ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΑΝ ΣΤΟΝ ΜΠΑΙΝΤΕΝ ΣΤΗ ΦΡΟΥΡΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΤΟΥ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΣΤΟ ΠΕΝΤΑΓΩΝΟ....!!!

 

Ο άντρας που αυτοαποκαλείται Πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών, Τζόζεφ Ρ. Μπάιντεν

προσπαθησε να εισελθει στο Πενταγωνο την Παρασκευη και του  αρνήθηκαν την είσοδό.

Λίγο μετά τη συνάντηση με τους δημοκρατικούς νομοθέτες για να συζητήσουν πιο περιοριστική νομοθεσία για τον έλεγχο των όπλων, ο Μπάιντεν πήγε στο Άρλινγκτον, VA για να υποστηρίξει τα πλεονεκτήματα της προγραμματισμένης απόσυρσης όλων των οπλων στις ΗΠΑ. Είχε επίσης προσπαθήσει να πείσει τους στρατιωτικούς ηγέτες ότι η απόφαση του Ιράν να εμπλουτίσει το πλουτώνιο ποιότητας όπλων στο 60% δεν απειλούσε τις ΗΠΑ. και τα συμφεροντα της συμφέροντα, είπε μια πηγή της διοίκησης μιλώντας υπό την προϋπόθεση της ανωνυμίας.

Αλλά ο Μπάιντεν δεν τα κατάφερε ποτέ.

Η πηγή μας είπε οτι η φρουρα του Πενταγώνου, σταμάτησε την κουστωδια του Μπάιντεν και της μυστικής του υπηρεσίας, ενημερώνοντάς τους ότι είχαν εντολες για να εμποδίσουν τα μέλη της διοίκησης του Μπάιντεν - συμπεριλαμβανομένου και του ιδιου του Μπάιντεν - να εισέλθουν στο κτίριο. Σύμφωνα με πληροφορίες, αυτές οι εντολες εφταναν εως τη χρήση θανατηφόρου βίας.

«Ο Μπάιντεν ζήτησε να μάθει ποιος έδωσε την εντολή, μπερδευοντας τα λόγια του, και του είπαν ότι η οδηγία προήλθε απευθείας από τον στρατηγό David H. Berger, Διοικητή του Σώματος του Ναυτικου των Ηνωμένων Πολιτειών και ένα ανώτατο μέλος του Επιτελείου. Όταν ο Μπάιντεν ζήτησε να μιλήσει με τον Αρχηγο Προσωπικού Στρατηγο Μάρκ Μίλεϊ, του είπε ότι ο Μίλεϊ - υποστηρικτής του Μπάιντεν - δεν ήταν πλέον υπεύθυνος », ανέφερε η πηγή μας.

Ο Μπάιντεν, πρόσθεσε η πηγή μας, έγινε εχθρικός, λέγοντας ότι ως Πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών είχε απεριόριστη πρόσβαση σε όλες τις ομοσπονδιακές υπηρεσιες, συμπεριλαμβανομένου του Πενταγώνου. Στη συνέχεια έδωσε εντολή στους συμβουλους του να «επιλύσουν το πρόβλημα».

Η φρουρα τους ξαναπροειδοποιησε.

"Η φρουρα του Πενταγώνου είπε στους πράκτορες του ότι κάνουν λάθος. Ότι υπήρχαν πάνω από εκατό στο εσωτερικό έτοιμοι να τους υποστηρίξουν αν ξεκινούσε πρόβλημα.

Επιπλέον, ο Μπάιντεν φέρεται να μουρμούρισε μια απίστευτη φράση: «Στοιχηματίζω ότι ο μπάσταρδος είναι μέσα».

Μπορούμε να μαντέψουμε μόνο σε ποιον αναφερόταν...!!!

 Αν και φαίνεται απίθανο, πρέπει να θυμόμαστε ότι ο Αρχηγος Προσωπικού Mark Milley αντιτάχθηκε στην προεδρία του Τραμπ και ήταν ένας από τους λίγους υψηλόβαθμους στρατιωτικούς ηγέτες που υποστήριξαν την υποτιθέμενη νίκη του Μπάιντεν το 2020. 

Είναι πιθανό ότι ο στρατηγός Milley ανατράπηκε και ο στρατηγός του Ναυτικου και των πεζοναυτων David Berger ανέλαβε τη διοίκηση προσωπικού. ...













ΠΗΓΗ

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις