Συνέντευξη Χουάν ο Σαβίν 23/03/2021

 

Ερώτηση : Χουάν μπορείς να μας πεις

κάτι νεότερο, πώς έχουν τα πράγματα;

Χουάν Ο Σάβιν : Το 80% των Αμερικανών ψήφισαν έναν υποψήφιο, τον Ντόναλντ Τραμπ! Φοβούνται τους αριθμούς, φοβούνται τον αριθμό του κόσμου που αντιστέκεται! Ο κόσμος ίσως νομίζει ότι όλα τελείωσαν, αλλά είναι η στιγμή που όλο τους το σχέδιο θα γυρίσει μπούμερανγκ. Δεν τελείωσε! Περιμένατε ποτέ να έχετε έναν πρόεδρο που να μάχεται για τον λαό; Καμιά ανάγκη δεν είχε να το κάνει.
Πολλοί προσπαθούν να τον αμαυρώσουν, αλλά για τον ίδιο όλο αυτό είναι ένα κάλεσμα, πέρα από το πατριωτικό του καθήκον, γι’αυτό είναι τόσο τολμηρός σε κάποια πράγματα.

Ερώτηση : Χουάν, πριν μπει στον Λευκό Οίκο ο πρόεδρος το 2017, έκανε κανένα ευχέλαιο, καθαρισμό του χώρου; Εξορκισμό;

Χουάν Ο Σάβιν : Είναι αλήθεια ότι μετά την ορκωμοσία, η Μελάνια δεν μπορούσε καν να μείνει εκεί. Κάλεσαν παπάδες για ευχέλαια αρκετές φορές! Αν θυμάστε ο πρόεδρος έπειτα έκανε τουιτ «Οι διάβολοι (σατανάς) πετάχτηκαν έξω από τον Οίκο!». Ξεκίνησε τη θητεία του κάτω από την προστασία του Θεού. Αν είχε κερδίσει τότε η Χίλαρι, τώρα δεν θα ήμασταν εδώ να μιλάμε. Αλλά είμαστε! Πρέπει να είμαστε ευγνώμονες για τον πρόεδρο Τραμπ, και όσους στέκονται δίπλα του από όταν ανέλαβε, αλλά και από πολύ πιο πριν, που εργάζονταν για να οδηγηθούμε σήμερα ως εδώ.

Ερώτηση : Χουάν, ο Θεός θα βοηθήσει με το θέμα των εκλογών, θα γυρίσει το αποτέλεσμα; Τι γίνεται;

Χουάν Ο Σάβιν : Φυσικά μας προστατεύει ο Θεός, βλέπεις ότι όλοι πλέον εκτίθενται στα μάτια του κόσμου.

Ερώτηση : Θα τιμωρηθούν όσοι έκαναν εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας, θα υπάρξει δικαίωση;

Χουάν Ο Σάβιν : Τόσον καιρό όλοι αυτοί ξέφευγαν, με τη βοήθεια του Θεού όλα θα αποκαλυφθούν και ο κόσμος θα μάθει τι σχεδίαζαν εναντίον του. Θα γυρίσει το παιχνίδι!

Ερώτηση : Υπάρχει Βαθύ Κράτος και στο Ισραήλ;

Χουάν Ο Σάβιν : Βέβαια, και στο Ισραήλ και σε άλλες χώρες, έχουν κόσμο που εργάζεται εναντίον των λαών, κάνουν σχέδια και χρηματοδοτουν πολέμους κ.λπ. Τα χρήματα φερ’ ειπείν που έστελνε ο Ομπάμα στο Ιράν, δεν έφευγαν σε παλέτες αλλά τα περισσότερα μεταφέρονταν μέσω κρυπτονομισμάτων. Έπειτα από το Ιράν έφευγαν προς Ουκρανία κι από κει στην Ιταλία, στην τράπεζα του Βατικανού. Κατόπιν μοιράζονταν σε πολλές χώρες προκειμένου να «μαγειρέψουν» τις εκλογές των χωρών αυτών, εξαγοράζοντας άτομα σε υψηλές θέσεις.

Ερώτηση : Μπορείς να μας αναφέρεις κάτι που έγινε την τελευταία ώρα, κάτι που να μπορεί να μάθει ο κόσμος κι έχει συμβεί πρόσφατα τώρα;

Χουάν Ο Σάβιν : Ναι. Κάτι πρόσφατο που έγινε χτες (σ.σ.22/03), στις 13:12 ώρα Ουάσιγκτον, ήταν ότι ο πρωθυπουργός της Ιταλίας έστειλε ένα γράμμα στο Κογκρέσο, ενημερώνοντας πως έχει μάρτυρα έναν πρώην κυβερνητικό αξιωματούχο, ο οποίος ζητούσε να μπει σε πρόγραμμα προστασίας μαρτύρων προκειμένου να δώσει πληροφορίες και στοιχεία για την Ντομίνιον, για τον ρόλο της Γερμανίας, του Καναδά, της Αγγλίας και των μυστικών υπηρεσιών της, καθώς και τη δική μας CIA!

Ερώτηση : Μπορείς να μας μιλήσεις λίγο και για τον Τζορτζ Σόρος;

Χουάν Ο Σάβιν : Ο Σόρος είναι πράκτορας των μυστικών αγγλικών υπηρεσιών. Με τα χρήματα του εξαγοράζει άπαντες. Είναι ένας βλάκας. Καθόλου έξυπνος! Και δείτε το Λονδίνο, από εκεί γίνεται όλη η διαχείριση των «επιχειρήσεων» τους μέσω των τραπεζών! Ελέγχουν το δίκτυό τους, τους λογαριασμούς της βασιλικής οικογένειας και συνεργάζονται με τις τράπεζες της Ελβετίας και του Βατικανού. Οι πλούσιες οικογένειες μυστικής καταγωγής διαχειρίζονται όλα τα γραφεία μυστικών υπηρεσιών, τράπεζες, φαρμακοβιομηχανίες, εκλογές, ΜΜΕ, κ.α. Το κάνουν για να διασφαλίσουν το δίκτυο τους. Ο πρόεδρος Τραμπ έχει τον ρόλο να τους ξεσκεπάσει. Είμαστε σε ένα κρίσιμο σημείο, θα γίνουν πιο δύσκολα τα πράγματα, θα ζοριστούμε, αλλά πριν την αυγή πάντα είναι πιο σκοτεινά. Δεν γίνεται να τελειώσουμε μέσα κάποιες ώρες ή μέρες, κατά συνέπεια χρειάζεται υπομονή και πίστη. Όλη η διαφθορά τους θα πρέπει να εκτεθεί στο κοινό! Επί του παρόντος τα πράγματα δείχνουν πως ο πρόεδρος Τραμπ δε μπορεί να κάνει τίποτε άλλο, κι όμως! Μπορεί! Χρειάζονται μια τέλεια μέρα, μια ειδική περίσταση ίσως… Τις επόμενες μέρες; Θα δείξει.. 


Πάντως μια μικρή ομάδα στρατηγών ακόμη απέχει από τους σχεδιασμούς για κάποιο λόγο, η Καμπάλ έχει ενορχηστρώσει καλά το παιχνίδι του πόλεμου και της αναταραχής, και καθώς στην επίθεση εναντίον των ΗΠΑ συμμετείχαν και άλλες χώρες, οι οποίες θεωρούνται σύμμαχοί μας, για να ανατρέψουν τον εκλεγμένο πρόεδρο, τώρα προσπαθούν να τα ρίξουν όλα στη Ρωσία! Αυτό είναι ένα τεράστιο ψέμα, η Ρωσία παλεύει να μείνει έξω από όλη αυτή την προδοσία, η οποία είναι καθαρά εσωτερική, οργανωμένη ανταρσία! 


Ο πρόεδρος Τραμπ προσπαθούσε επί 4 χρόνια να ανακόψει τη δύναμή τους, ειδικά των μυστικών υπηρεσιών. Έχω ξαναπεί πως αυτή η διαδικασία θα μοιάζει στον κόσμο σαν μια επιθανάτια εμπειρία, τραυματική. Όμως οφείλουμε να βρούμε τον σκοπό μας ως ανθρωπότητα, δεν θα τους κάνουμε τη χάρη να πολεμήσουμε ο ένας τον άλλο, έχετε πίστη, ενημερωθείτε, γίνετε ενεργοί πολίτες και κρατηθείτε σταθεροί!

Σας ευχαριστώ για τον χρόνο σας. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

ΠΗΓΗ 

 

Σχόλια

  1. Ακόμα ονειρεύονται τον Τραμπ κάποιοι. Τι να πει κανείς;
    Αριμνηστος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν ήταν, θα είχε αναλάβει ήδη την εξουσία. Εκ των πραγμάτων, ουδέν μονιμότερον του προσωρινού..

      Διαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις