Εμετικά ψεύδη του LIFO-SOROS: Ο γάμος κάνει κακό… Κανείς δεν αυτοκτόνησε λόγω χρεών , Δεν πείνασε κανείς στην Ελλάδα τα τελευταία 10 χρόνια.

Εμετικά ψεύδη του LIFO-SOROS: Ο γάμος κάνει κακό... Κανείς δεν αυτοκτόνησε λόγω χρεών , Δεν πείνασε κανείς στην Ελλάδα τα τελευταία 10 χρόνια.333

Σύμφωνα με τον φωστήρα Γιωσαφάτ…στην Ελλάδα δεν πείνασε κανείς απο την κρίση. Με το μυαλό του ξέπλυνε το έγκλημα των τοκογλύφων εναντίον των φτωχώτερων
αυτής της χώρας. Και βέβαια τα ΜΜΕ που παίρνουν εντολές από τις πρεσβείες ξέρουν να δίνουν βήμα σ’ αυτα τα υποκείμενα …να κάνουν την προπαγάνδα τους και να αλλοιώνουν την πραγματικότητα.
Η
Ελληνική Δικαιοσύνη με τη σειρά της ξέπλυνε ολόκληρη την εγχώρια μαφία . Κανένας πολιτικός στη φυλακή, κανένας τοπικός άρχοντας στη φυλακή, κανένας διεφθαρμένος δημόσιος λειτουργός στη φυλακή…

Εμετικό LIFO-SOROS: Ο γάμος κάνει κακό... 33
Εμετικό LIFO-SOROS: Ο γάμος κάνει κακό... 44Εμετικά ψεύδη του LIFO-SOROS: Ο γάμος κάνει κακό… Κανείς δεν αυτοκτόνησε λόγω χρεών , Δεν πείνασε κανείς στην Ελλάδα τα τελευταία 10 χρόνια.

Εμετικά ψεύδη του LIFO-SOROS: Ο γάμος κάνει κακό... Κανείς δεν αυτοκτόνησε λόγω χρεών , Δεν πείνασε κανείς στην Ελλάδα τα τελευταία 10 χρόνια.333Προπαγάνδα από το LIFO-SOROS μέχρι να κάψουν κάθε κύτταρο λογικής που μπορεί να μας ξέμεινε. Oι υπηρέτες της Αυτοκρατορίας δίνουν ρεσιτάλ αθλιότητας . Ο γάμος κάνει κακό… και «Κανείς δεν αυτοκτόνησε λόγω χρεών» , «Δεν πείνασε κανείς στην Ελλάδα τα τελευταία 10 χρόνια» .
Το ότι οι φυλακές είναι γεμάτες από νέους που προέρχονται από διαλυμένες οικογένειες , το ότι η εγκληματικότητα οργιάζει στις φαβέλες και στις φτωχογειτονιές παντού στον κόσμο όπου οι γάμοι δεν είναι πρώτη προτεραιότητα … δεν χρειάζεται να το γνωρίζετε.
Αντιθέτως πρέπει να ξέρετε ότι οι αυτοκτονίες που προκάλεσαν οι εγκληματίες της Βουλής για να σώσουν τους ξένους τοκογλύφους … υπάγονται στις επιπτώσεις της κατάθλιψης … έτσι γενικά κι αόριστα…
Τα χιλιάδες συσσίτια της Εκκλησίας είναι για τους λαίμαργους …όχι για όσους πεινούν.
Αυτά λέει ο φωστήρας Γιωσαφάτ κι αναπαράγονται με θαυμαστή σοβαρότητα από τους πράκτορες του LIFO.
Συγκρίνει μάλιστα τις αυτοκτονίες της Σουηδίας … με αυτές της Ελλάδας … ο σοφός της Σιών.
Οι αυτοκτονίες ετησίως στην Ελλάδα προ κρίσης κυμαίνονταν στις 350-400 και πλέον κυμαίνονται στις 550-600. Είναι που γινόμαστε Σουηδία … με τους μισούς Έλληνες κάτω από το όριο της φτώχειας.
Έτσι ξεπλένουν τα εγκλήματα των τοκογλύφων και των συνεργών τους στην πολιτική και τη δημοσιογραφία.















ΠΗΓΗ 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις