Αποκάλυψη για τον κορωνοϊό: Αυτά θα συμβούν

 

Ο Γενικός Γραμματέας του Ο.Η.Ε. σε μία συνέντευξη, η οποία μεταφράστηκε σε όλες τις γλώσσες για να την παρακολουθήσουν
όλοι…
Ο Γενικός Γραμματέας των Ηνωμένων Εθνών, Αντόνιο Γκουτέρες, ζητά να υπάρξει ένα σχέδιο παγκόσμιας δράσης για τον κορωνοϊό.
Με αφορμή τον τρόμο που έχει προκληθεί, οι διεθνιστές του Ο.Η.Ε., με την σύμφωνη γνώμη, μέχρι στιγμής και των πολιτικών της Εθνικής Δεξιάς, ζητούν ραγδαίες κοινωνικοπολιτικές αλλαγές, οι οποίες θα αλλάξουν τον πλανήτη, όπως τον ξέρουμε και ενδεχομένως τον κάνουν φτωχότερο, προκειμένου μία νέα παγκόσμια κυβέρνηση (ή μία συγκυβέρνηση Αριστεράς-Δεξιάς, νέας και παλιάς τάξης) να αναλάβει να πατρονάρει τα πλήθη, ελέγχοντάς τα.
Μιλώντας στο Euronews, μεταξύ των άλλων, ο Γκουτέρες είπε:
  • «Ο στρατηγικός μας στόχος είναι να καταστείλουμε τον COVID-19. Και μπορούμε να το πετύχουμε μόνο αν όλες οι χώρες, ξεκινώντας από τις G20 που θα συναντηθούν, έχουν ένα πολύ καλά δομημένο σχέδιο δράσης, το οποίο συνδυάζει φυσικά τεστ για τον ιό, ανίχνευση και καραντίνα με μέτρα περιορισμού της κυκλοφορίας και των επαφών.
  • Πρέπει να έχουμε μια ξεκάθαρη στρατηγική. Δεν πρέπει απλά να μετριάσουμε την κατάσταση.
  • Χρειάζεται να μοχλεύσουμε χρήματα. Θα χρειαστούμε περίπου 2,5-3 δις δολάρια για να βοηθήσουμε και τις αναπτυσσόμενες χώρες. Το ΔΝΤ μπορεί να δανείσει γύρω στο 1 δις δολάρια ( νέα δάνεια εξάρτησης).
  • Πολλά πράγματα θα αλλάξουν ριζικά στην ζωή μας. Πρέπει να χρησιμοποιήσουμε αυτή τη δραματική κατάσταση, ως ευκαιρία για να έχουμε περισσότερη αειφορία και βιωσιμότητα στην οικονομία μας ( αειφορία και βιωσιμότητα = Ατζέντας 2030).
Προτού προχωρήσετε δείτε τι είναι η Ατζέντα 2030 και τι θέλουν να φέρουν με αφορμή τώρα τον ιό, καθώς το περιβάλλον πέρασε σε δεύτερη μοίρα, δεδομένου ότι δεν έπεισαν τους ανθρώπους πως υπάρχει δήθεν οικολογική «κρίση»:



Δημοσιογράφος euronews:
  • Σε μια εποχή παγκόσμιας πανδημίας, οι ηγέτες φαίνεται να λείπουν. Πιστεύετε ότι χρειαζόμαστε τώρα έναν νέο παγκόσμιο μηχανισμό που θα αντικαθιστά τα κυρίαρχα κράτη στη διαχείριση των πανδημιών, καθώς θα έχουμε αντίστοιχα φαινόμενα και στο μέλλον; ( Ο παγκόσμιος αυτός μηχανισμός θα εξελιχθεί, σταδιακά ή άμεσα, σε μία παγκόσμια αρχή, η οποία θα υπερκεράσεις τις εθνικές κυβερνήσεις στην λήψη αποφάσεων).
  •  
Αντόνιο Γκουτέρες:
  • Πρότεινα οι G20 να δημιουργήσουν άμεσα έναν μηχανισμό συντονισμού της δικής τους διαχείρισης της πανδημίας, με την καθοδήγηση του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας. Πρέπει να γίνει με συστηματικό τρόπο και συντονισμένα.
  • Δεν μπορούμε να έχουμε εντελώς διαφορετικές πολιτικές από χώρα σε χώρα, που να μην είναι ταγμένες στον κοινό στόχο, που είναι η καταστολή του ιού (κοινή πολιτική όλων των εθνών με αφορμή τον κορωνοϊό).
  • Τυπώνεις χρήμα, εκφράζοντας αλληλεγγύη προς τον αναπτυσσόμενο κόσμο, όχι μόνο ενισχύοντας την δική σου οικονομία στην κάθε ανεπτυγμένη χώρα, αλλά και θέτοντας τους όρους για το τι πρέπει να γίνει σε παγκόσμιο επίπεδο 
  • ( όποιος δίνει το χρήμα, ορίζει και τους κανόνες).
Δημοσιογράφος:
  • Μιλάτε για μια οικονομία πολέμου, για μια πολεμική κατάσταση. Ζητήσατε όμως παγκόσμια κατάπαυση πυρός. Πολλοί θα πουν ότι είναι κάτι πολύ φιλόδοξο με τον πόλεμο να μαίνεται σε τόσα πολλά μέτωπα. Τώρα είστε προφανώς σε επαφές με τις αντιμαχόμενες πλευρές. Έχουν υιοθετήσει την άποψή σας κάποια από αυτές τις πλευρές; ( Για να υπάρξει παγκόσμια συγκυβέρνηση Αριστεράς και Δεξιάς, διεθνιστών της Δύσης και εθνιστών Ρωσίας και Ν.Τραμπ, θα πρέπει να συμφωνηθεί καθολική κατάπαυση πυρός. Δύσκολο να καταστεί αυτό δυνατό σε βάθος χρόνου).
Αντόνιο Γκουτέρες:
  • Πρώτα από όλα, όλοι οι ειδικοί μας απεσταλμένοι που σχετίζονται με πρωτοβουλίες στην Συρία, την Υεμένη, την Λιβύη και σε άλλα μέρη, προσπαθούν να πετύχουν κατάπαυση του πυρός. Πολλά από τα κινήματα έχουν ανταποκριθεί θετικά. Σε μερικά μέρη έχουμε δει ακόμη και συνεργασία, όσο αφορά στη διαχείριση του κορονοϊού. Δυστυχώς, σε άλλες περιπτώσεις, τα πράγματα δεν προχωρούν.
  • Νομίζω ότι ο κόσμος αντιλαμβάνεται τη σοβαρότητα της κατάστασης. Και ότι τα πράγματα θα γίνουν ακόμη πιο άσχημα αν δεν υπάρξει αλληλεγγύη και αποτελεσματικός συντονισμός ( εννοεί απόλυτη υπακοή στα παγκόσμια σχέδια, προκειμένου να αντιμετωπιστεί, όπως ισχυρίζονται, η όποια κρίση).
  • Εάν δεν περιορίσουμε τον ιό, θα μολυνθούν εκατομμύρια άτομα και εκατομμύρια θα πεθάνουν. Πρέπει οπωσδήποτε να αποφύγουμε κάτι τέτοιο. Άρα χρειάζονται σκληρά μέτρα με συντονισμένο τρόπο, υπό την καθοδήγηση του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας και μια πολύ έντονη μόχλευση πόρων για να μπορέσουν να επιβιώσουν νοικοκυριά και επιχειρήσεις ( Ο κορωνοϊός πράγματι επιφέρει θύματα, αλλά είναι τόσο φονικός όσο λένε ή απλά τον χρησιμοποιούν για να φέρουν αυτά που θέλουν; )
Δείτε το βίντεο της συνέντευξης:


















ΠΗΓΗ

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις