"ΚΛΕΙΝΕΙ" ΚΑΙ ΤΟ BROADWAY

Stream Broadway musicals for free during coronavirus pandemic - Insider

Τα 41 θέατρα του Broadway στη Νέα Υόρκη αναστέλλουν τώρα τις πωλήσεις εισιτηρίων έως τις 30 Μαΐου 2021, σύμφωνα με ανακοίνωση της Παρασκευής το πρωί από το The Broadway League, το οποίο εκπροσωπεί παραγωγούς και ιδιοκτήτες θεάτρων.
 
Ο Charlotte St. Martin, Πρόεδρος του Broadway League, δήλωσε, "με σχεδόν 97.000 εργαζόμενους που βασίζονται στο Broadway για τα προς το ζην και με ετήσιο οικονομικό αντίκτυπο 14,8 δισεκατομμυρίων δολαρίων στην πόλη, η συμμετοχή μας δεσμεύεται να ανοίξει ξανά μόλις το επιτρέψουν οι συνθήκες να το κάνουμε. " 
 
Ο Μάρτιν είπε ότι «εργάζεται ακούραστα με πολλούς εταίρους για τη διατήρηση του κλάδου μόλις ανεβάσουμε ξανά τις κουρτίνες μας». 
 
Όλα τα θέατρα του Μπρόντγουεϊ έκλεισαν απότομα στις αρχές Μαρτίου καθώς η πανδημία του ιού διέσχιζε την πόλη. Όλες οι εκπομπές έχουν ακυρωθεί έκτοτε, με τους παραγωγούς να επεκτείνουν το κλείσιμο από τις 7 Ιουνίου έως τις 6 Σεπτεμβρίου έως τις 3 Ιανουαρίου 2021, έως τις 31 Μαΐου 2021.
Το FOX 5 της Νέας Υόρκης δήλωσε ότι η τελευταία επέκταση για να κλείσει τα θέατρα θα οδηγήσει σε περαιτέρω δυσκολίες στο πρώτο εξάμηνο του 2021 για το Broadway, συμπεριλαμβανομένης της κυκλοφορίας νέων παραστάσεων την άνοιξη. 
 
Με το Broadway κλειστό, οι ηθοποιοί έχουν πολύ λίγη δουλειά. Η Actors 'Equity Association, η εργατική ένωση που εκπροσωπεί 51.000 ηθοποιούς, ζήτησε από την Ουάσινγκτον να παράσχει χρηματοδότηση και δάνεια σε αυτούς που δραστηριοποιούνται στον κλάδο των παραστατικών τεχνών.
"Βρισκόμαστε στη μέση της χειρότερης κρίσης που αντιμετωπίζει το αμερικανικό θέατρο από τη γρίπη του 1918, και γιατί τώρα θα ήταν η ώρα να αλλάξουμε τη δεκαετία της σχέσης συνεργασίας μας;" είπε η Mary McColl, εκτελεστική διευθύντρια της Equity. 
 
Ο McColl είπε, "δεν βοηθά τους ηθοποιούς και τους σκηνοθέτες και δεν βοηθά το εργατικό κίνημα. Πρέπει να αγωνιζόμαστε για την προστασία των εργαζομένων, και αντ 'αυτού, είμαστε σε αυτό το επιχείρημα σχετικά με το ποιος πρέπει να είναι ο φράκτης."
 
Η Broadway έκλεισε τις πόρτες της για σχεδόν επτά μήνες - ήταν καταστροφική για την τοπική οικονομία , καθώς η έλλειψη τουριστών που συμμετέχουν στα μιούζικαλ και τα παιχνίδια της πόλης συμβάλλει δισεκατομμύρια δολάρια κάθε χρόνο σε μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις. Περίπου το 65% των ετήσιων πωλήσεων του Broadway περιλαμβάνει τουρίστες από το εξωτερικό.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις