Βίντεο από τη NASA δείχνει UFO με ισχυρισμούς ότι είναι αυθεντικό



Ένα βίντεο με ένα υποτιθέμενο UFO εμφανίστηκε στο Διαδίκτυο. Υποστηρίζεται ότι καταγράφηκε στο κοντινό προς τον πλανήτη μας διάστημα, από τους αστροναύτες του Εθνικού Οργανισμού
Αεροδιαστημικής των Ηνωμένων Πολιτειών.
Ειδικοί ανεξάρτητοι ερευνητές λένε ότι το βίντεο καταγράφει ένα εξωγήινο σκάφος.
Πρόκειται για ένα ασπρόμαυρο βίντεο, το οποίο δείχνει τον πλανήτη μας από το διάστημα. Σε κάποιο σημείο εμφανίζεται κάτι παράξενο στον φακό της κάμερας που είναι τοποθετημένος στο διαστημικό σκάφος της NASA και φαίνεται να είναι ένα μη αναγνωρισμένο ιπτάμενο αντικείμενο – και όχι ένα ελάττωμα της εικόνας.
Κάποιοι ουφολόγοι πρότειναν ότι η NASA γνώριζε εκ των προτέρων ότι τα UFOs θα μπορούσαν να εντοπιστούν σε αυτό το χώρο του διαστήματος, έτσι έστειλαν κάμερες για να καταγράψουν ό,τι συμβαίνει εκεί.
«Ορισμένα από τα χαρακτηριστικά του αντικειμένου υποδηλώνουν ότι πρόκειται για μία ανωμαλία από σύννεφο στα ανώτερα στρώματα της ατμόσφαιρας της Γης, αλλά το μέγεθος και η ταχύτητά του υποδηλώνουν ότι είναι ακόμα ένα UFO.»
Ο τρόπος με τον οποίο το υποτιθέμενο μυστικό βίντεο της NASA βγήκε στο δημόσιο τομέα είναι άγνωστος, οπότε εύκολα ο καθένας μπορεί να υποστηρίξει ότι είναι αποτέλεσμα επεξεργασίας. Ωστόσο, έχει ενδιαφέρον να το παρακολουθήσετε στο βίντεο που ακολουθεί. Εσείς το νομίζετε ότι μπορεί να συμβαίνει;

NASA Positions Space Shuttle’s Camera At Specific Place On Earth To Catch UFO



















ΠΗΓΗ




Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις