Eχουν ανοσία η μας κοροϊδεύουν?



Τριάντα πέντε (35) άτομα στο Γραφείο συσκέψεων του Γενικού Γραμματέα Προστασίας κ.Χαρδαλια και συντονιστή για την κρίση με
τον Κορωνοιό!!!!

Σε τόσα τετραγωνικά αν υπήρχε κίνδυνος μετάδοσης της ασθένειας ούτε 5 άτομα δεν έπρεπε να ήταν μέσα!!!

ΤΕΛΙΚΑ θα ΕΧΟΥΝ ΑΝΟΣΙΑ….Δεν τους πιάνει ο Κορωνοιός αυτούς…Δεν τηρούν τα μέτρα που εκδίδουν για να εφαρμόσουν οι πολίτες…Βέβαια τους έχει όλους μασκοφόρους στο στόμα για επικοινωνιακούς λόγους και από τρόμο.

Ξέχασε όμως να εφαρμόσει τα μέτρα στη σύσκεψη. Ρε μας ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ολους…Αρχίζουμε και σκεφτόμαστε ότι είναι fake όλη αυτή η κατάσταση.. Eξη μήνες πριν απο την εμφάνιση του κορωνοϊού στην Κίνα, ψηφίστηκε από την Βουλή των Ελλήνων στις 11 Ιουνίου 2019 Νόμος όπου στο άρθρο 285 προβλέπονται αυστηρές ποινές για την μη συμμόρφωση σε κρατικές διατάξεις σε περίπτωση κινδύνου από μεταδοτική ασθένεια..Όπως και ο Νόμος που ψηφισαν στις 25/02/2020 για υποχρεωτικό εμβολιασμό μας με ποινή για όποιον δεν το κάνει 10.000 ευρώ!!!

Που το ήξεραν πριν εμφανιστεί μεταδοτική ασθένεια και ψήφισαν τέτοιο Νόμο?

Επειδη η Παγκοσμιοποίηση και οι Νεοταξίτες είναι πονηροί άλλο τόσο είμαστε και εμεις..Το ότι μόνο ένας οργανισμός πιστοποιεί αν έχεις Κορωνοιό και επειδή οι θάνατοι από αυτόν αν υπάρχει δεν ξεπερνούν τους θανάτους της απλής γρίπης και επειδή ο Παγκόσμιος οργανισμός Υγείας κήρυξε Πανδημία με 0,65 στο κόσμο και 6% στην Ιταλία χωρίς να φθάσει στο 12% όπως αναγράφεται στο καταστατικό του…ΠΑΙΖΕΙ ΔΟΥΛΕΜΑ!!!

Επειδή υπάρχουν και άλλα όπως συναντήσεις συγκεκριμένα τον Οκτώβριο του 2019 έλαβε χώρα το συνέδριο “Event 201” του Ινστιτούτου John Hopkins ,του Ιδρύματος Μπίλ Γκειτς και του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ στη Νέα Υόρκη και οι πληροφορίες μας λένε ότι εκεί αποφάσισαν το σχέδιο ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ και εκεί ο κ.Γκειτς μίλησε για τον κίνδυνο του Κορωνοιού και ότι αν ξεσπάσει θα πεθάνει πολύ κόσμος ..Ο οπαδός του εμβολίου και του Τσιπαρίσματος ήξερε τι θα γίνει 5 μήνες πριν όταν κανείς δεν ήξερε τίποτα δεν σας λέει τίποτα?

Ούτε σας λέει κάτι ότι το ίδρυμα τον Οκτώβριο 2019 του έκανε άσκηση προσομοίωσης για τον Κορωνοιό με την υποστήριξη του Παγκόσμιου Οικονομικού φόρουμ (WEF) που εκπροσωπούσε τα Παγκόσμια Χρηματοπιστωτικά Ιδρύματα , την BIG PHARMA και άλλες μεγάλες Φαρμακευτικές εταιρείες τη στιγμή που κανείς δεν είχε ιδέα τον Κορωνοιό?

Συνεπώς με βάσει όσα γνωρίζουμε και για την συνάντηση στο Νταβός και την angenta ID 2020 και την παρουσία σε αυτη και του δικού μας πρωθυπουργού.

Έχουμε λοιπόν βάσιμες υπόνοιες ότι όλοι αυτοί τα μεγάλα ονόματα και ιδρύματα σχεδίασαν και ΕΚΤΕΛΟΥΝ αυτό που συμβαίνει σήμερα σε όλο το πλανήτη ..Το σχέδιο τους είναι ΚΡΑΧ και επανεκκίνηση στην Οικονομία ο έλεγχος του πληθυσμού ,ο υποχρεωτικός εμβολιασμός με τσιπάρισμα η κατάλυση της Δημοκρατίας και να κυβερνούν με Πράξεις Νομοθετικού Περιεχομένου εκδίδοντας στην ουσία ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ με εργαλείο και όπλο τους τον Κορωνοιό!!!

Έτσι καταπατούν τα Ανθρώπινα θεμελιώδη Δικαιώματα του ανθρώπου και γι αυτό κτύπησαν και το Χριστιανισμό τη θρησκεία μας και κατάργησαν και το ΠΑΣΧΑ

Αυτό το συμπέρασμα βγαίνει συνδέοντας τις κουκκίδες της πλοκής των συναντήσεων των Νόμων που εξέδωσαν πριν εμφανιστεί μεταδοτική ασθένεια και το Νόμο για τον Υποχρεωτικό εμβολιασμό μας..

ΞΥΠΝΗΣΤΕ όσο είναι καιρός…

Χρόνης Προσαλέντης – Δημοσιογράφος

























ΠΗΓΗ

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις