Ο Αμερικανικός ΕΟΦ ανακαλεί Rapid test ως αναξιόπιστο και επικίνδυνο!!!...Καποιοι πρεπει ν απολογηθουν....!!!

ΦΣΘ: Αναξιόπιστα τα rapid tests σε αεροδρόμια ή σύνορα 

Τα Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (CDC) ανακοίνωσαν αυτή την εβδομάδα ότι το τεστ PCR απέτυχε στην πλήρη

επανεξέτασή του και θα ανακληθεί η Άδεια Χρήσης Έκτακτης Ανάγκης.

Το Innova SARS-CoV-2 Antigen Rapid Qualitative Test, το σύστημα διαγνωστικών δοκιμών αναφοράς COVID του CDC, θα αποσυρθεί για χρήση έκτακτης ανάγκης μέχρι το τέλος του 2021 λόγω υπερβολικής συχνότητας ψευδώς θετικών και αρνητικών αποτελεσμάτων.

“Ο FDA έχει χαρακτηρίσει την ανάκληση αυτή ως ανάκληση κατηγορίας Ι, τον πιο σοβαρό τύπο ανάκλησης. Η χρήση αυτών των συσκευών μπορεί να προκαλέσει σοβαρούς τραυματισμούς ή θάνατο”, ανέφερε ο FDA στον ιστότοπό του.

“Η επισήμανση που διανεμήθηκε με ορισμένες διαμορφώσεις της δοκιμής περιλαμβάνει ισχυρισμούς επιδόσεων που δεν αντανακλούν με ακρίβεια τις εκτιμήσεις επιδόσεων που παρατηρήθηκαν κατά τη διάρκεια των κλινικών μελετών των δοκιμών. Τα χαρακτηριστικά επιδόσεων της δοκιμής δεν έχουν τεκμηριωθεί επαρκώς, παρουσιάζοντας κίνδυνο ψευδών αποτελεσμάτων.”

Ο FDA συνεχίζει να εξηγεί τους κινδύνους που σχετίζονται με τα ψευδώς θετικά και αρνητικά αποτελέσματα:

Τα ψευδώς αρνητικά αποτελέσματα μπορεί να οδηγήσουν σε καθυστερημένη διάγνωση ή ακατάλληλη θεραπεία του SARS-CoV-2, η οποία μπορεί να προκαλέσει βλάβη στον ασθενή, συμπεριλαμβανομένης της σοβαρής ασθένειας και του θανάτου. Τα ψευδώς αρνητικά αποτελέσματα μπορεί επίσης να οδηγήσουν σε περαιτέρω εξάπλωση του ιού SARS-CoV-2, μεταξύ άλλων όταν οι υποτιθέμενοι αρνητικοί ασθενείς ομαδοποιούνται σε ομάδες στην υγειονομική περίθαλψη, τη μακροχρόνια φροντίδα και άλλες εγκαταστάσεις με βάση ψευδή αποτελέσματα της εξέτασης.

Τα ψευδώς θετικά αποτελέσματα θα μπορούσαν να οδηγήσουν σε καθυστέρηση της σωστής διάγνωσης και της έναρξης της κατάλληλης θεραπείας για την πραγματική αιτία της ασθένειας του ασθενούς, η οποία θα μπορούσε να είναι μια άλλη απειλητική για τη ζωή ασθένεια που δεν είναι ο SARS-CoV-2. Τα ψευδώς θετικά αποτελέσματα θα μπορούσαν επίσης να οδηγήσουν σε περαιτέρω εξάπλωση του ιού SARS-CoV-2 όταν οι πιθανώς θετικοί ασθενείς ομαδοποιούνται σε ομάδες με βάση ψευδή αποτελέσματα της εξέτασης.

Τον Απρίλιο, η Innova Medical Group απέστειλε επιστολή επείγουσας ανάκλησης ιατρικών συσκευών σε όλους τους επηρεαζόμενους χρήστες της συσκευής.

“Μην χρησιμοποιείτε αυτές τις εξετάσεις για τον έλεγχο ή τη διάγνωση του COVID-19”, αναφέρεται στην επιστολή.

“Είτε καταστρέψτε τα τεστ τοποθετώντας τα στα σκουπίδια είτε επιστρέψτε τα τεστ χρησιμοποιώντας την ετικέτα επιστροφής FedEx που περιλαμβανόταν στην επιστολή που έστειλε η Innova στους πελάτες της”.

Το CDC εξέδωσε ανακοίνωση ως απάντηση στην ανάκληση του FDA, προτρέποντας τις κλινικές να εγκαταλείψουν το τεστ PCR υπέρ μιας “εγκεκριμένης από τον FDA” εναλλακτικής λύσης.

“Μετά την 31η Δεκεμβρίου 2021, το CDC θα αποσύρει το αίτημα προς τον Αμερικανικό Οργανισμό Τροφίμων και Φαρμάκων (FDA) για έγκριση επείγουσας χρήσης (EUA) του CDC 2019-Novel Coronavirus (2019-nCoV) Real-Time RT-PCR Diagnostic Panel, της δοκιμασίας που παρουσιάστηκε για πρώτη φορά τον Φεβρουάριο του 2020 για την ανίχνευση μόνο του SARS-CoV-2”, αναφέρει η ιστοσελίδα του CDC.

“Το CDC παρέχει αυτή την εκ των προτέρων ειδοποίηση ώστε τα κλινικά εργαστήρια να έχουν επαρκή χρόνο για να επιλέξουν και να εφαρμόσουν μία από τις πολλές εγκεκριμένες από τον FDA εναλλακτικές λύσεις”.

Η εξέταση PCR, γνωστή ως ο θεμέλιος λίθος των διαγνωστικών εξετάσεων COVID σε όλο τον κόσμο, έχει αποκαλυφθεί ως άλλη μια απάτη στη συνεχιζόμενη απάτη COVID, αλλά μπορείτε να στοιχηματίσετε ότι τα κυρίαρχα μέσα ενημέρωσης θα αγνοήσουν αυτή την εξαιρετικά σημαντική εξέλιξη.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

ΠΗΓΗ 

Σχόλια

  1. Όλο το αφήγημα του κοροϊδοιού στηρίχτηκε εξ αρχής στα αναξιόπιστα αυτά PCR τεστ.
    Αυτό το κατήγγειλε εξ αρχής ο γνωστός Γερμανός δικηγόρος και κατέθεσε την αγωγή.
    Τώρα (πολύ αργά πλέον, η ζημιά έχει γίνει) το αποσύρουν, φοβούμενοι φυλακή και μεγάλες αποζημιώσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ26 Ιουλίου, 2021 23:44

    Η ΚΑΤΑΠΑΚΤΗ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΑΣΤΑΜΑΤΗΤΑ .
    ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΕΧΟΥΝ ....
    Ο ΦΟΥΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΜΟΥΕΡΤΟ .
    ΚΛΩΝΑΡΙΟ ΒΛΕΠΕΤΕ .
    ΝΑ ΠΕΡΑΣΗ Ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ ..
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις