Σχέδιο Μ. Αλβανίας σε εξέλιξη – Συνεργάτης της Κλίντον & του Σόρος χαιρετά με τον Αλβανικό Αετό – Αναλαμβάνει την εξωτερική πολιτική του Κογκρέσου

\


Σε εξέλιξη βρίσκεται το σχέδιο για σύσταση της «Μεγάλης Αλβανίας”, καθώς στενός συνεργάτης της Κλίντον και του Σόρος χαιρετά με
τον Αλβανικό Αετό.
Ο Έλιοτ Ένγκελ, γνωστός για την φιλοαλβανική του στάση και την πολιτική του στο θέμα του Κοσόβου, αναλαμβάνει την εξωτερική πολιτική του Κογκρέσου, με τον ενθουσιασμό στα Τίρανα να είναι εμφανέστατος.
Αλβανικό δημοσίευμα, τονίζει επανειλημμένως την θετική (για την Αλβανία και τους Αλβανούς του Κοσόβου) εξέλιξη, εξυμνώντας την φιλοαλβανική στάση του αμερικανού πολιτικού.
Πόση επιρροή έχει πραγματικά ο Ένγκελ όμως στην αμερικανική πολιτική σκηνή; Κατά πόσο είναι υπαρκτό το ενδεχόμενο να επηρεαστεί άμεσα η Ελλάδα από τον ένθερμο υποστηρικτή του αλβανικού αλυτρωτισμού;
Η ΝΤΠ έχει απλώσει τα πλοκάμια της Βαλκάνια και ήδη βιώνουμε τα πρώτα στάδια μιας σημαντικής αποσταθεροποίησης στην ευρύτερη περιοχή. Οι εξελίξεις από δω και μπρος τρέχουν.

Προφανώς ο συνεργάτης της Κλίντον και του Σόρος ανέλαβε να προωθήσει το σχέδιο της «Μεγάλης Αλβανίας” δημιουργώντας χαρά και ικανοποίηση στα Τίρανα. Σε βάρος πολλών λαών στα Βαλκάνια, οι εκπρόσωποι της ΝΤΠ ενορχηστρώνουν σχέδια που μόνο σε σημαντική αποσταθεροποίηση και συγκρούσεις μπορούν να οδηγήσουν.

Το σκηνικό για πρόκληση σοβαρών και επικίνδυνων εξελίξεων στα Βαλκάνια είναι έτοιμο. Πάντα πίσω από τέτοιες ανώμαλες και επικίνδυνες καταστάσεις, όπως οι αλυτρωτικού χαρακτήρα κινήσεις των Αλβανών στα Βαλκάνια με την προσπάθεια δημιουργίας της αποκαλούμενης «Μεγάλης Αλβανίας», ήταν η δύση.












ΠΗΓΗ 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις