Σάλος στη Δανία με τις κούκλες του σεξ που μοιάζουν με παιδιά – Η βουλή θέλει να τις απαγορεύσει



Οι κούκλες σεξ από σιλικόνη μπορεί να έχουν σχήμα τρίχρονου παιδιού που μπορεί να κρατάει αρκουδάκι στα χέρια, μπορεί να έχουν ανθρώπινη θερμοκρασία, ακόμη και
να λένε: «όχι, όχι, μπαμπά».
Συγκεκριμένα, μια ιστορική απόφαση για να απαγορευτούν οι κούκλες σεξ με σχήμα παιδιών προετοιμάζεται στη Δανία.
Το δεξιό δανικό κόμμα του λαού, εδώ και καιρό, προσπαθεί να επιτύχει μια απαγόρευση σε τέτοιου είδους κούκλες του σεξ στο κοινοβούλιο της Δανίας και, τώρα, υπάρχει πλειοψηφία που αναμένεται να στηρίξει την πρόταση του κόμματος, όπως ανέφερε το δανικό ραδιόφωνο.
Οι σοσιαλδημοκράτες στήριζαν την απαγόρευση, εδώ και καιρό, και, τώρα, και το σοσιαλιστικό κόμμα και η συμμαχία Κόκκινων-Πράσινων μπήκαν στο άρμα.
«Αυτές είναι αληθινές κούκλες σεξ που μοιάζουν με μικρά παιδιά και λένε: «όχι, όχι, μπαμπά»»
«Ελπίζω ότι αυτό θα στείλει ένα μήνυμα στους παιδόφιλους που είναι πρόθυμοι να καταχραστούν την παιδική σεξουαλικότητα ότι δεν θα τους περάσει. Θα αναλάβουμε δράση εναντίον κάθε βήματος προς αυτή την κατεύθυνση, επειδή πρέπει να προστατεύσουμε τα παιδιά μας. Μέρος αυτού είναι και η απαγόρευση στις κούκλες σεξ σε σχήμα παιδιών», σχολίασε ο εκπρόσωπος του κόμματος του λαού της Δανίας, Πίτερ Σκαραπ.
«Τα παιδιά δεν θα πρέπει να απεικονίζονται σε σεξουαλικές καταστάσεις. Αυτός είναι επίσης ο λόγος που σήμερα απαγορεύεται να κάνεις κινούμενα σχέδια ή animation σε υπολογιστή τέτοιων καταστάσεων. Γι’ αυτό, βεβαίως, θα πρέπει να απαγορευτεί η κατασκευή, εισαγωγή και η κτήση για τέτοιες κούκλες σεξ, οι οποίοι μοιάζουν με παιδιά», τόνισε ο εκπρόσωπος των σοσιαλδημοκρατών, Τζέπε Μπρους.
Όπως ανέφερε, πραγματικά παραδείγματα «ατσάλωσαν» τις θέσεις του. «Αυτές είναι αληθινές κούκλες που μοιάζουν με μικρά παιδιά. Φορούν παιδικά ρούχα, έχουν φως στα μάτια τους και λένε: «όχι, όχι, μπαμπά», έχουν φτιαχτεί για να μοιάζουν σαν μικρά παιδιά για ανθρώπους να ικανοποιήσουν την επιθυμία τους να κάνουν σεξ μαζί τους».
Αξίζει να σημειώσουμε ότι όταν το κόμμα του λαού της Δανίας πρωτοπαρουσίασε την απαγόρευση, δεν μπορούσε να εξασφαλίσει πλειοψηφία. Το κεντρο-δεξιό «μπλε μπλοκ» εναντιώθηκαν στην απαγόρευση και το ίδιο έκανε και το αριστερά του κέντρου σοσιαλιστικό κόμμα του λαού και η συμμαχία κόκκινων-πράσινων. Ωστόσο, έκτοτε άλλαξαν την άποψή τους.















ΠΗΓΗ 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις