Προεδρικό Διάταγμα 11110 . Η αρχή του τέλους του Κένεντι.


 
 
Στις 4 Ιουνίου του 1963, ένα άγνωστο σχεδόν προεδρικό Διάταγμα, με αριθμό 11110, υπεγράφη εντέλλοντας να περιορισθεί ουσιαστικά η Ομοσπονδιακή (Federal) Αποθεματική Τράπεζα (FED) ως προς την ισχύ της να δανείζει χρήματα στην ομοσπονδιακή κυβέρνηση των ΗΠΑ με τόκο. Με μια υπογραφή ο Πρόεδρος Kennedy δήλωνε ότι η ιδιωτικά κατεχόμενη Ομοσπονδιακή Κεντρική Τράπεζα των ΗΠΑ θα μείνει σύντομα χωρίς μπίζνες. 
Υπογράφοντας ο Πρόεδρος John Fitzgerald Kennedy αυτή τη διαταγή, επέστρεφε στην ομοσπονδιακή κυβέρνηση, συγκεκριμένα στο τμήμα του Υπουργείου Οικονομικών, το συνταγματικό δικαίωμα να δημιουργεί και να εκδίδει νόμισμα - χρήμα - χωρίς να περάσει μέσα από την ιδιόκτητη Ομοσπονδιακή Τράπεζα Αποθεμάτων (FED). 
Η εκτελεστική διαταγή 11110 του Προέδρου Kennedy έδωσε στο Υπουργείο Οικονομικών τη ρητή εξουσία: «να εκδίδει ασημένια πιστοποιητικά (silver certificates) με αντίκρισμα οποιαδήποτε απόθεμα ράβδων ασημιού, ασημιού ή τυποποιημένων ασημένιων δολαρίων στο Υπουργείο».
Αυτό σήμαινε ότι για κάθε ουγγιά ασημιού στα υπόγειο θησαυροφυλάκιο του Υπουργείου Οικονομικών, η κυβέρνηση θα μπορούσε να βάλει νέο χρήμα στην κυκλοφορία βασισμένη στο απόθεμα χρυσού που φυλάσσονταν εκεί. 
Τα «Τραπεζογραμμάτια Ηνωμένων Πολιτειών» εκδόθηκαν ως άτοκο (interest-free) και αχρέωστο (debt-free) χρήμα εγγυημένο με τα αποθέματα ασημιού (silver reserves) που υπήρχαν στο Υπουργείο Οικονομικών των ΗΠΑ. 

Μετά από όλα αυτά....
ήταν αναμενόμενο ο  Πρόεδρος Kennedy να δολοφονηθεί. 

Μετά τη δολοφονία του , στις 22 Νοεμβρίου 1963 , όλα τα τραπεζογραμμάτια ΗΠΑ που είχε εκδώσει αποσύρθηκαν αμέσως από την κυκλοφορία. Αντιθέτως...τα τραπεζογραμμάτια της FED συνέχισαν να χρησιμεύουν ως το νόμιμο νόμισμα του αμερικανικού έθνους. Αυτό στοίχισε ...και συνεχίζει να στοιχίζει στους Αμερικανούς κάποια τρισεκατομύρια δολάρια.....τα οποία ...ευφυώς πράττοντες αρπάζουν με διάφορα τερτίπια....από τις οικονομίες εχθρών και φίλων της PAX AMERICANA.

Προφανώς ..... η δολοφονία του JFK ήταν μια προειδοποίηση προς όλους τους μελλοντικούς Προέδρους να μην ασχολούνται με τον έλεγχο της ιδιωτικής FED πάνω στη δημιουργία του χρήματος.......

ΚΑΙ ΠΙΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΈΝΑ.......
αν θέλετε τη γνώμη του Mikroskopou......
Η ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ ΚΕΝΕΝΤΥ ΣΤΙΣ 22/11....
ΕΔΙΝΕ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΠΩΣ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ .....
ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΙ ΞΑΝΑ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ  ΣΤΗΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ.....
ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΒΑΣΙΖΟΝΤΑΝ ΣΤΟΝ ΜΥΘΙΚΟ ΧΡΥΣΟ ΤΗΣ FED......
ΑΛΛΑ ΣΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΑΤΟ...ΟΠΩΣ ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΤΟ ΑΣΗΜΙ.

Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑΣ.....ΤΗΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ....
ΠΟΥ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕ ΤΗΝ ΠΟΜΠΩΔΗ ΚΑΙ ΣΧΕΔΟΝ ΜΑΓΙΚΗ ΕΠΙΚΛΗΣΗ ΤΟΥ ΕΝΤΕΚΑ.......(22/11)......
ΗΤΑΝ ΕΝΑ ΑΚΟΜΑ ΜΗΝΥΜΑ ΤΩΝ ΑΡΧΟΝΤΩΝ ......
ΣΧΕΤΙΚΑ  ΑΦΕΝΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΔΡΑΣΤΩΝ 
ΚΑΙΑ ΦΕΤΕΡΟΥ ΜΕ  ΤΟ ΟΤΙ....
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΕΝΕΝΤΥ...
ΠΑΙΡΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΞΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΝΑ ΟΝΟΜΑΣΕΙ ΤΟ ΠΕΡΙΦΗΜΟ ΔΙΑΤΑΓΜΑ ΤΟΥ ΩΣ  11110......
ΕΙΧΕ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ ...ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΕ ΥΛΙΚΟ.....
ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΘΑΡΑ ΣΥΜΒΟΛΙΚΌ ΕΠΙΠΕΔΟ.....
ΤΟΥΣ ΑΡΧΟΝΤΕΣ.....

ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ.....ΤΟ ΛΟΓΟ....
ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΘΕΙ ΑΝΑΛΟΓΩΣ.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις