Η ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΡΑΜΠ & ΠΟΥΤΙΝ !!!

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.

Σας το έχω γράψει πολλές φορές εδώ, ότι Τραμπ και Πούτιν είναι οι χαρακτήρες τους οποίους εμείς βλέπουμε σε αυτό το έργο και
πως πίσω τους βρίσκεται η Συμμαχία των Φωτεινών Δυνάμεων. Σας είπα επίσης πως αυτό που συμβαίνει είναι ΠΟΛΕΜΟΣ μεταξύ του Φωτός και του Σκότους.

Είναι μια μεγάλη στρατιωτική επιχείρηση που εξελίσσεται στην Γαία και η οποία δεν θα μπορούσε να γίνει μόνο από ανθρώπους; Ο λόγος είναι απλός, εφόσον ο εχθρός δεν είναι άνθρωποι και επιπλέον διαθέτει πολύ πιο προηγμένη τεχνολογία από τους ανθρώπους δεν θα μπορούσαν ποτέ οι άνθρωποι να τους αντιμετωπίσουν από μόνοι τους με επιτυχία.

Οι Φωτεινές δυνάμεις είναι όντα ανώτερων διαστάσεων από άλλα αστρικά συστήματα. Ένα τέτοιο ον βλέπετε σε αυτό το βίντεο; είναι αυτός που κατεβαίνει τελευταίος από το αεροσκάφος του προέδρου.

Κάποιες από τις φωτεινές οντότητες μπορεί να μην έχουν την όψη που θα περιμένατε, που θέλατε ή που σας αρέσει αλλά αυτό έχει να κάνει με την τάση των ανθρώπων να κρίνουν με το μυαλό και όχι να νιώθουν με την καρδιά ώστε να μπορούν να διαβάζουν την ενέργεια.

Αυτή θα έλεγα είναι όψη Ακτουριανού, υπέροχο φωτεινό ον ; οι Ακτουριανοί είναι επίσης οι καλύτεροι θεραπευτές του γαλαξία μας.






















ΠΗΓΗ


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις