ΚΟΡΗ ΤΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΧΕΙΡΙΣΤΗ ΤΟΥ ΒΛΑΚΑ ΝΤΑΝΝΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΟΥΛΟΥΜΙΑΣΑΝ ΣΤΟ ΞΥΛΟ,ΣΠΑΖΟΝΤΑΣ ΟΛΑ ΤΟΥ ΤΑ ΚΟΚΚΑΛΑ.Η ΝΤΠ ΣΕ ΑΓΑΣΤΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΉ ΚΙΝΑ ΡΟΤΣΙΛΝΤ/ΡΟΚΦΕΛΕΡ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΔΩΣΕΙ ΤΗΝ ΑΥΣΤΡΑΛΊΑ ΚΑΙ ΝΕΑ ΖΗΛΑΝΔΙΑ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ.ΔΙΟΤΙ ΟΛΗ Η ΕΛΙΤ ΕΧΕΙ ΥΠΟΓΕΙΕΣ ΠΕΝΤΑΣΤΕΡΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΆΣΕΙΣ ΕΚΕΙ ΕΙΔΙΚΑ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟ PINE GAP TO ΟΥΛΟΥΡΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ CHRISTCHURCH,ΟΠΟΥ ΣΚΟΠΕΥΑΝ ΝΑ ΚΡΥΦΤΟΥΝ ΟΤΑΝ ΕΜΕΙΣ ΧΑΝΌΜΑΣΤΕ ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΑΝ ΓΕΥΜΑΤΑ ΜΕ ΚΡΕΑΣ ΠΑΙΔΙΩΝ ΑΜΠΟΡΙΤΖΙΝΑΛ ΚΑΙ ΕΠΙΦΥΣΗ ΜΑΟΡΙ ΒΡΕΦΩΝ ΠΟΥ ΟΣΟ ΝΑ'ΝΑΙ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ DELICATESSE ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΡΧΑΙΟΥΣ ΟΦΕΙΣ...

    ΕΛΑ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΟΠΩΣ ΚΙ ΕΔΩ ΚΑΤΙ ΤΣΙΠΡΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΚΟΥΛΗΔΕΣ ΛΟΓΑΡΙΑΖΟΥΝ ΟΙ ΑΜΟΡΦΩΤΟΙ ΧΩΡΙΣ ΤΟΝ ΞΕΝΟΔΟΧΟ...ΚΙ ΕΚΕΙ ΚΙ ΕΔΩ ΟΙ ΣΙΝΕΣ ΒΟΥΤΑ
    ΝΕ ΛΙΜΑΝΙΑ,ΝΕΡΑ,ΥΠΟΔΟΜΈΣ ΟΥΤΩΣ ΩΣΤΕ ΝΑ'ΧΟΥΝ ΒΑΣΕΙΣ ΥΠΟΓΕΙΕΣ ΟΤΑΝ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ ΜΕΣΩ ΚΑΡΑΚΟΡΟΥΜ ΟΙ ΔΗΘΕΝ ΕΙΡΗΝΙΚΟΙ ΝΥΧΤΕΡΙΔΟΦΑΓΟΙ,ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΟΛΟΓΙΖΑΝ ΤΟΝ ΑΡΧΑΙΟ ΞΕΝΟΔΟΧΟ...

    "Ο ΣΙΝΗΣ Ο ΠΙΤΥΟΚΑΜΠΤΗΣ ΠΑΝΤΑ ΔΕΝΕΤΑΙ ΣΤΑ ΠΕΥΚΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΣΚΟΤΩΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΘΗΣΕΑ.ΠΑΝΤΑ"

    ΚΛΑΣΣΙΚΑ ΚΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ!

    ΡΙΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις