Πούτιν και Τραμπ εναντίον της Νέας Τάξης: Η Τελική Μάχη

Ζούμε σε συναρπαστικές στιγμές.

Το άγνωστο που βρίσκεται μπροστά μας είναι συναρπαστικό και τρομακτικό.

 Συναρπαστικό μακροπρόθεσμα, αλλά μάλλον τρομακτικό βραχυπρόθεσμα.

 Όλες οι αυτοκρατορίες τελικά πεθαίνουν και βρισκόμαστε στην τελική φάση της Νέας Παγκόσμιας Τάξης που δεν θα ανακάμψει από το ρωσικό παιχνίδι ρουλέτας που παίζει, γιατί ο Βλαντιμίρ Πούτιν του έδωσε ένα φορτωμένο όπλο και τράβηξε τη σκανδάλη.

Οι τελευταίες εβδομάδες έθεσαν τα πάντα στη θέση τους για την τελευταία μάχη.

 Υπάρχουν τόσα πολλά διαφορετικά γεγονότα και γεγονότα, αριστερά και δεξιά, και θα προσπαθήσω να κάνω το καλύτερο δυνατό για να παραμείνω μεθοδικός σε αυτήν την περίπλοκη έκθεση.

 Γυμνά μαζί μου, παλεύω για τρεις εβδομάδες με αυτό το άρθρο λόγω του τρελού αριθμού πρόσθετων λεπτομερειών που παρέχει κάθε μέρα. 

Ίσως να ήταν λάθος στιγμή να σταματήσω το κάπνισμα, αλλά μου αρέσει μια καλή πρόκληση.

Πτώση δολαρίων

Απαιτείται ένα μικρό πλαίσιο. 

Η ιδέα του New World Order είναι απλώς η επιθυμία μερικών διεθνών τραπεζιτών που θέλουν να κυβερνούν οικονομικά και πολιτικά ολόκληρο τον πλανήτη ως μια ευτυχισμένη οικογένεια. 

Ξεκίνησε το 1773 και αν είχε περάσει σημαντικές αλλαγές με την πάροδο των ετών, αλλά η ιδέα και ο στόχος δεν έχουν αλλάξει ελάχιστα. 

Δυστυχώς για αυτούς, οι διεθνείς τράπεζες που λεηλατούν τον πλανήτη μέσω του δολαρίου ΗΠΑ από το 1944 απειλούνται τώρα από υπερπληθωρισμό, καθώς η εκτυπωτική μηχανή τους περιστρέφεται εδώ και χρόνια για να καλύψει τις παράλογες δαπάνες τους για να στηρίξουν πολέμους πετρελαίου και πόρων που όλοι τελικά χαμένος.

 Προκειμένου να αποφευχθεί αυτός ο επερχόμενος υπερπληθωρισμός, προκάλεσαν επίθεση ιών σε τέσσερις χώρες (Κίνα, Ιράν, Ιταλία και τώρα οι Ηνωμένες Πολιτείες) για να εξαπλώσουν τον πανικό στον πληθυσμό, με την πολύτιμη βοήθεια των επαίσχυντων μέσων τους. 

Παρόλο που αυτός ο ιός κορώνας δεν διαφέρει από τους νέους ιούς που επιτίθενται στον άνθρωπο κάθε χρόνο, ο τρόμος των μέσων ενημέρωσης ώθησε τους ανθρώπους να απομονωθούν οικειοθελώς από φόβο και τρόμο. 

Κάποιοι έχασαν τη δουλειά τους, οι εταιρείες χρεοκοπούν, ο πανικός δημιούργησε μια συντριβή στο χρηματιστήριο που αδειάστηκε πορτοφόλια και αποξηραμένα περιουσιακά στοιχεία, με αποτέλεσμα μερικά τρισεκατομμύρια εικονικά δολάρια από την αγορά να απελευθερώσουν την πίεση από το νόμισμα.

Χρηματιστήριο

Μέχρι στιγμής, τόσο καλό, αλλά όλα τα άλλα πήγαν στραβά σε αυτό το απελπισμένο και απόλυτο μπάντζα. 

Ο κορυφαίος ιολόγος στον πλανήτη επιβεβαίωσε ότι η χλωροκίνη χρησιμοποιείται από τους Κινέζους με θεαματικά αποτελέσματα για τη θεραπεία ασθενών, και στη συνέχεια βελτίωσε το μαγικό φίλτρο του προσθέτοντας ένα πνευμονικό αντιβακτηριακό που ονομάζεται αζιθρομυκίνη, και έσωσε όλους από τις πρώτες 1000 περιπτώσεις του, αλλά μία. 

Ο Ντόναλντ Τραμπ επέβαλε αμέσως την ίδια μεταχείριση μέσω ενός αγώνα εναντίον της Ομοσπονδιακής του Ομοσπονδιακής Διοίκησης Φαρμάκων, που αγόρασε και ανήκε στο βαθύ κράτος. 

Αυτό ανάγκασε όλα τα μέσα να μιλήσουν για το θαύμα Elixir του Δρ Didier Raoult, υπογράφοντας το ένταλμα θανάτου για την εμπιστοσύνη μας σε όλες τις δυτικές κυβερνήσεις, τις ιατρικές υπηρεσίες τους, τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας και τα μέσα που προσπαθούσαν να καταστρέψουν την άψογη φήμη του γιατρού, εφευρίσκοντας ξαφνικές «επικίνδυνες παρενέργειες» ενός σχεδόν επιθετικού φαρμάκου που έχει χρησιμοποιηθεί για 60 χρόνια για τη θεραπεία της ελονοσίας. 

Όχι πολύ μακριά στη Γερμανία, ο διεθνώς επαινόμενος Δρ Wolfgand Wodarg σημείωσε ότι ο μηχανικός πανικός ήταν εντελώς άχρηστος, καθώς αυτός ο ιός δεν είναι διαφορετικός από τους άλλους που μας επηρεάζουν κάθε χρόνο. 

Αυτή ήταν μια καταπληκτική νίκη για τον Τραμπ και τον γενικό πληθυσμό των κοινωνικών μέσων, που εξέθεσαν μαζί τα παθολογικά ψέματα των επίσημων καναλιών επικοινωνίας κάθε χώρας της Νέας Παγκόσμιας Τάξης.

 Στην πραγματικότητα, η αξιοπιστία αυτών των μαριονετών κυβερνήσεων έχει εξαφανιστεί στον αέρα, και από τα μάτια της καταιγίδας, η Ιταλία σίγουρα θα εγκαταλείψει την ΕΕ αμέσως μετά την κρίση, η οποία θα προκαλέσει ένα φαινόμενο ντόμινο που διατρέχει όλες τις χώρες της ΕΕ και τα μέλη του ΝΑΤΟ. 

Φίλοι μου, ο παγκοσμιοποίηση είναι νεκρός και έτοιμος για αποτέφρωση.

Σκάβοντας την άβυσσο

Οι διεθνείς τραπεζίτες δεν μπορούσαν να το δουν το 1991, όταν κυριάρχησαν στο 95% του πλανήτη μετά την πτώση της Σοβιετικής Ένωσης. 

Φαινόταν ότι τίποτα δεν θα μπορούσε να σταματήσει την τελική αποστολή τους για να ολοκληρώσουν το όνειρό τους στην Ορβελία: να καταστρέψουν μερικές χώρες στη Μέση Ανατολή, να διευρύνουν το Ισραήλ και να αποκτήσουν τον απόλυτο έλεγχο στην παγκόσμια αγορά πετρελαίου, το τελευταίο κομμάτι του παζλ του Xanadu που ήταν δουλεύοντας για έναν ολόκληρο αιώνα, ξεκινώντας με τη δήλωση Balfour το 1917.

Όταν ο Βλαντιμίρ Πούτιν ανέλαβε τη Ρωσία, δεν υπήρχε ένδειξη ότι θα έκανε καλύτερα από τον μεθυσμένο που είχε αντικαταστήσει. 

Ένας πρώην αξιωματικός της KGB φάνηκε σαν μια επιλογή που βασίζεται περισσότερο στη νοσταλγία και όχι στην ιδεολογία, αλλά ο Πούτιν είχε πολλά περισσότερα περιουσιακά στοιχεία για αυτόν από ό, τι συναντήθηκε για πρώτη φορά στα μάτια: πατριωτισμός, ανθρωπισμός, αίσθηση δικαιοσύνης, πονηρό δόγμα, ένας ιδιοφυΐας οικονομολόγος φίλος που ονομάζεται Sergey Glazyev ο οποίος περιφρόνησε ανοιχτά τη Νέα Παγκόσμια Τάξη, αλλά πάνω απ ‘όλα, ενσάρκωσε τη μετενσάρκωση της μακράς χαμένης ρωσικής ιδεολογίας της απόλυτης πολιτικής και οικονομικής ανεξαρτησίας.

 Μετά από λίγα χρόνια που αφιερώθηκαν στην αποστράγγιση του ρωσικού βάλτου από τους ολιγάρχες και τη μαφία που είχε αφήσει ο σκοντάφτης προκάτοχός του στο άδειο άδειο μπουκάλι του, ο Βλαντ έριξε τα μανίκια του και πήγε στη δουλειά.

Επειδή οι αντίπαλοί του λεηλατούσαν τον πλανήτη για 250 χρόνια μέσω του αποικισμού που ασφαλίστηκε από στρατιωτική κυριαρχία, ο Βλαντ ήξερε ότι έπρεπε να ξεκινήσει με την κατασκευή μιας ανίκητης στρατιωτικής μηχανής. 

Και το έκανε.

 Ήρθε με διαφορετικούς τύπους υπερηχητικών πυραύλων που δεν μπορούν να σταματήσουν, τα καλύτερα αμυντικά συστήματα στον πλανήτη, τα καλύτερα ηλεκτρονικά συστήματα μπλοκαρίσματος και τα καλύτερα αεροπλάνα.

 Στη συνέχεια, για να βεβαιωθεί ότι ένας πυρηνικός πόλεμος δεν θα ήταν επιλογή, βρήκε πράγματα από τους οποίους είναι εφιάλτες, όπως ο Sarmat, ο Poseidon και ο Avangard, όλοι ασταμάτητοι και ικανοί να καταστρέψουν οποιαδήποτε χώρα σε ένα θέμα λίγες ώρες.

Ο Πούτιν και ο στρατός

Με ένα νέο και απαράμιλλο οπλοστάσιο, θα μπορούσε να προχωρήσει στην ήττα οποιασδήποτε δύναμης του ΝΑΤΟ ή των αντιπροσώπων της, όπως έκανε ξεκινώντας τον Σεπτέμβριο του 2015 στη Συρία. 

Αποδείχθηκε σε κάθε χώρα ότι η ανεξαρτησία από το τραπεζικό σύστημα NWO ήταν πλέον θέμα επιλογής. 

Ο Πούτιν όχι μόνο κέρδισε τον πόλεμο της Συρίας, αλλά κέρδισε την υποστήριξη πολλών χωρών της Νέας Παγκόσμιας Τάξης που ξαφνικά άλλαξαν πλευρές όταν συνειδητοποίησαν πόσο αήττητη ήταν η Ρωσία. 

Σε διπλωματικό επίπεδο, πήρε επίσης την ισχυρή Κίνα στην πλευρά της Ρωσίας και κατάφερε να προστατεύσει ανεξάρτητους παραγωγούς πετρελαίου, όπως η Βενεζουέλα και το Ιράν, ενώ ηγέτες όπως ο Ερντογάν της Τουρκίας και ο Μωάμεθ Μπεν Σαλμάν της Σαουδικής Αραβίας αποφάσισαν να συνεργαστούν με τη Ρωσία, η οποία κρατώντας το καλύτερο χέρι πόκερ, αλλά ολόκληρη την τράπουλα των καρτών.

Καταλήγοντας στο συμπέρασμα ότι ο Πούτιν ελέγχει τώρα την πανίσχυρη αγορά πετρελαίου, τον αναπόφευκτο ενεργειακό πόρο που λιπαίνει τις οικονομίες και τους στρατούς, ενώ το ΝΑΤΟ των τραπεζιτών μπορεί να παρακολουθήσει μόνο, χωρίς κανένα μέσο για να το πάρει πίσω. 

Με τα απίστευτα αποτελέσματα που έχει ο Πούτιν τα τελευταία πέντε χρόνια, η Νέα Παγκόσμια Τάξη ξαφνικά μοιάζει με ένα σπίτι με κάρτες που θα καταρρεύσουν.

 Η Αυτοκρατορία των Τραπεζών αρρώστησε τελείως για πέντε χρόνια, αλλά τώρα έχει μορφίνη, μόλις αντιλαμβάνεται τι συμβαίνει.

Τραγωδία και ελπίδα

Δεδομένου ότι δεν υπάρχει καμία ελπίδα να ξεκινήσει το WW3 που έχει χαθεί εκ των προτέρων, το τελευταίο banzai βγήκε από τους θάμνους σε σχήμα ιού και την επακόλουθη δημιουργία μέσων από μια ψεύτικη πανδημία. 

Το κύριο επίκεντρο ήταν να αποφευχθεί ο καταστροφικός υπερπληθωρισμός της τεράστιας μάζας του δολαρίου ΗΠΑ που κανείς δεν θέλει πια, να έχει χρόνο να εφαρμόσει τον εικονικό κόσμο του κρυπτονομίσματος, σαν να οι τραπεζίτες με χρόνια αποτυχία εξακολουθούν να έχουν οποιαδήποτε νομιμότητα να συνεχίσουν να ελέγχουν τις προμήθειες χρημάτων μας . 

Στην αρχή φαινόταν ότι το σχέδιο θα μπορούσε να λειτουργήσει. 

Τότε ο Βλαντ έβγαλε το περίστροφο του για να ξεκινήσει το παιχνίδι της ρουλέτας της Ρωσίας και οι τραπεζίτες έριξαν το μυαλό τους από την πίεση της σκανδάλης.

Κάλεσε μια συνάντηση με τον ΟΠΕΠ και σκότωσε την τιμή του πετρελαίου αρνούμενη να μειώσει την παραγωγή της Ρωσίας, ανεβάζοντας το βαρέλι κάτω από 30 δολάρια. 

Χωρίς οποιαδήποτε σκέψη και σίγουρα ακόμη λιγότερο τύψεις, ο Βλαντ σκότωσε την δαπανηρή παραγωγή πετρελαίου στη Δύση. 

Όλα τα δολάρια που είχαν αφαιρεθεί από την αγορά έπρεπε να επανεγχυθούν από την Fed και άλλες κεντρικές τράπεζες για να αποφευχθεί η πτώση και η τελική καταστροφή. 

Μέχρι τώρα, οι αγαπητοί μας τραπεζίτες δεν έχουν λύσεις.

Εν τω μεταξύ, ο Τραμπ έριξε επίσης τους γκάνγκστερ που φορούσαν γραβάτες. Ενώ τα μέσα ενημέρωσης απέφυγαν το υποκείμενο της χλωροκίνης που σκοτώνει την κορώνα, ένα παλιό χάπι που έχει σχεδιαστεί για τη θεραπεία της ελονοσίας, ο Τραμπ επέβαλε στο FDA τη χρήση αυτού του σωσίβιου φαρμάκου σε ασθενείς με λοίμωξη από τις ΗΠΑ. 

Η Medias δεν είχε άλλη επιλογή από το να αρχίσει να μιλάει γι ‘αυτό, η οποία πυροδότησε μια αλυσιδωτή αντίδραση: οι διευθύνων σύμβουλοι των μεγάλων φαρμακείων απολύθηκαν επειδή είχαν μόλις χάσει τη σύμβαση εμβολίου, χώρες όπως ο Καναδάς έμοιαζαν με γενοκτονικούς ανόητους επειδή δεν χρησιμοποίησαν το φθηνό και επιθετικό φάρμακο, ενώ μια πιο εξωφρενική εγκληματική πράξη από μια κυβέρνηση εκτέθηκε πλήρως: η κυβέρνηση Macron είχε διακηρύξει τον Ιανουάριο του 2020 ότι η χλωροκίνη ήταν επιβλαβής και είχε περιορίσει τη χρήση της, λίγες εβδομάδες πριν από την έκρηξη της ψεύτικης πανδημίας!

 Η ρωσική ρουλέτα είναι ένα δημοφιλές παιχνίδι στις δυτικές κυβερνήσεις αυτές τις μέρες.

Η Ρωσία ανακοίνωσε τη δική της κορώνα

Το Σάββατο 28 Μαρτίου, η Ρωσία ανακοίνωσε τη δική της ζαχαροπλαστική, βασισμένη στο μαγικό φίλτρο του Δρ Raoult. 

Ένα ακόμη χτύπημα του Κοζάκ, αυτή τη φορά στη μεγάλη φλέβα των φαρμακείων, ενώ οι περισσότερες δυτικές χώρες πρέπει τώρα να εφαρμόσουν τη θεραπεία του καλού γιατρού ή να αντιμετωπίσουν το χαστούκι ενός ρωσικού χαπιού που έρχεται για να σώσει τον πολίτη του. 

Ο Πούτιν βρίσκεται στην επιχείρηση διάσωσης αυτές τις μέρες: την τελευταία εβδομάδα του Μαρτίου, έστειλε 15 στρατιωτικά αεροπλάνα γεμάτα με γιατρούς και προμήθειες απευθείας στη Βόρεια Ιταλία, αφού ένα αεροπλάνο βοήθειας από την Κίνα μπλοκαρίστηκε από την Τσεχική Δημοκρατία.

 Πρόκειται να μάθουμε ότι οι ευρωπαϊκές χώρες φοβούνται ότι η Κίνα ή η Ρωσία βρίσκουν την αλήθεια στην περιοχή της Λομβαρδίας, όπου οι άνθρωποι δεν πεθαίνουν από κάποιο κορώνα, αλλά πιθανώς από ένα θανατηφόρο υβρίδιο κοκτέιλ από δύο προηγούμενα εμβόλια για μηνιγγίτιδα και γρίπη, ότι εγχύθηκαν σε ξεχωριστές εκστρατείες εμβολιασμού.

Η διάτρηση

Είπα νωρίτερα ότι κάθε μέρα φέρνει εκπληκτικά νέα.

 Λοιπόν, την Κυριακή 29 Μαρτίου, οι πιο εντυπωσιακοί από αυτούς έπεσαν σαν έναν τόνο τούβλων στα κοινωνικά μέσα: οι περιορισμένοι θεατές έμαθαν ότι ο Τραμπ είχε πάρει τον έλεγχο της Ομοσπονδιακής Τράπεζας, το οποίο τώρα χειρίζεται δύο εκπρόσωποι του Υπουργείου Οικονομικών. 

Από όλα τα τρελά νέα τον τελευταίο μήνα, αυτό είναι μακράν το καλύτερο και πιο σοκαριστικό. Μετά από τρία χρόνια στην εξουσία, ο Τραμπ εκπλήρωσε τελικά την εκλογική του υπόσχεση να αφαιρέσει ιδιωτικές τράπεζες από τις δημόσιες υποθέσεις των ΗΠΑ, τερματίζοντας έναν αιώνα εκμετάλλευσης των Αμερικανών πολιτών.

 Έβαλε τον περίφημο επενδυτικό όμιλο Blackrock να αρχίσει να αγοράζει σημαντικές εταιρείες για την Fed, πράγμα που σημαίνει ότι εθνικοποιεί κομμάτια της οικονομίας, αποφεύγοντας παράλληλα τη συντριβή της αγοράς εμπλέκοντας σημαντικούς ιδιωτικούς επενδυτές στη συμφωνία.

Τραμπ και ΠάουελΟ Πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ κάνει χειρονομίες με τον Τζέρομ Πάουελ, τον υποψήφιο του για να γίνει πρόεδρος της Ομοσπονδιακής Τράπεζας των ΗΠΑ στον Λευκό Οίκο στην Ουάσινγκτον, στις 2 Νοεμβρίου 2017

Αυτή η πιο τολμηρή κίνηση έρχεται σε ένα κρίσιμο χρονικό σημείο και μας αντιμετωπίζει με τη συνειδητοποίηση ότι ο Βλαντιμίρ Πούτιν και ο Ντόναλντ Τραμπ είναι ενωμένοι και έχουν οδηγήσει την ανθρωπότητα στο σταυροδρόμι της Νέας Παγκόσμιας Τάξης και της ελευθερίας. 

Όπως ανέφερα συχνά πριν, σκέφτηκα ότι ο κόσμος θα άλλαζε βαθιά μεταξύ 2020 και 2024, γιατί αυτά θα ήταν τα τελευταία 4 χρόνια αυτών των δύο ήρωων στην πολιτική εξουσία των εθνών τους.

Η Νέα Παγκόσμια Τάξη αντιμετωπίζει τις δύο πιο ισχυρές χώρες του πλανήτη και αυτή η ψεύτικη πανδημία άλλαξε τα πάντα. Έδειξε πόσο απελπισμένοι είναι οι τραπεζίτες, και αν δεν θέλουμε να καταλήξουμε με πυρηνικές κεφαλές να πετούν προς τις δύο κατευθύνσεις, ο Πούτιν και ο Τραμπ πρέπει να τους σταματήσουν τώρα.

Τερματίστε το BIS, την Παγκόσμια Τράπεζα, το ΔΝΤ, την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα, την ΕΕ, το ΝΑΤΟ, τώρα. Ο κόσμος μας δεν θα είναι τέλειος, αλλά σύντομα θα βελτιωθεί.

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις