ΠΕΘΑΝΑΝ ΞΑΦΝΙΚΑ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΑ 3 ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ....

Κορονοϊός: Πέθαναν δύο άτομα, που έκαναν το εμβόλιο Pfizer/BioNTech - Ο  Δρόμος για την Θεραπεία 

Ξαφνικά για εσάς...

Για κάποιους άλλους δεν ήταν ξαφνικά!!!

 

 Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο, στέκεται και κείμενο που λέει "Πέθαναν ξαφνικά από καρδιά, τρείς εμβολιασμένοι γιατροί. Σάββατο, 24 Ιουλίου 2021 o πλαστικός και χειρουργός Γιώργος Σεβλιάδης στη Θεσσαλονίκη στις 23 Ιουλίου. o παθολόγος Δημήτρης Πέϊος από την Κρήτη στις 16 Ιουλίου o παθολόγος Διονύσης Κρέμης Ηράκλειο στις 12 Ιουλίου. από το" 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ

Σχόλια

  1. Πώς είναι δυνατόν να είναι τόσο αφελείς 3 γιατροί μάλιστα ;
    Αποδεικνύεται ότι η πανεπιστημιακή μόρφωση δεν σημαίνει τίποτα, αν δεν συνοδεύεται από κριτική αντίληψη.

    Προσωπικά απέρριψα το ενδεχόμενο να κάνω το λεγόμενο εμβόλιο, όταν απλά είδα κάποια ελεεινά υποκείμενα, όπως τον Ευαγγελάτο και τον Πορδοσάλτε, να τάσσονται αναφανδόν υπέρ του λεγόμενου εμβολίου και να το προπαγανδίζουν. Αυτό έφτανε για μένα.
    Γιατί θυμήθηκα τις εποχές των πρώτων μνημονίων, όταν τα ίδια άτομα αναπαρήγαγαν το σκεπτικό : "το μνημόνιο είναι ευλογία για τη χώρα". Σκέφτηκα απλά, ότι αφού αυτοί λένε ΝΑΙ στο λεγόμενο εμβόλιο, το συμφέρον μου είναι να πω ΟΧΙ, χωρίς να το πολυψάξω το θέμα από ιατρικής πλευράς.
    Πολλές φορές οι εχθροί σού λένε την αλήθεια και το τι να κάνεις. ΝΑΙ λένε αυτοί σε κάτι, ΟΧΙ πρέπει να πεις εσύ. ΟΧΙ σου λένε, ΝΑΙ να πεις εσύ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κριτικη αντιληψη δηλαδη διακριση και αυτεξουσιο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τα μεγάλα πανεπιστήμια του δυτικού κυρίως κόσμου [ΗΠΑ,ΕΕ κ.λ.π.]χρηματοδοτούνται από τις μεγάλες και γνωστές οικογένειες[ροκφέλερ ροθτσιλντ...]!

    Οι ίδιοι κανονίζουν τα προγράμματα σπουδών και χρηματοδοτούν τις έρευνες!

    Κατά συνέπεια ελέγχονται από τους ίδιους και από τις φαρμακοβιομηχανίες που επίσης ελέγχουν!

    Οι πτυχιούχοι γιατροί αυτών των σχολών λοιπόν σπουδάζουν την ασθένεια και όχι τη θεραπεία και όταν ασκούν το επάγγελμα [για εμάς λειτούργημα]έργο τους είναι η διάγνωση και η συνταγογράφηση και ό,τι νέο σχετικά με την πρόοδο της ιατρικής επιστήμης το πληροφορούνται από τους γνωστούς ιατρικούς επισκέπτες!

    Αρκετοί βέβαια ενημερώνονται από εναλλακτικές πηγές πληροφόρησης και λιγότεροι ασκούν την ολιστική ιατρική και είναι αυτοί που με αίσθημα ευθύνης διαφοροποιούνται από το επίσημο αφήγημα περί πανδημίας και μπολιάσματος!

    Οι άλλοι πέφτουν θύματα της άγνοιάς τους και το τίμημα που πληρώνουν είναι πολλές φορές η ζωή τους η ίδια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όμως σπουδάζοντας ιατρική δεν τους έμεινε τίποτα από την Μικροβιολογία;
      Είδαν πουθενά γραμμένο ότι οι όρθιοι κολλάνε [εκτός αν είναι όρθιοι στα ΜΜΜ] και οι καθιστοί όχι;
      Είδαν να γράφει ότι οι ιοί κυκλοφορούν νύχτα σαν τους βρυκόλακες;
      Είδαν πουθενά ότι οι μάσκες [με πόρους 10 φορές μεγαλύτερες από το μέγεθος των ιών] προστατεύουν;
      Πως στο καλό πήραν τα πτυχία;
      Και έχουν το υπόβαθρο να ψάξουν περισσότερες πληροφορίες για τα μπόλια!
      Αντιγόνη

      Διαγραφή
  4. Αδέρφια το συμπέρασμα που βγάζω με αφορμή το παραπάνω άρθρο αλλά και το περιστατικό με το θάνατο του 35χρονου στην Κόρινθο είναι το εξής:
    Έχουν φάει τέτοια πλύση εγκεφάλου , έχουν τέτοια άρνηση μέσα τους ότι εξαπατήθηκαν και φοβούνται μην τους πουν αρνητές που ακόμα και πάνω από τον τάφο του παιδιού τους τι κάνουνε ρε μλκ δηλαδή θα τρελαθώ ζητάνε λέει εξηγήσεις;;;;;;;;;
    Τι εξηγήσεις ρε λοβοτομημένε που πήρες στο λαιμό σου τον γιο σου ρεεεε τον μονάκριβο σου ρε ηλίθιε τον έστειλες στο χώμα ρε εγκληματία ….& αντί τώρα να βγεις,που είσαι και του ΙΚΑ, να φωνάξεις να θυμώσεις να ααα δεν ξέρω τι να κανείς - λες θέλω εξηγήσεις και δεν είμαστε αρνητές;;;;;;
    Κωνσταντίνε ειλικρινά ρε φίλε να βρούμε ένα ψυχολόγο ψυχίατρο να μας δώσει ένα πόρισμα μια γνώμη γιατί γίνετε αυτό δεν μπορώ να το διανοηθώ…το ίδιο ακριβώς αν θυμάσαι έλεγε και ο σύζυγος της κοπέλας που πέθανε και ήταν υπέρμαχοι των εμβολίων αν θυμάσαι 2-3 μήνες πριν
    Χx

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Είναι απεριόριστη η αμορφωσια , η ηλιθιότητα και η υπεροψία της δυτικής ιατρικής.
    Η δυτική ιατρική ,σε σχέση με άλλες π.χ. Κινεζική , αγιουρβεδική κ.τ.λ. δεν πρέπει να θεωρείται ιατρική για την ίαση του ανθρώπου. Ο μονος τίτλος που της Ταιριάζει είναι Ιατρική Εκτάκτου Ανάγκης.



    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Δεν υπάρχει σήμερα ιατρική επιστήμη με την έννοια της Ιπποκράτειου επιστήμης. Σήμερα υπάρχουν λευκές μπλούζες γεμάτες κονκάρδες των Big pHARMa, ντυμένες επιστήμη. Ο νοών νοείτο..!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

      Διαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις