Victoria's Secret

Η εικόνα ίσως περιέχει: 6 άτομα, άτομα που στέκονται και υπαίθριες δραστηριότητες 
 
ΒΙΚΤΩΡΙΑΣ ΣΙΚΡΕΤ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΥΡΤΙΝΑ
VS=VRIL SOCIETY=ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΩΝ ΒΡΙΛ
 
Η πίσω πόρτα της Βικτώριας Σικρετ ( Victorias secret = VS= Vril Society= κοινωνία των βριλ), διοικείται από τον Έπστειν την Μάξουελ και οι κοπέλες εντοπίζονται από την Anna Wintour. 
 
Οι περισσότερες από τις κοπέλες είναι τρανσέξουαλ άλλες προγραμματισμένες από μικρή ηλικία να γίνουν μοντέλα (πόρνες). Τα άλλα πρακτορεία προσπαθούν να βρουν κοπέλες συμβόλαιο (εργασίας – διακίνησης) για τεράστια ποσά. Κάποιες ακόμα τις υποχρεώνουν να κάνουν απαίσιες πράξεις δια της βίας.
 
Τα σώους της Βικτώριας Σίκρετ είναι ένα μεγάλο παζάρι του σεξ για νεαρά κορίτσια. Τα χειρότερα αρχίζουν μετά την πασαρέλα στα πάρτι.
 
Τα σώους για τα κορίτσια αρχίζουν από την ηλικία των δύο χρόνων με τα δικά τους εσώρουχα σε σημεία όπως σκάφη, νησιά, υποβρυχια…
 
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΒΕΤΑ
 
Ο προγραμματισμός BETA έχει σχεδιαστεί για να μεταμορφώνει τα κορίτσια σε σεξουαλικά γατάκια, του απόλυτου σεξουαλικού σκλάβου / αγγελιοφόρου / διασκεδαστή / δασκάλου / συζύγου.
 
Από όλα τα προγράμματα αυτο που χρησιμοποιουν περισσοτερο ειναι του Monarch. Όλα τα γατάκια BETA είναι ειδικά σχεδιασμένα για μοτίβα τσίταχ, εκτυπώσεις λεοπάρδαλης και λωρίδες τίγρης και όλα τα γατάκια BETA πρέπει να κατακτήσουν το όπλο που προκαλεί διαχωρισμό του μυαλού, του Hello Kitty και των συντρόφων της. 
 
Υπάρχουν μουσικά βίντεο, φωτογραφίες προώθησης και πολυμέσα που περιέχουν πολλές αναφορές στον προγραμματισμό BETA Kitten. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις