JOHN GEDDERT....Στον αγυριστο....

Former US Olympic Gymnastics Coach John Geddert Found Dead Amid Sexual  Assault Allegations - SPORTbible 
 
Στην πολιτεία του Michigan κάπου κοντά στο Ντιτρόιτ, χθες το πρωί βρέθηκε νεκρός σε μια στάση ταξιδιωτών στην εθνική οδό ο πρώην προπονητής της εθνικής ομάδας των Ολυμπιακών αγωνων JOHN GEDDERT. 
 
Ο προπονητής είχε συμφωνήσει να παραδοθεί στις δικαστικές αρχές χθες το πρωί γιατί του είχαν απαγγελθεί 20 κατηγορίες για βιασμό ανηλίκων και την εμπορία και διακίνηση ανθρωπων και για κάποιες οικονομικές απάτες. Αντιμετώπιζε πολλές φορές Ισόβια. Πιστεύεται ότι θα υπάρξουν πολλές συλλήψεις ακόμα σε παιδεραστές για διακίνηση και εμπορία ανθρωπων. 
 
Φανταστείτε πόσοι άλλοι επώνυμοι θα εμφανιστούν στην πορεία. Στέλνανε οι γονείς τα παιδιά τους στην οργάνωση των Ολυμπιακών αγωνων για να γίνουν σωστοί Αθλητες, και να διακριθούν, και ίσως μια μέρα να πουν ότι διέπρεψαν, και εκεί τα περίμενε αυτός ο Άθλιος. 
 
Γνωρίζοντας ότι δεν θα μπορούσε ποτέ ξανά να ζει Ελεύθερος, σταμάτησε σε μια στάση στη διαδρομή όπου και έβαλε τέρμα στη ζωή του. (επισημη εκδοχη).
 
Είναι αδιανόητο, ακόμα και στις εγκαταστάσεις της Ολυμπιακης οργάνωσης μιας χώρας να κινδυνεύουν τα παιδιά. Οι υπεύθυνοι της Ολυμπιακής επιτροπής που διάλεξε για τόσα χρόνια αυτόν τον προπονητή, δεν φέρει ευθύνες για την κακοποίηση αυτών των παιδιών? 
 
Που ήταν τόσα χρόνια όλοι αυτοί, τι ρόλο έχουν παίξει στην σιωπή και στην κάλυψη στα αίσχη του προπονητή τους. 
 
Αναρωτιέται κανεις σε τέτοιες εγκαταστάσεις, μόνος του λειτουργούσε αυτός, δεν υπήρχε κανένας να επιβλέπει την ασφάλεια των παιδιών?
 
 Τόσο μεγάλο διάστημα που ήταν υπεύθυνος, ούτε ένας στον οργανισμό δεν κατάλαβε τίποτα? 
 
 η....
 
...είναι μπλεγμένοι και αλλοι στην βρόμικη αυτή ιστορία....?
 
Ειναι βαθυς ο βαλτος....
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις