ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ !!!

Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος: Δέκα γεγονότα σχετικά με την ρύπανση της  ατμόσφαιρας - Έμβολος 
 
Δειτε τι συμβαινει στον κοσμο που οι καλοαισμενοι δε θα σου πουν ποτε...
 
 Μπορεί να είναι εικόνα ‎1 άτομο και ‎κείμενο που λέει "‎HAKKIBAL عاجل الحك الرئيس التونسي يقرر إعفاء رئيس هشام‎"‎‎
 
1)Ο πρόεδρος της Τυνησίας Kais Saied μετά από βίαιες διαταραχές απέλυσε τον πρωθυπουργό Hicham Mechichi, πάγωσε το κοινοβούλιο και ανέστειλε την ασυλία όλων βουλευτών και των υπουργών, έκλεισαν τα αεροδρόμια και τα σύνορα και σε διάγγελμά του ενημέρωσε τους πολίτες ότι αναλαμβάνει την εκτελεστική εξουσία της Τυνησίας.
Ο πρόεδρος της Βουλής τον κατηγόρησε ότι διέπραξε πραξικόπημα και οι πολίτες πανηγυρίζουν στους δρόμους για την απόφαση του προέδρου.
Νωρίτερα είχε έκτακτη συνάντηση με ένοπλες δυνάμεις και υπηρεσίες ασφαλείας. Η κρατική τηλεόραση παίζει μόνο πατριωτικό ύπνο και μιλά με περηφάνια για τον στρατό.
Ο πρόεδρος Saied είχε πει "Πολύς κόσμος έχει εξαπατηθεί από την υποκρισία, την προδοσία και την κλεψιά των δικαιωμάτων του λαού".
Ήδη συλλαμβάνονται μεγάλα πολιτικά κεφάλια!
 
 Μπορεί να είναι εικόνα ρολόι χειρός και δέρμα με σαμαροραφή
 
2)Ο περιφερειακός πρόεδρος της πολιτείας Amhara στην Αιθιοπία, καλεί όλους τους νεαρούς άντρες να πάρουν τα όπλα και να κινητοποιηθούν εναντίον των μαχητών του Tigray που σφαγιάζουν κόσμο και πολεμούν την Ομοσπονδιακή Κυβέρνηση.
 
3) Σύμφωνα με Ντανγκ Χόα Ναμ, επικεφαλής του υπουργείου παιδικών υποθέσεων του υπουργείου εργασίας του Βιετνάμ, πάνω από 4.000 ανήλικα παιδιά βρίσκονται σε καραντίνα σε ειδικές εγκαταστάσεις χωρίς τη φροντίδα των γονιών τους.
Μία τέτοια εμπειρία μπορεί να οδηγήσει σε ψυχολογικό τραύμα για αυτά τα παιδιά πρόσθεσε ο κύριος Χόα Ναμ.
 
4)Η εισαγγελέας ανθρωποκτονιών Kim Arshi του Σάιντ Λούις παραιτείται αφού η ψηφιακή υπογραφή της χρησιμοποιήθηκε σε διάφορα έγγραφα δικαστηρίου ενώ ήταν σε άδεια μητρότητας. Η υπογραφή της βρέθηκε σε περισσότερες από 20 υποθέσεις μετά την έναρξη της άδειας μητρότητας με αποτέλεσμα να αφεθούν ελεύθεροι κάποιοι δολοφόνοι.
 
 Μπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα και άτομα που στέκονται
 
5)Το υπουργείο άμυνας της ρωσικής ομοσπονδίας ανέβασε υλικό από αεροπλάνο με 88 τόνους ανθρωπιστικής βοήθειας για τον λαό της Κούβας.
 
6) Ένα βυτίο καυσίμων εξερράγη στο Khair Khan στην Καμπούλ όπου κάηκαν σπίτια και καταστήματα.
 
 Μπορεί να είναι εικόνα εξωτερικοί χώροι
 
7) Μεγάλη πυρκαγιά σε αποθήκη στην βιομηχανική ζώνη υψηλής τεχνολογίας στην επαρχιακή πόλη Jilin στην Κίνα όπου σκοτώθηκαν 15 άνθρωποι και τραυματίστηκαν άλλοι 26.
 
8) Κατέρρευσε σιδηροδρομικό σταθμό στην επαρχιακή πόλη Zhengzhou, εκεί όπου έγιναν οι τελευταίες καταστροφές στην Κίνα.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
ΠΗΓΗ

Σχόλια

  1. Εδώ υπάρχει Ελληνικός Στρατός να κάνει παιχνίδι;
    Αρίμνηστος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν έχουν χρόνο, ξεσκατώνουν τους λάθρο.

      Διαγραφή
  2. Μόνο εδώ οι δικοί μας δεν φοβούνται για τίποτα. Το "παίζουν" Θεοί στη θέση του Θεού και αντιμετωπίζουν τους πολίτες ως σκλάβους χωρίς ανθρώπινα δικαιώματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις