ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ: Έτσι εκπαιδεύουν τους παράνομους μετανάστες να υποκρίνονται για να περνούν τα ελληνικά σύνορα




ΜΚΟ που βοήθησε 15.000 παράνομους μετανάστες να περάσουν στην Ευρώπη, «εκπαίδευε», σύμφωνα με
καταγγελία στο «Russia Today», όσους ζητούσαν άσυλο να προσποιούνται πως διώκονται στον τόπο καταγωγής αλλά και πως υποφέρουν από ψυχικά τραύματα.

Σύμφωνα με το RT: Κατέγραψαν την Άριελ Ρίκερ, εκτελεστικό διευθυντή της «Advocates Abroad», η οποία παρέχει νομικές συμβουλές στους παράνομους μετανάστες, να μιλά σχετικά με τον τρόπο παραπλάνησης των αρχών.

Τα λεγόμενά του δημοσιοποίησε η Καναδή ακτιβίστρια, Lauren Southern.

Η εν λόγω ΜΚΟ, στην ιστοσελίδα της, αναφέρει πως  βοήθησε έως και 15.000 «μετανάστες» να περάσουν τα ελληνικά σύνορα και άλλους 2.500 να περάσουν σε άλλες χώρες.
Στην συνομιλία, η Ρίκερ, άριστη γνώστρια του Ελληνικού Δίκαιου σχετικά με το Άσυλο, περιγράφει πως η ΜΚΟ εκπαιδεύει τους παράνομους μετανάστες, προκειμένου να υποκρίνονται.
«Λέω σε αυτούς πως χρειάζεται υποκριτική, χρειάζεται ηθοποιία για να περάσουν, πρέπει να παίξουν θέατρο».

Μάλιστα, σύμφωνα πάντα με το ρωσικό ρεπορτάζ, χαρακτηρίζει τους αρμόδιους του EASO (European Asylum Support Office) που ελέγχουν τους παράνομους μετανάστες «γαμ….ς ηλίθιους», ενώ σκιαγραφεί τον τρόπο «υποκριτικής» των παράνομων μεταναστών, ώστε να ξεπερνούν τους ελέγχους, προκαλώντας το φιλότιμο των Ελλήνων.

Από την εκπαίδευση δεν λείπει η προσποίηση ότι ένας παράνομος «μετανάστης» είναι χριστιανός ή βρίσκεται κοντά στον χριστιανισμό, ώστε να «αγγίξει» το θρησκευτικό αίσθημα των Ελλήνων ή των όποιων Ευρωπαίων.

Εμείς παραθέτουμε απλά το Undercover ρεπορτάζ της ακτιβίστριας:












ΠΗΓΗ















Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις