Ενεργοποιήστε την ιδιότητα του ΠΟΛΙΤΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΓΗΣ.



Η Ανθρωπότητα βρίσκεται στο μεταίχμιο μιας Κοσμικής Μεταβολής.
Κινείται τώρα ανάμεσα στα παλιά της πρότυπα και συστήματα αξιών που πια κλείνουν τον κύκλο τους, καθώς δεν μπορούν
να εκπροσωπήσουν τη ΝΕΑ ΑΝΑΔΥΟΜΕΝΗ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΤΗΤΑ, και στο ΜΟΝΤΕΛΟ ΕΝΟΣ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΥ ΚΟΣΜΟΥ, που δυναμικά και σαρωτικά αναδύεται, με κυρίαρχο το Δικαίωμά της να μπορεί να ορίζει η ίδια τα πεπρωμένα της, ελεύθερα εργαζόμενη και συνεργαζόμενη, χωρίς πνευματικούς, ιδεολογικούς, ψυχικούς και ηθικούς περιορισμούς και εξαρτήσεις ή απειλές ενάντια στη ζωή και την Εξέλιξή της, απολαμβάνοντας στην απόλυτη πλειοψηφία της τα Δικαιώματά της επί Γης, αυτά που στερήθηκε σε όλο τον "παλαιό κύκλο" της ύπαρξής της, κάτω από το βάρος των παλαιών της περιοριστικών προτύπων και κατεστημένων:

Την απαλλαγή της από κάθε μορφής πόνο, την ανεμπόδιστη Χαρά, την Ευζωία, την Υγεία, την Ευεξία, τη Νεανικότητα, τη Μακροζωία, την Αφθονία, την Ευημερία, την Ανώτερη Πνευματική, Επιστημονική και Ανθρωπιστική Γνώση, τη βιωματική Ζωντανή Σχολική Εκπαίδευση ίσων ευκαιριών για όλα τα παιδιά του Πλανήτη, την "Ιερή Οικονομία", την Ανθρωπιστική και Επανορθωτική Δικαιοσύνη, 
τα ανθρώπινα και πολιτισμένα συστήματα σωφρονισμού και εργασίας για ουσιαστική επαναφορά όσων παρέκκλιναν από το δρόμο του αγαθού, τους Δημοκρατικά ψηφισμένους και αδιάβλητους ανθρωποκεντρικούς θεσμούς, την ισότιμη και προστατευτική αντιμετώπιση της οποιασδήποτε διαφορετικότητας, φυλετικής, φύλου, ιδεολογικής, κλπ., τη στοργική φροντίδα και την υπεράσπιση των πασχόντων, των αδύναμων, των ατόμων με ειδικές ανάγκες, των παιδιών, των ηλικιωμένων και κάθε ανθρώπινου πλάσματος που έχει ανάγκη να βοηθηθεί, την απόλυτη και αυτονόητη σε όλα τα επίπεδα της ζωής ισότητα των δύο φύλων, την επικράτηση της μη-βίας σε επίπεδο ατόμων, ομάδων, εθνών και τον άμεσο εξοστρακισμό της όπου αυτή εκδηλώνεται, αλλά και την απώθησή της σε όλες της τις μορφές και σε όλους τους τομείς της ανθρώπινης ζωής και δράσης από τις εκπαιδευμένες συνειδήσεις των ανθρώπων,
 όπως από τους επίσημους κρατικούς και κοινωνικούς θεσμούς, τα σπορ, τα θεάματα, την καλλιτεχνική δημιουργία, τη διασκέδαση και όπου αλλού αυτή υπολανθάνει και εντοπίζεται, την υπεράσπιση του δικαιώματος της ζωής και της ευτυχίας των ζώων, την αλλαγή των συνηθειών διατροφής της ανθρωπότητας σε φυσική πλέον, υγιεινή και αναίμακτη βάση, την προστασία της πανίδας, της χλωρίδας, του αέρα, του κλίματος όλης της βιόσφαιρας, την ισορροπημένη αξιοποίηση των φυσικών πόρων και των καθαρών πηγών ενέργειας, την παράδοση των όπλων της Επιστήμης και της Τεχνολογίας του πολέμου στην Επιστήμη και στην Τεχνολογία της Ειρήνης και τη μετατροπή των πολεμικών συγκρούσεων μεταξύ ομάδων και εθνών σε συμφωνίες ειρήνης και δίκαιης κατανομής του πλούτου, πολλαπλά ωφέλιμες για έθνη και λαούς, τη Διακυβέρνηση της Ανθρωπότητας από πολιτικούς ανθρωπιστές περιστοιχιζόμενους από Συμβούλια των Σοφών του Πνεύματος, των Επιστημόνων της Ειρήνης και των Τεχνοκρατών της Προόδου και της Ευημερίας... 
Τέλος την ανάκτηση μέσα από τη Νέα Γνώση της πίστης της Ανθρωπότητας στις Άπειρες Δυνατότητες του ανθρώπου ως μέρους του ΟΛΟΥ, παράλληλα με την ολοένα και μεγαλύτερη αξιοποίηση του κοιμισμένου ως τώρα δυναμικού του ανθρώπινου εγκεφάλου και του DNA, συνθήκη που θα συμβάλλει στην απελευθέρωσή της από μύθους, δοξασίες, προκαταλήψεις, φόβους και εξαρτήσεις και στην πλήρη ελευθέρωση των συνειδήσεων ατόμων και λαών.
Η Αφύπνιση και η Ενεργοποίηση της Παγκόσμιας Συνειδητότητας για το Σχεδιασμό ενός Κόσμου Ανώτερης Δόνησης, είναι η πρώτη πάνδημη μορφή Ενεργοποίησης όλων ανεξαίρετα των ανθρώπων του Πλανήτη, ώστε να δημιουργήσουν το ΚΟΣΜΙΚΟ ΚΥΜΑ ΤΗΣ ΑΛΛΑΓΗΣ, το Παγκόσμιο Συνειδησιακό Ρεύμα, που θα διαμορφώσει, θα εφαρμόσει και θα καθιερώσει Νέες Αξίες και Νέο Ήθος, εγκαινιάζοντας τους Νέους Τρόπους της Ζωής στον Πλανήτη.
Συνδεθείτε και συντονιστείτε ελεύθερα με το ΚΟΣΜΙΚΟ ΚΥΜΑ ΤΗΣ ΑΛΛΑΓΗΣ και Ενεργοποιηθείτε στη δυναμική του Πολίτη των Άπειρων Δυνατοτήτων και της Προηγμένης Συνειδητότητας!
Ενεργοποιήστε την ιδιότητα του ΠΟΛΙΤΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΓΗΣ, ανεξάρτητα από κάθε πολιτική, εθνική, γλωσσική, ιδεολογική, θρησκευτική, φυλετική ή όποια άλλη ταυτότητα.
Συντονίστε την πρόθεση και τη βούλησή σας με την Πρόθεση και τη Βούληση εκατομμυρίων ανθρώπων στον Πλανήτη, που βρέθηκαν εδώ αυτή τη χρονική περίοδο της Ζωής της Γης, για να βοηθήσουν με την Ενεργοποιημένη Συνειδητότητα τους το άνοιγμα του Νέου Αναβαθμισμένου Κύκλου Ζωής της Ανθρωπότητας και την Ανύψωση της Δόνησης της Γης…

Μείνετε Συντονισμένοι και παρακολουθήστε βήμα προς βήμα το «θαύμα» της Μεταμόρφωσης του Κόσμου μας να ξετυλίγεται…Αγαπημένες ψυχές, να είστε βέβαιοι ότι η αναμονή της Ανθρωπότητας για να φτάσει στην πλήρη Συνείδηση ​​ είναι σχεδόν στο τέλος της. Πολύ σύντομα, η υπέροχη στιγμή της Αφύπνισης θα αγγίξει όλους τους ανθρώπους, καθώς αναγγέλλεται με την πιο όμορφη και αιθέρια μουσική, ότι μια νέα Αιώνια Μέρα απόλυτης Ομορφιάς είναι πολύ κοντά, για την δική μας Ευτυχία και Ευδαιμονία.
Είναι αδύνατον να έχουμε ακόμα και την παραμικρή ιδέα των θαυμάτων που έχει φυλάξει η ζωή για εμάς, ειδικά καθώς μας φαίνεται ότι περιμέναμε τόσο πολύ για την υποσχόμενη άφιξη της Υψηλά Συνειδητής Διαβίωσης. Η Χαρά που έρχεται έχει προβλεφθεί εδώ και πολύ καιρό με μεγάλο ενθουσιασμό από τόσους πολλούς Οδηγούς, Προφήτες, Δασκάλους και Μυστικιστές. Όμως όλα φαίνεται να διαρκούν πολύ περισσότερο από ό,τι νομίζαμε ότι θα χρειαστεί για να έρθει η νέα Χρυσή Εποχή, σύμφωνα με την Θεϊκή Υπόσχεση και Αναγγελία.
Η απογοήτευση και ο εκνευρισμός πολλών ψυχών είναι προφανείς, καθώς συνεχίζουμε να ζούμε στον απατηλό κόσμο του διαχωρισμού, του σκοταδιού και του άγχους, στον οποίο γεννηθήκαμε με τεράστια ελπίδα και προσδοκία.
Η στιγμή είναι κοντά... το νιώθουμε, κι όμως αυτή η περίοδος προετοιμασίας φαίνεται σαν να μην ολοκληρώνεται ποτέ. Είναι πράγματι μια κουραστική εμπειρία που οδηγεί σε άγχος και αμφιβολία πολλούς από τους αγαπημένους αδελφούς και αδελφές μας.
Χαλαρώστε αγαπημένοι μου. Γνωρίζετε πραγματικά, βαθιά μέσα σας, ότι δεν υπάρχει τίποτα για να ανησυχείτε επειδή ο Θεός πάντα παραδίδει ότι υποσχέθηκε. Ζήστε εστιάζοντας στο παρόν και εμπιστευθείτε ότι το Δώρο της ζωής που σας έχει δοθεί, έχει έναν θαυμαστό Σκοπό που σύντομα θα σας αποκαλυφθεί ένδοξα.
Ο Θεός δεν παίζει μαζί μας και δεν μας παραπλανά. Αγαπά τον καθένα από εμάς πέρα ​​ από την αντίληψή μας, γι 'αυτό μας δημιούργησε ως απόλυτα Τέλεια όντα για να απολαύσουμε για πάντα το πέρα από κάθε φαντασία και αξεπέραστο Θαύμα της Θεϊκής Πραγματικότητας Του. Ο φαινομενικός μας διαχωρισμός από αυτήν την κατάσταση ύπαρξης είναι ακριβώς αυτό: φαινομενικός. Στον κατάλληλο Θεϊκό Χρόνο, και καθώς οι απαραίτητες διαδικασίες προετοιμασίας ολοκληρώνονται, θα ξυπνήσουμε στην εκπληκτική Δόξα της Νέας Ημέρας, επειδή είναι η πρόθεση του Θεού, και η δική μας, να συμβεί αυτό.
Συνεχίστε να εμπιστεύεστε τον Θεϊκό Πατέρα μας, ο οποίος είναι αδύνατον να μας απογοητεύσει, να μας εξαπατήσει ή να μας εγκαταλείψει. Και να θυμάστε ότι, όπως πολύ καλά γνωρίζετε στο βάθος της ύπαρξής σας, εκεί όπου είστε Ένα μαζί Του, Όλα είναι Καλά και Όλα φροντίζονται Θεϊκά κάθε στιγμή στην Ζωή μας, στον Πλανήτη μας καθώς και μέσα σε ολόκληρη την Δημιουργία.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις