ΟΙ ΨΕΥΔΑΙΣΘΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ

Ο συμπαντικός προορισμός του ανθρώπου κατά τον Πλάτωνα – Αρχαία ...

Η ανθρώπινη συνειδητότητα αφυπνίζεται σε πλανητικό επίπεδο και όταν ολοκληρωθεί θα έχει τέτοια δύναμη, ώστε να αλλάζει καταλυτικά τις
ανθρώπινες προθέσεις..

ΟΙ ΨΕΥΔΑΙΣΘΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΠΟΥ ΖΕΙΤΕ ΘΑ ΣΑΡΩΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΕΟ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΑΝΑΤΕΛΛΕΙ

- "Θα υπάρξουν μερικοί θύλακες αντίστασης που θα αρνούνται την αλλαγή, κυρίως για θρησκευτικούς λόγους. Σ' αυτούς τους θύλακες οι συνθήκες θα επιδεινώνονται μέχρι και τη στιγμή της συλλογικής αφύπνισης, οπότε θα σβήσουν από μόνοι τους.

Οι φανατισμένοι κάθε ιδεολογίας και θρησκείας θα αντιμετωπίσουν δυσκολίες και σύγχυση κατά τη φάση της προσαρμογής στην επερχόμενη νέα κατάσταση, γι' αυτό πρέπει να απελευθερωθούν από τους υποσυνείδητους μηχανισμούς του φόβου, για να αντιμετωπίσουν σωστά τις δύσκολες καταστάσεις, παίρνοντας σωστές αποφάσεις.

Όσοι επέλεξαν να παραμείνουν παρατηρητές λόγω των προσωπικών τους πιστεύω, κρίνοντας και επικρίνοντας και ειρωνευόμενοι τους πρωτοπόρους του νέου κόσμου, τηρώντας αποστάσεις από τα τεκταινόμενα, θα δοκιμάσουν μεγάλη πίεση όσο οι εξελίξεις θα επιταχύνονται, καθώς όλες οι δομές κατανόησης που ίσχυαν στο παρελθόν θα πάψουν να ισχύουν.

Οι ψευδαισθήσεις του κόσμου που ζείτε θα σαρωθούν από τον νέο κόσμο που έρχεται και οι αρνητές του δε θα μπορέσουν να παρακολουθήσουν τις αλλαγές, οι οποίες θα τους προκαλούν δυσάρεστα ψυχολογικά προβλήματα και κλονισμό της υγείας τους"..




[Γ. Καλογεράκη "Ο Θεϊκός Άνθρωπος"]











ΠΗΓΗ 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις