Βατικανό..."Η αγία έδρα των δαιμόνων και του σατανά ο θρόνος"

Η εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα

Είναι η έδρα των γαλαζοαίματοι ιλουμινάτοι ( ερπετοειδή), στην μυστική βιβλιοθήκη κάτω απο τις Κατακόμβες Archivum Apostolicum Secretum βρίσκεται η αλήθεια της ανθρωπότητας όπως και τα
αρχαία επικίνδυνα σατανικά βιβλία τα οποία περιέχουν πολύ ισχυρά ξόρκια, τελετουργίες και αλχημείες που επικαλούν δαίμονες και κάνουν συμφωνίες με σκοτεινές δυνάμεις.

 Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.

Το βιβλίο Grimoire dei segreti βρέθηκε στον τάφο του Σολομώντα στην Ιερουσαλήμ, το βιβλίο απο μόνο του είναι πυρίμαχο και περιέχει μυστικά αποκρυφισμού και μαγικά τεχνουργήματα απο αρχαίους πολιτισμούς του κόσμου τα οποία έχουν απίστευτη δύναμη. Στα αρχεία βρίσκονται οι Papyrus Craecae Magicae Secretum του 2ου αιώνα, το ευαγγέλιο του σατανά γνωστό ώς κόκκινο δράκο, το Codex Lider Monstrorum του 8ού αιώνα και αναφέρεται στους Cinocephalis (κυνοκέφαλοι), στους Monopodus (μονόποδοι),στους Sciapodae, στους Epiphagi,στους Acephaloi και στους Aglaeca. Το Codex Noctum, Codex Luciferi, Nero Codex και το Cartea Lui Iosif. 

 Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.

Επικαλούνται τους θεούς Solis invictus, Moloch, Lucifer, Baal, Jehovah ο τιμωρός, τον Baphomet,τον Gog και τον Mega Arconte. Το έμβλημα του Βατικανού έχει δύο κλειδιά, το ένα χρυσό και το άλλο ασημένιο που σημαίνουν τα κλειδιά της γνώσης και της δυναμης του ουρανού και της γής, τα κλειδιά του σύμπαν και κόλασης. 


 Η εικόνα ίσως περιέχει: κείμενο

Οι Ιλουμινάτοι έχουν τη δική τους βίβλος με την αλήθεια η οποία είναι απαγορευμένη για στην ανθρωπότητα και για το λόγο αυτό κάνουν όρκο σιωπής και αφοσίωσης, οποίος παραβιάζει τους όρκους δολοφονείται. Μερικά από αυτά τα βιβλία μαζί με τα πιο ισχυρά λείψανα ήταν συλλογή του Κωνσταντίνου α' για να αυξήσει τη δύναμή του και να βασιλεύει. Επίσης έχουν το πρωτότυπο του Codex Gigas και εκατοντάδες σατανικά ισχυρά τεχνουργήματα και ξόρκια.














ΠΗΓΗ 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις