"Η παγκόσμια μυστική σατανική αίρεση του κανιβαλισμού"

Η εικόνα ίσως περιέχει: άτομα κάθονται

Που εδώ και χιλιάδες χρόνια προσφέρουν ανθρώπινες θυσίες στους θεούς τους Moloch και Solis invictus για επιτυχία, δύναμη και νεότητα. Μέλη στην αίρεση του κανιβαλισμού οι πάπες, η
Ελισάβετ, καρδινάλιοι, γαλαζοαίματοι, πολιτικοί, μέλη της κινηματογραφικής και μουσικής βιομηχανίας, πλούσιοι, ισχυροί, καλλιτέχνες και πολλοί άλλοι είναι εθισμένοι στο ανθρώπινο κρέας και αίμα. Διοργανώνουν επίσημα δείπνα με εξαίσια πιάτα συνοδευόμενα απο ανθρώπινα έμβρυα και ανθρώπινα φιλέτα. 

 Η εικόνα ίσως περιέχει: 5 άτομα, φαγητό

Τέτοια φαγοπότια γίνονται και στο Βατικανό, στο Cannibal Club Restorant στο Λος Άντζελες, στο Zorro Ranch στην έρημο του Νέου Μεξικού και σε πολλά αρχοντικά ανά τον κόσμο. Η εταιρεία AMBROSIA στην Καλιφόρνια κάνει μεταγγίσεις αίματος νεαρών παιδιών κάτω των 20 ετών σε πλούσιους ηλικιωμένους για ζωτικότητα και νεότητα, σύμφωνα με την δήλωση του ιδιοκτήτη Jesse Karmazin, το αίμα αγοράζεται απο την τράπεζα αίματος και πώς δεν γνωρίζει το πώς το αποκτούν. 

 Η εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα

Η Ελισάβετ κατηγορήθηκε τον Οκτώβριο του 1964 για την εξαφάνιση 10 παιδιών τα οποία πήρε απο το Ίδρυμα Kamloops και δεν τα επέτρεψε ποτέ και δεν έκανε καμία δήλωση ποτέ. Στο Mohawk Indian Residential School στο Brantford, Οντάριο στο Καναδά βρέθηκαν λάκκους με μαζικούς τάφους παιδιών και το 2008 η Ελισάβετ και ο Πάπας με την εξουσία τους κατάφεραν να σταματήσουν της εκσκαφές και να κουκουλωθεί η υπόθεση. 

 Η εικόνα ίσως περιέχει: άτομα κάθονται και εσωτερικός χώρος

Τα κλεμμένα παιδιά προορίζονται για την παραγωγή αδρενόχρωμο, σεξουαλική εκμετάλλευση, τροφή, για την εμπορία οργάνων, για μεταγγίσεις αίματος, γενετικά πειράματα, για εκτροφείο, για καταναγκαστική εργασία και για την παραγωγή συνθετικών διαμαντιών. Η Χίλαρι Κλίντον ήταν ο εγκέφαλος στον παγκοσμίο δίκτυο λαθρεμπορίου παιδιών και εφήβων. Η πυραμίδα του κανιβαλισμού σχηματίζεται απο το Βατικανό, το Μπάκιγχαμ και την ισχυρή ελίτ...
















ΠΗΓΗ 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις