Στη Γαλλία αυξήθηκε η παιδική πορνεία κατά 600 % μεταξύ 2014 και 2020!!Ταϊλάνδη η Γαλλία...ως κι 6 χρονών παιδιά εκδίδονται.

 

Στη Γαλλία αυξήθηκε η παιδική πορνεία κατά 600 % μεταξύ 2014 και 2020. Μεταξύ του 2014 και του 2020, ο αριθμός των παιδιών που

αναφέρθηκαν ότι τα εκμεταλλεύτηκαν και πωλήθηκαν από σωματέμπορους στη Γαλλία αυξήθηκε κατά 600%, σύμφωνα με την Εθνική Υπηρεσία Καταπολέμησης της Διακίνησης Ανθρώπων.

Το Κεντρικό Γραφείο Καταστολής της Εμπορίας Ανθρώπων (OCRTEH) αποκάλυψε ότι ο αριθμός των ανηλίκων που αναφέρθηκαν ότι τα εκμεταλλεύτηκαν ως παιδιά πόρνες ήταν 28 το 2014, αλλά αυτός ο αριθμός αυξήθηκε σε 198 το 2020, που αντιπροσωπεύει αύξηση κατά 600% μόλις σε έξι χρόνια.

Μια από τις περιοχές όπου ο αριθμός των κρουσμάτων παιδικής πορνείας ειδικότερα πολλαπλασιάστηκε αυτά τα τελευταία χρόνια είναι η Lille όπου η εισαγγελέας Carole Étienne δήλωσε πως αυτοί οι αριθμοί θα όφειλαν να χρησιμεύσουν ως « συναγερμός » για τις αρχές μεταφέρει το Actu.

Στην αρχή αυτού του μήνα η πόλη γνώρισε την τελευταία υπόθεση μ΄ενεχόμενους 2 νέους σε δίκτυο σεξουαλικής διακίνησης συμπεριλαμβανομένων παιδιών.

Ένας άνδρας κατηγορείται για τη λήψη φωτογραφιών κοριτσιών και τη χρήση τους για να διαφημίσει τις υπηρεσίες τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ενώ ο άλλος κατηγορείται για τη διασφάλιση της ασφάλειας των νεαρών θυμάτων.

Η εισαγγελέας Carole Étienne δήλωσε: « το 2020, στις υποθέσεις προαγωγής στις οποίες οφείλαμε ν΄αντιμετωπίσουμε υπήρχαν 33 θύματα εκ των οποίων τα 22 ήταν ανήλικα. Αυτή είναι μια κλήση σε αφύπνιση που θέλω να κάνω. »

« Πρόκειται συνήθως για άτομα ευάλωτα σε φυγή από το σπίτι ηλικίας 14 ως 17 ετών», δήλωσε η κα. Étienne. Αυτή πρόσθεσε: «Διαπιστώνουμε μια Nous constatons une banalisation της προαγωγής και της πορνείας στους νέους, για εξοικονόμηση ενός τρόπου ζωής. »

Αρκετές άλλες περιπτώσεις παιδικής πορνείας έγιναν πρωτοσέλιδα στη Γαλλία πέρυσι, συμπεριλαμβανομένης ενός ρεπορτάζ από τη Ντιζόν, στην οποία ένας δικαστής κατηγορήθηκε ότι εκθέτει την 12χρονη κόρη του σε άλλους άνδρες μέσω διαδικτύου.

Το 2019, το Παρατηρητήριο για τη Βία κατά των Γυναικών στο Seine-Saint-Denis δημοσίευσε μια έκθεση που ισχυρίζεται ότι περίπου το ένα τρίτο από τις ανήλικες πόρνες στα προάστια του Παρισιού ήταν κάτω των 15 ετών και μερικές ήταν μόνο έξι. anguillesousroche 19/2/21

Ταϊλάνδη η Γαλλία..το Παρίσι.…ως κι 6χρονα παιδιά εκδίδονται.

Αλλά οι πιο συγκλονιστικές αποκαλύψεις δεν ήταν του Jeffrey Epstein όπου σύμφωνα με δημοσίευμα στο μικρό Μαύρο Βιβλίο του υπήρχαν κι ονόματα επιφανών Ελλήνων της ελίτ αλλά 

Εικόνα

τα όσα αδιανόητα για ανθρώπινο νου καταγράφει στα wikileaks o όμηρος του δυτικού καθωσπρεπισμού βικτωριανής σύφιλης (Οκτώ χιλιάδες γυναίκες πέθαιναν κάθε χρόνο στο βικτωριανό Λονδίνο, από σύφιλη) Julian Assange για την υπόθεση Dutroux στο Βέλγιο. Τα όσα αναφέρονται εκεί αναδεικνύουν ότι το όλο κύκλωμα δρούσε ως προαγωγός παιδιών στα διεστραμμένα γούστα της τοπικής ελίτ…Σατανιστικές τελετές, μαύρη μαγεία με ανήλικα παιδιά και ομαδικά σαδιστικά όργια εις βάρος τους αλλά κι ανθρωποθυσίες ειδεχθή τελετουργικά εγκλήματα κατά ανηλίκων δεν αντέχει ανθρώπινος νους να τα κατονομάσει και ν΄ασχοληθεί. Πείστηκα ότι ο τολμηρός δημοσιογράφος είναι όμηρος γιατί τίναξε στον αέρα με τις αποκαλύψεις του όλο το σύστημα άγγιξε την τερατική καρδιά του που είναι τελετουργικός σατανισμός-παιδοφιλία-πολιτική δύναμη ένα τρίπτυχο τόσο νοσηρό και καλά κρυπτογραφημένο όσο οι μέρες που διάγουμε αυτό το διάστημα…..Κάποια αποσπάσματα κυκλοφορούν κατά διαρροή στο διαδίκτυο.

WikileaksDutroux n’était qu’un fournisseur, les “élites” consommaient…Et continuent de le faire.” Μήπως κι εδώ υπάρχει αντίστοιχη ατζέντα; 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

Σχόλια

  1. Nα γιατί δεν πρέπει να βάζεις για κανένα το χέρι σου στη φωτιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις