Ο διεμφυλισμός και το τέλος του δυτικού πολιτισμού. Η αχαλίνωτη ομοφυλοφιλία θα καταστρέψει τα πάντα

 

“Μήπως όλα αυτά είναι ένα κακό όνειρο ή ένας εφιάλτης; Φταίει η

φαντασία μου ή έχουμε χάσει το μυαλό μας;” αναρωτήθηκε ο πρώην Ρεπουμπλικανός βουλευτής Ρον Πολ σε ομιλία του στο Κογκρέσο των Ηνωμένων Πολιτειών το 2009.

Ο Πολ μιλούσε για ένα σωρό ζητήματα που ταλανίζουν το έθνος, αλλά αγνοούνται από τα μέσα ενημέρωσης και τους πολιτικούς.

“Η παραφροσύνη, που περνάει ως λογική…. Το κακό περιγράφεται ως αρετή…. Η άγνοια που παριστάνεται ως σοφία…. Μια κυβέρνηση εκτός ελέγχου, που δεν περιορίζεται από το Σύνταγμα, το κράτος δικαίου ή την ηθική. Καβγάδες για μικροπολιτικές σκοπιμότητες, καθώς βυθιζόμαστε στο χάος. Η φιλοσοφία που μας καταστρέφει δεν έχει καν οριστεί. Έχουμε ξεφύγει από την πραγματικότητα ένα ψυχωτικό έθνος. Η άγνοια με το πρόσχημα της γνώσης αντικαθιστά τη σοφία”, δήλωσε ο Paul.

Τα θέματα που συζήτησε ο Paul κυμαίνονταν από το ατελείωτο τύπωμα χρήματος από την Ομοσπονδιακή Τράπεζα των ΗΠΑ μέχρι τους ατελείωτους πολέμους. Το θέμα των τρανσέξουαλ δεν είχε γίνει ακόμα θέμα ευρείας συζήτησης εκείνη την εποχή, αλλά αυτά τα λόγια του Paul συνεχίζουν να είναι επίκαιρα. Όχι μόνο τα ζητήματα του 2009 παραμένουν, αλλά τώρα έχουμε μια ιατρική τυραννία που έκλεισε τη χώρα μας, καθώς και μια κοινωνία αποφασισμένη να καταστρέψει την πραγματικότητα αρνούμενη τα βιολογικά γεγονότα γύρω από το φύλο.

Υπάρχουν μόνο δύο φύλα. Στη Γένεση 1:27 αναφέρεται ότι “ο Θεός δημιούργησε τον άνθρωπο κατ’ εικόνα του, κατ’ εικόνα του Θεού τον δημιούργησε- αρσενικό και θηλυκό τους δημιούργησε”. Και φυσικά, δεν χρειάζεται να είναι κανείς χριστιανός για να καταλάβει αυτό το γεγονός. Είναι εγγενές σε όλους μας.

Η συζήτηση για τα τρανσέξουαλ πραγματικά φούντωσε το 2016 με την επιστολή “Αγαπητέ συνάδελφε” του τότε προέδρου Μπαράκ Ομπάμα, ο οποίος ισχυρίστηκε ότι υπαγόρευε στις σχολικές περιφέρειες της τοπικής αυτοδιοίκησης ότι πρέπει να παρέχουν πρόσβαση στις τουαλέτες και τα αποδυτήρια με βάση την ταυτότητα φύλου του ατόμου και όχι το βιολογικό γεγονός. Φυσικά, οι περισσότερες σχολικές περιφέρειες συμμορφώθηκαν υπάκουα και είπαν ψέματα στο κοινό ότι αυτό ήταν κατά κάποιον τρόπο νόμος, που δεν ήταν, ώστε να μπορέσουν να πάρουν τα βρώμικα χεράκια τους με επιπλέον ομοσπονδιακά χρήματα. Το είδα από κοντά καλύπτοντας μια τοπική σχολική περιφέρεια.

Μια από τις πρώτες ενέργειες του προέδρου Τζο Μπάιντεν, όταν μπήκε στον Λευκό Οίκο, ήταν η υπογραφή εκτελεστικού διατάγματος που “αναγκάζει, μεταξύ άλλων, τα σχολεία να επιτρέπουν στα βιολογικά αρσενικά να συναγωνίζονται με τα κορίτσια στον αθλητισμό”, έγραψε ο Βάσκο Κολμάγιερ.

Και η συζήτηση συνεχίζεται μέχρι σήμερα. Ρωτήστε τον κωμικό Ντέιβ Σαπέλ, ο οποίος έχει αντιμετωπίσει την οργή των “προοδευτικών” επειδή είπε ότι “το φύλο είναι βιολογικο γεγονός” και σημείωσε τον παραλογισμό του Μπρους “Κέιτλιν” Jenner να ανακηρύσσεται “Γυναίκα της Χρονιάς”. Ακόμα πιο ανησυχητικό, ρωτήστε τον Scott Smith που συνελήφθη σε συνεδρίαση του σχολικού συμβουλίου της κομητείας Loudon τον Ιούνιο. Ισχυρίζεται ότι η κόρη του βιάστηκε από έναν τρανσέξουαλ μαθητή στην τουαλέτα του κοριτσιού στο σχολείο και ότι η σχολική περιφέρεια προσπάθησε να κρύψει τις αποτυχίες της.

Και μόνο το γεγονός ότι αυτή η συζήτηση είναι μια απόδειξη της κοινωνικής μας καταστροφής, αλλά αν αμφισβητήσετε τον παραλογισμό της στιγμής μπορεί να αντιμετωπίσετε τους τραμπούκους των τρανσέξουαλ.

Η Camille Paglia έχει αμφισβητήσει αυτή τη στιγμή. Έχει σημειώσει ότι η αχαλίνωτη ομοφυλοφιλία και η αποδοχή των τρανσέξουαλ συνέβαλαν στην πτώση της Ρώμης και είπε ότι είναι απόδειξη ότι “ο πολιτισμός αρχίζει να διαλύεται. Το βρίσκεις ξανά και ξανά και ξανά στην ιστορία”. Η Paglia λέει ότι το πολιτικό κίνημα των τρανσέξουαλ εμποδίζει τα ανθρώπινα δικαιώματα, αγνοεί τη βιολογία και οδηγεί στην καταπίεση.

Η Paglia, παρεμπιπτόντως, είναι φεμινίστρια που αυτοπροσδιορίζεται ως τρανσέξουαλ, αλλά τυχαίνει να είναι και ελεύθερος στοχαστής. Και γι’ αυτό η αριστερά έχει προσπαθήσει να την αποκλήσει απο το διαδικτυο. Υπάρχει μια ιστοσελίδα, η terfisaslur.com, που προσπαθεί να συγκεντρώσει τους τραμπούκους του κινήματος των τρανσέξουαλ. Το TERF σημαίνει trans-exclusionary radical feminist (ριζοσπαστική φεμινίστρια που αποκλείει τους τρανς). Έτσι, αν δεν αποδέχεστε τους άνδρες που φορούν φόρεμα ως γυναίκες, μπορεί να αντιμετωπίσετε απειλές όπως αυτή: “η μόνη καλή TERF είναι μια νεκρή TERF” ή “ε, πότε μπορούμε να αρχίσουμε να βάζουμε φωτιά στις TERF;” Μερικές μόνο από τις αναρτήσεις που βρίσκονται σε αυτή την ιστοσελίδα.

Τελικά, η Αριστερά χρησιμοποιεί τους τρανσέξουαλ ως όπλο ή “ως όργανο για τη μηδενιστική ατζέντα καταστροφής , αφού καταστρέφει τόσο το άτομο όσο και την κοινωνία κάτω από τη σημαία μιας ενιαίας ιδεολογίας”, όπως γράφει ο Kohlmayer. Η Αριστερά γνωρίζει ότι υπάρχουν μόνο δύο φύλα, αλλά αυτό δεν τους ενδιαφέρει. Αν μπορούν να το χρησιμοποιήσουν για να αποκτήσουν περισσότερο έλεγχο, σίγουρα θα το κάνουν.

Ο τρανσεξουαλισμός είναι απλώς ένα από τα δόγματα της νέας θρησκείας της εποχής μας. Στην πραγματικότητα, αυτή η νέα θρησκεία μπορεί να μην είναι και τόσο νέα. Όπως γράφει ο Charles Norman, ένα μέλος της Fabian Society τον 19ο αιώνα, ο Edward Carpenter, ένας ανοιχτός σοδομιστής σοσιαλιστής, είδε τον εορτασμό του τρανσεξουαλισμού ως έναν τρόπο να προωθήσει τον παγανισμό.

“Στη μεταχριστιανική Αμερική, οι νεοπαγανιστικές θρησκείες, όπως οι λατρευτικές για τη Γαία μορφές του περιβαλλοντισμού ή ο τρανσεξουαλισμός, καλύπτουν ένα θρησκευτικό κενό”, γράφει ο Norman. “Ο Κάρπεντερ το είχε προβλέψει και αυτό. Θεωρούσε ότι η παρακμή του χριστιανισμού άνοιγε το δρόμο για την επιστροφή των αρχαίων παγανιστικών θρησκειών”.

 η θρησκεία του σήμερα είναι η θρησκεία της “επιστήμης”. Αυτή η ίδια η φράση έχει θρησκευτικό χαρακτήρα. Δεν υπάρχει τέτοιο πράγμα όπως “η επιστήμη”. Για μέναΥπάρχει μόνο η επιστήμη, ένα εργαλείο ή μια μεθοδολογία που χρησιμοποιείται για την προσπάθεια εύρεσης της αλήθειας. Αυτοί που ασπάζονται την “επιστήμη”, οι ίδιοι αυταρχικοί που προσπαθούν να ελέγξουν κάθε πτυχή της ζωής μας εξαιτίας ενός ιού, καλωσόρισαν τον Richard “Rachel” Levine ως κορυφαίο αξιωματούχο υγείας στην κυβέρνηση Biden. Δεν προσπαθώ να γίνω κακός ή κακός όταν λέω, αρκεί να κοιτάξει κανείς τον Levine για να δει τι φάρσα είναι το πολιτικό κίνημα των τρανσέξουαλ.

Οι χριστιανοί θα πρέπει να σκεφτούν αυτή την αντιπαράθεση. Αν πιστεύετε στον δημιουργισμό, θα σας λοιδορήσουν και θα σας γελοιοποιήσουν και θα σας αποκαλέσουν “αντιεπιστημονικό”. Αν πιστεύετε ότι οι άνθρωποι μπορούν να επιλέγουν το φύλο που είναι και να ταυτίζονται με μια ολόκληρη μυριάδα επινοημένων αντωνυμιών φύλου κατά το δοκούν, σας αγκαλιάζει η “επιστήμη”.

Για όσους πάσχουν από την ψυχική διαταραχή της δυσφορίας του φύλου, καταλάβετε ότι η αριστερά δεν ενδιαφέρεται για εσάς. Σας χρησιμοποιούν για τον στόχο της κοινωνικής κατάρρευσης. Ο Walter Heyer ταυτοποιήθηκε ως τρανσέξουαλ και υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση αλλαγής φύλου για την οποία τώρα μετανιώνει. Όμως, ο Heyer βρήκε τον Θεό και ξεπέρασε την ψυχική του ασθένεια. Έτσι, να ξέρετε αυτό: υπάρχει ελπίδα για εσάς στον Ιησού Χριστό.

 

 

Πηγή: TLL

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις