Χάκαραν το Παρατηρητήριο για Πρόσβαση στο HAARP και ΑΥΤΟ που Ανακάλυψαν Ξεπερνάει τα Όρια της Φαντασίας




 Μεγάλος σάλος είχε προκληθεί όταν ξαφνικά το ηλιακό παρατηρητήριο Sunspot στο Νέο Μεξικό εκκενώθηκε στις 6 Σεπτεμβρίου από ομοσπονδιακούς πράκτορες του FBI, μία μονάδα η οποία
παρατηρούσε τον ήλιο και μετέδιδε ζωντανά 24 ώρες το 24ωρο. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να δρομολογηθούν αρκετά σενάρια συνωμοσίας.

Ξεκίνησαν πολλές θεωρίες για τον λόγο που συνέβη αυτό, καθώς αρχικά το FBI δεν έδωσε καμία εξήγηση. Όταν επίσημα το έκανε, μέρες αργότερες, πληροφόρησε πως ένας υπάλληλος νυκτερινής καθαριότητας ήταν ύποπτος ότι χρησιμοποίησε το δίκτυο WiFi του παρατηρητηρίου για να στέλνει και να λαμβάνει πορνογραφικές εικόνες παιδιών. Ωστόσο, δεν έγινε ιδιαίτερα πιστευτό και οι διάφορες φήμες ότι το κλείσιμο είχε σχέση με εξωγήινα σκάφη που είδαν, συνεχίστηκαν.
Τώρα, σύμφωνα με την dailystar.co.uk, εμφανίστηκε ένας που αυτοπροσδιορίστηκε ως πληροφοριοδότης «μυστικών υπηρεσιών» και δήλωσε στον Clyde Lewis του ραδιοφωνικού Ground Zero radio, ότι «κινέζοι κατάσκοποι» χάκαραν το ηλιακό παρατηρητήριο για να αποκτήσουν πρόσβαση σε κορυφαία αμερικανικά μυστικά προγράμματα, τα οποία ισχυρίζονται ότι θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν ως «ηλιακά όπλα».

Χρησιμοποιώντας ένα στρεβλωτικό φωνής, για να μην αναγνωριστεί, ο πληροφοριοδότης δήλωσε ότι το ηλιακό παρατηρητήριο είναι μέρος ενός συνδεδεμένου εσωτερικού συστήματος διαδικτύου το οποίο περιλαμβάνει το μυστηριώδες πρόγραμμα High Frequency Active Auroral Research Program (HAARP), καθώς και άλλα που ονομάζονται “Hammer and Smack” για ενέργεια και ηλεκτρομαγνητισμό αντίστοιχα.

Ο ανώνυμος πληροφοριοδότης ισχυρίζεται ότι με τη χρήση αυτών των προγραμμάτων «χειρίζονται» επιτυχώς την επιφάνεια και την σφαίρα της κορώνας του Ήλιου, σε σημείο που μπορούν να «προκαλέσουν εξάρσεις της κορώνας σε ελεγχόμενα μεγέθη».

Ισχυρίστηκε ότι οι υπεύθυνοι είναι «πολύ κοντά» στον έλεγχο του Ήλιου.
Πολλοί συνωμοσιογράφοι ισχυρίζονται εδώ και πολύ καιρό ότι το HAARP -το οποίο χρησιμοποιεί μερικούς από τους ισχυρότερους πομπούς στον κόσμο- χρησιμοποιείται για τον έλεγχο και την οπλοποίηση του καιρού.

Ορισμένοι πιστεύουν, επίσης, ότι χρησιμοποιείται για τον έλεγχο του νου και ότι έχει προκαλέσει σεισμούς και -ανάμεσα σε άλλα- τη συντριβή του διαστημικού λεωφορείου Columbia, το 2003.
Μια άλλη θεωρία για τον προσωρινό τερματισμό λειτουργίας του Ηλιακού Παρατηρητηρίου στο Sunspot, υποδεικνύει ότι έγινε από Κινέζους προκειμένου να κατασκοπεύσουν τον κοντινό χώρο δοκιμών πυραύλων του White Sands, ο οποίος είναι περίπου 50 μίλια μακριά.

Απίστευτα πράγματα διαδίδονται τα οποία, όπως αντιλαμβανόμαστε, δεν παραδέχεται κανείς, καμία υπηρεσία και καμία επίσημη αρχή. Αλλά και η ίδια η λογική υπαγορεύει ότι είναι αδύνατο μια ομάδα ανθρώπων να ελέγξει τον Ήλιο.

Βέβαια, η λογική είναι κάτι σχετικό. Πουλιά που γεννιούνται σε κλουβιά μπαίνουν γρήγορα στην «λογική» ότι δεν μπορούν πετάξουν… Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι πραγματικά δεν μπορούν… Τι πραγματικά συμβαίνει; Που τελειώνει η αλήθεια και που αρχίζει το ψέμα;











ΠΗΓΗ 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις