"ΑΚΡΩΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟΝ"

 

Ο Chris Cuomo, "δημοκρατικος" παρουσιαστής των μέσων ενημέρωσης και αδελφός

του Andrew Cuomo, διέφυγε μια στρατιωτικη συλληψη την Τρίτη το απόγευμα, λίγο αφότου ο πρώην εργοδότης του, CNN, και οι σύμμαχοί του στο Deep State τον "εκαναν στην ακρη" ως απάντηση στις αποκαλύψεις ότι είχε παραβιάσει τη δημοσιογραφική δεοντολογία. και κατασκοπευε για λογαριασμό του αδελφού του.

Την Τρίτη, ο Διευθύνων Σύμβουλος του CNN, Τζεφ Ζάκερ, ο οποίος ειναι κι αυτος υποτακτικος του Deep State, διαχώρισε τον εαυτό του και το CNN από τον Κρις Κουόμο, γνωστό και ως Φρέντο, αφού τα γραπτά μηνύματα του Κρις προς τη Μελίσα ΝτεΡόσα –την πρώην γραμματέα του Άντριου– έγιναν θέμα δημοσιότητας. Ο Zucker είχε προηγουμένως υπερασπιστεί την υποστήριξη του Chris Cuomo στον αδερφό του λεγοντας «όλοι κάνουν λάθη» - αλλά τον εγκατέλειψε όταν προισταμενοι του Deep State συμφώνησαν ομόφωνα ότι τους ηταν αχρηστος πια.


Πηγή από το Γραφείο Στρατιωτικών Επιτροπών, που μίλησε υπό την προϋπόθεση της ανωνυμίας, είπε ότι η OMC και η JAG είχαν λάβει μυστικες πληροφορίες  που έδειχναν ότι το Deep State σκόπευε να διακόψει τους δεσμούς με τον Chris Cuomo και να τον «απολύσει».

Λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Τρίτης, οι Αμερικανοί Πεζοναύτες, που εργάζονταν κατόπιν εντολών του διοικητή του Σώματος Πεζοναυτών, στρατηγό Ντέιβιντ Χ. Μπέργκερ, κατέβηκαν στο σπίτι του Κρις Κουόμο στο Σαουθάμπτον της Νέας Υόρκης, πιστεύοντας ότι θα τον έπιαναν στα πρασα χωρις να το περιμενει. Αναφορές πληροφοριών λενε ότι ο Κουόμο είχε φύγει από τα κεντρικά γραφεία του CNN στο Μανχάταν για το σπίτι του στο Λονγκ Άιλαντ αργά εκείνο το βράδυ. Μια ομάδα πεζοναυτών με πολιτικά οχήματα είχε ακολουθήσει αυτό που πίστευαν ότι ήταν το SUV Mercedes 2020 του Cuomo στην κατοικία, αλλά σύντομα συνειδητοποίησε ότι ο άνδρας που παρακολουθούσαν δεν ήταν ο Chris Cuomo. Εν ολίγοις, ο Κουόμο είχε χρησιμοποιήσει ένα όχημα δόλωμα, επειδή καποιος που γνωριζε τον είχε πληροφορησει για το τι τον περιμενε.

Όταν έφτασαν στην κατοικία, οι πεζοναύτες συνέλαβαν έναν άγνωστο άνδρα που ταίριαζε με τη σωματική διάπλαση του Κουόμο. Είχε φορέσει περούκα και μακιγιάζ για να μιμηθεί περισσότερο την εμφάνιση του Κουόμο. Όταν ρωτήθηκε, αρνήθηκε ν απαντησει σ ερωτησεις, λέγοντας στους Πεζοναύτες: «Αργήσατε πολύ».

Η πηγή μας είπε ότι τέθηκε υπό κράτηση εν αναμονή της ταυτοποίησης.

Τρεις ώρες μετά την αποτυχημένη επιδρομή, ωστόσο, η JAG έλαβε σοβαρες πληροφοριες  ως «αξιόπιστα στοιχεία» για τη διαφυγή του Κουόμο. Ενώ οι πεζοναύτες κρατούσαν το ψεύτικο Cuomo και διέρρηξαν το σπίτι για ενοχοποιητικά στοιχεία, ο πραγματικός Chris Cuomo επιβιβαζόταν σε ένα Cessna 340, ένα δικινητήριο αεροσκάφος, στο αεροδρόμιο Republic στο Farmingdale της Νέας Υόρκης.

Η πηγή μας αρνήθηκε να πει πώς ο στρατός απέκτησε τα εν λόγω στοιχεία, αλλά πρόσφερε το ακόλουθο σχόλιο:

«Γνωρίζουμε την εγγραφή του αεροπλάνου και το όνομα του πιλότου. Γνωρίζουμε ότι αν είχε πλήρες φορτίο καυσίμου, έχει αυτονομία 1.400 μιλίων. Γνωρίζουμε επίσης ότι ο πιλότος δεν υπέβαλε σχέδιο πτήσης και ότι τουλάχιστον ένας επιπλέον επιβάτης βρισκόταν στο αεροπλάνο όταν απογειώθηκε γύρω στα μεσάνυχτα. Το αεροπλάνο δεν επέστρεψε στη βαση του και κανένα ελεγχόμενο αεροδρόμιο δεν έχει αναφέρει ότι είδε το αεροπλάνο».

Η συντριπτική πλειονότητα των αεροδρομίων της χώρας δεν εχει πύργους. Υπάρχουν περίπου 20.000 προχειροι διαδρομοι χωρίς πύργους, καθενας από τους οποιους μπορεί να φιλοξενήσει ένα Cessna 340, σε σύγκριση με 500 αεροδρόμια σε εθνικό επίπεδο με πύργους ελέγχου.

«Εργαζόμαστε για να βρούμε το αεροπλάνο και πιστεύουμε ότι ειναι θεμα χρονου», είπε η πηγή μας.

Γνωριζουμε ότι ο Chris Cuomo δεν εχει παυθει απο το ραδιοφωνο του CNN στην εκπομπή του SiriusXM Satellite Radio, αλλά αυτό μπορεί να μεταδοθεί από οπουδήποτε χαρις την τεχνολογια. Εάν ο αλαζονικός Κουόμο "βγαινει" τακτικά στα ερτζιανά από την κρυμμένη τοποθεσία του, θα βοηθήσει άθελά του την αποστολή του JAG να τον φέρει ενώπιον της δικαιοσύνης. 



ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ   SINOMOSIOLOGOS

 

 

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Θα δηλωσω ακομα μια φορα πως αρθρα τετοιου τυπου ειναι σατυρικου χαρακτηρα.Ελπιζω να σας διασκεδαζουν....

















ΠΗΓΗ






Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις